• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doktordaki kayıtlarda 73.9 ile kalmışım sonra ki gidişimde 72.3e düşmüşüm...daha sonrakinde 75..4 tüm...dün de aile hekimliğinde çıktım 78 :5::5:

serapcım sen kendine sıkıntı yapma bu kiloyu bak 73.9 ile hamile kalmışsın şu an 78 sin 5 ayda 4 kilo gayet normal. Ben 6 ayda 7 kilo aldım ve bunun 5 kilosunu son bir ayda aldım. Genele bakınca normal ama bundan sonrası için kontrollü gitmek gerekiyor.:34::34: İllaki hamilelikte hiç görmediğimiz kiloları göreceğizz ama sonra veririz sonrasında vermiyorsak kendimize kızarız artık

kuzu sen üşütmüşsünnn ayaklarını sıcak ttutt kuzum benimmm

iwiitttt oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunummm :9::9::9::9::9::9:

kuzu sıcak tut ayaklarını terliksiz basma yerlere çorap da giy :20::20::20::20:

Fulimm yaa benim ayaklar problemli sıcağa geldikçe davul gibi oluyorlar o yüzden çorap filan giymiyorum ama terliğe dikkat edeyim biraz paşa oğlum hasta olmasın.

Kızlar ben kaçarrr dersinn başına bizim ders tekrardan zorunlu olmuş bir ümit alımları artırırlar diye gaza geldim:1::1:
Görüşürüzzz:16::16::16:

serapcım sen kendine sıkıntı yapma bu kiloyu bak 73.9 ile hamile kalmışsın şu an 78 sin 5 ayda 4 kilo gayet normal. Ben 6 ayda 7 kilo aldım ve bunun 5 kilosunu son bir ayda aldım. Genele bakınca normal ama bundan sonrası için kontrollü gitmek gerekiyor.:34::34: İllaki hamilelikte hiç görmediğimiz kiloları göreceğizz ama sonra veririz sonrasında vermiyorsak kendimize kızarız artık

Fulimm yaa benim ayaklar problemli sıcağa geldikçe davul gibi oluyorlar o yüzden çorap filan giymiyorum ama terliğe dikkat edeyim biraz paşa oğlum hasta olmasın.

Kızlar ben kaçarrr dersinn başına bizim ders tekrardan zorunlu olmuş bir ümit alımları artırırlar diye gaza geldim:1::1:

ay ne bileyim görmediğimiz rakamları görünce büle oldum:53::53::53::53::53::53:
hadi kalk dersinin başına sizin dersi zorunlu kıldılar...alım fazla olur bide seçim öncesi kuzu bi patlama yapacaklar mutlaka...bu şansı kullan..:29::29:

kız fuli 100 kilo oluomuşuzz ama bebekler 2 kilo bunu konuşmuştuk ya hep gülüyorum aklıma geldikçeee:27::27::27::27::27:

kız ben geçen öyle dedim eraya gülüyo yok artık olmaz herhalde öyle dio :27::27::27::27::27::27::27:

canım giy terliğini o zaman üşütme bebeğiniiii kıyamam sizeeee :16::16::16::16::16:

teyzoşlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı:52::52::52:
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan:34:

bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucak:34: önümüzdeki ay netleştiririm dedi.

24 haziranda randevumuz var.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee :16::16::16::16::16:

artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı:52::52::52:
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.

bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucak:34: önümüzdeki ay netleştiririm dedi.

kurban olsun fuli teyzesi taklalar atan totosunaaaa onunnn maşşallah anası sizeeee desene erkek ihtimali yüksek yieğniminnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: temiz çıkmış ölçülerinizde kanda temiz çıkar canım benimmmm oo senin doktor ayrıntılı ultrason günü bile vermiş bende gidince sorayım yaaa unutuyom sıpamı görünce :9::9::9::9::9::9:

senin kuşunu yirim bennnn....:49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:
akşama arkadaşı da fotosunu koycak, elimizde bi sürü resim var ama bizim kıpraşık bi poz vermedi:9::9: tek bi düzgün var onu da akşama yüklücem, şimdi oda kalabalık çekemem:17:

bak şimdi arkadasının fotosu haberini duyunca benimki kıpraştı :D heyecanla bekliyo kuzum arkadasını haberin ola ballı lokmasııı :52::52::52::52:

Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509

teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee :52::52::52::52:

oyy yerim ben o tosunu :16::16::16:

Artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. Bizde keyifle bebişimizi seyrettik. Kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı:52::52::52:
Sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan:34:

Bu arada dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucak:34: önümüzdeki ay netleştiririm dedi.

Işte böleeeeee :16::16::16::16::16:

ay kurban olurum yok mu yeni fotosu maşallah yaa bende çok özledimmmoğlumu demekki bi tosun daha gelecek

yerim ben senin tosununu taklalarda atıp artistlikler mi yapmış anasına kurban olsunlar ona yaw maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: burdan hareketsizlere duyrulur :9::9::9::9:

Back
X