• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Aynur ablaa yaa bana bir ihtiyaç listesi yazsan ayrıntılı bebek doğunca ne giydirilir ne lazım oluyor? zıbın mı alayım atlet kilot mu alayım? doğumda bana ne lazım olacak vs vss ayrıntılı bir liste istesem senden de ona göre hazırlasak şu oğlanın çeyizini olmaz mııı:16::16:

Tamam bebeğim, akşama eve gidince yazayım rahat rahat. Ana listeyi al, gerisini keyfine göre alırsın. Doğumdan itibaren ne lazımsa yazarım tatlım.

Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die :14::14::14::14::14:

deme kız öyleeeeeee beni de ağlatcan şimdiiiiii:14::14::14::14:

takılyom gir hava ya yoksa bu kızlar hava basıyo :9::9::9::9::9: Ben bu ay 3 kilo almışım seni geçtim hiç şiştim ayakları çekme bize en solucan sen çıktın bu durumda :9::9::9::9::9:

evet kuzum ya su an leblebi yutmuş solucan modundayım sipsivri bir göbek başkada bişey yok:9::9::9::9:inanmazsnz belki ama yediğim makarna ve pilavın haddi hesabı yok ama metobolizma hızlı calısıyo benim:27::27::27:

Daha bir saat olmadı kübranın oğlu olacak dedim fatmike:)) O da merveyi alırım olmasa dedi:))) Senin adına sevindim canım. Bir kız bir oğlan ohh ne güzel:)) Yağız paşa da hoş gelmiş. :nazar::nazar:

ablacm coook saolasın benım içimden gecen kızdı ama oğluş çıkmış yola başımızın üzerinde yeri var:55::55::55:bu arada senin kızceye bende talibim:27::27::27::27::27:

ablacm coook saolasın benım içimden gecen kızdı ama oğluş çıkmış yola başımızın üzerinde yeri var:55::55::55:bu arada senin kızceye bende talibim:27::27::27::27::27:

Anamm editöre kız vermeyeyim de kime vereyim. Hem Osmanlıcası da mikemmel bir dünür bulmuşum:)) Elkektrik aldık biz Yağızdan di mi Zeynebim Narinim. (Bir tekmeyle evettt dedi)

ŞUNA BAK BİRİ AĞLIYO ÖTEKİ BENİ DE AĞLATCAN DİYO , BENDE DURUMA GÜLÜYOM , BU TEMBEL KIZ BÖYLE TEPKİSİZ OLUNCA DUYGUSALLAŞAMADIM GÖRDÜN MÜ :9::9::9: BİR DOĞSUN POPOSUNA POPOSUNA VURMAZSAM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:52::52::52: sen de güldürdün ya beni,allah iyiliğini versin senin ya.....

Teyzeler, benim kızımın tekmeleri elbisemden görünüyor şu an.:nazar::nazar::nazar: Bakmaya da utanıyorum millette bakıp görecek diye...

ayyyyyyy Allanhım maşallah yaaa ne güzel....:nazar::nazar::nazar:

anamm editöre kız vermeyeyim de kime vereyim. Hem osmanlıcası da mikemmel bir dünür bulmuşum:)) elkektrik aldık biz yağızdan di mi zeynebim narinim. (bir tekmeyle evettt dedi)

abla hani ağırdan satacaktı senin kız kendini hani beyaz bayrak açacaktı millet , kızıma aha bak zeynebi örnek al dedim şükür bizim kız tembel örnek alana kadar iptal ederim ben kararı :9::9::9::9:

:52::52::52: Sen de güldürdün ya beni,allah iyiliğini versin senin ya.....

Ayyyyyyy allanhım maşallah yaaa ne güzel....:nazar::nazar::nazar:

rabbim gülmekten ayırmasın canım , ağlamayın zaten odada tekim öğleden önce başkada yere gittim işler üstüme üstüme geliyo hormondan değil sıkıntıdan patlıycam şimdi bitse bugün yaw :47::47::47::47::47:

anticimmm gözün aydın çokk sevindim ne güzel bi de oğluşun olacak demekkiii hayırlısıyla doğsun inşaallah

Ben de gidiyorum hatunlarrr çok oturdum bugün azcık uzanayım da paşam da rahat hareket etsin görüşürüz yarınnn öpüyorum hepinizizi:16::16:

Back
X