• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

70 kiloyum ideal kilom 65 6 ay önce 67 kiloydum düğünümde geri aldım 3 kilo

ben de evlendiğimde 62 kg dım. taş gibi hatundum. şimdi yumuşak yumuşak bi taş oldum :1: boyum uzun (176) ama kilo alınca da dev anası gibi oldum. tipim de tam armut :9: üst yok alt maşallah.
ama diyet yapmıycam. ilk gebelik kaybımı da ani kilo vermeye bağlı olabilir mi diye taktım kafaya...

saolasın canım çizme aldım kendime :):)

benim kociş de doğum günü hediyesi olarak aldı bana. burası karlı oluyo kışın. izmirden gelince buraya afallamıştım. gardırobumu baştan aşağı değiştirmek zorunda kaldım. yeni çizmelerimin altı traktör tekerleği gibi yani. kocişim hamile falan kalırsan ayağın üşümez karda da kaymazsın diyo. canım benim nasıl planlıyo kışı. ben hamiş ayağımda yeni çizmeler, tıngır mıngır yürücem

ben de evlendiğimde 62 kg dım. Taş gibi hatundum. şimdi yumuşak yumuşak bi taş oldum :1: Boyum uzun (176) ama kilo alınca da dev anası gibi oldum. Tipim de tam armut :9: üst yok alt maşallah.
Ama diyet yapmıycam. Ilk gebelik kaybımı da ani kilo vermeye bağlı olabilir mi diye taktım kafaya...

Benim kociş de doğum günü hediyesi olarak aldı bana. Burası karlı oluyo kışın. Izmirden gelince buraya afallamıştım. Gardırobumu baştan aşağı değiştirmek zorunda kaldım. Yeni çizmelerimin altı traktör tekerleği gibi yani. Kocişim hamile falan kalırsan ayağın üşümez karda da kaymazsın diyo. Canım benim nasıl planlıyo kışı. Ben hamiş ayağımda yeni çizmeler, tıngır mıngır yürücem

kilon çok değilmiş canım verme boşver

nerede yaşıyodun sen ayağı sıcak tutmak önemli biliyosun ::34:

canım ya size bişey sorucam ,adet olduktan bir hafta sonra falan akıtı geliyo ya o yumurtlama akıntısımı acep,iki gün falan sürüyo ndan sonra olmuyo

Son düzenleme:
kilon çok değilmiş canım verme boşver

nerede yaşıyodun sen ayağı sıcak tutmak önemli biliyosun ::34:

ban kastamonudayım canım. haritada deniz kenarı gibi duruyo ( kocam da böle kandırmıştı beni:) ama iç bölge. kışlar sert geçiyo. ilk geldiğim zamanlar hep grip olurdum. bu kış iyyim allaha şükür. bebeiş istediğimiz için de grip aşısı olmadım. yediğime içtiğime dikkat ediyorum. e dikkat edince de K'lar geliyi bzen:)

herkese iyiakşamlarA:31:
benim kafam karışık:44:fiikirlerinize ihtiyacım var
.Kasım ayında adetim bittiğinden beri incir kürü yapıyordum .(Normalde geç adet olrum pko nedeniyle). 28.günden itibaren 4-5 gündür lekelenmem oldu adetim böyle geçişmiş oldu galiba Şimdi hamile kalamadım ya bu ay bu yüzden incire devam etmeyeyim mi yoksa 28.gün başlayan lekelenme adetimi düzene sokacak mı demek?

herkese iyiakşamlarA:31:
benim kafam karışık:44:fiikirlerinize ihtiyacım var
.Kasım ayında adetim bittiğinden beri incir kürü yapıyordum .(Normalde geç adet olrum pko nedeniyle). 28.günden itibaren 4-5 gündür lekelenmem oldu adetim böyle geçişmiş oldu galiba Şimdi hamile kalamadım ya bu ay bu yüzden incire devam etmeyeyim mi yoksa 28.gün başlayan lekelenme adetimi düzene sokacak mı demek?

Canım bence gebe olmadığından eminsen civan perçemi ve hayıt al 3-4 güne adetin sökülür. 5 gün süren lekelenme gebelik de yoksa senin adetinin sökülemediğini gösterir. En iyisi bir dpktora git. Ben de senin gibi çok düzensizim. Ama civan perçemi adet söktürücülerin yapamadığını yapıyor bir kaç günde.

Back