- Konu Sahibi antidepresif
- #2.521
teşekkurler canım yardımcı oldugun için hepımız ınsallah bebklerımızı kucagımıza alırızzzz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkurler canım yardımcı oldugun için hepımız ınsallah bebklerımızı kucagımıza alırızzzz.
kızlar napıyosunuzzz...![]()
Kızlar biliyorsunuz bu ayda ilaca devam ben. Ama geçen ay gibi stresli de değilim, heveslide. İlaç iki katına çıkartıldı. Başım felaket ağrıyor. Bir de sınavlar da yaklaştı. Boş kalınca derse bakıyorum. O yüzden sizden baya uzak kaldım. Ama yazdıklarınızı okuyorum fırsat buldukça.
Anticiğim senin iş ne oldu. Editörlük işi. Merak ettim doğrusu.
Gamyoncu, milletvekili mi seçildin kız:)) Ne oldu bilmiyorum ama hade hayırlı olsun. Baya Fransız kalmışım yahu.
Ayrıca hayıt kullanacak arkadaşlar, bence tohum alıp demlemeyi seçsin. Suyunun hangi ortamlarda yapıldığını ve gerçekten hayıt olup olmadığını bilemeyiz. Ama tohum tohumdur. Netten şeklini görebilirsiniz. Ben üçüncü ayım olacak bu ay. 3 gün sonra başlayacağım. 10 gün içiyorum sabah akşam. İlla bebek olsun diye değil, kadın için aklınıza ne geliyorsa faydalı. Tüylenmeden, depresyona...Ayrıca çok güçlü bir afrodizyak bitkidir:))
muhabbet edip duruyz işte cnm sen napıosn nasılsn![]()
canım işler çok yoğun. şimdi internette sistem göçtü. ben de yanınıza geleyim kafamı dağıtayım dedim azcık.
canım oldu benım iş ocak ayında baslıcm calısmaya allah nasıp edersesu hayıtı bende bir deneyım bakayım faydasını görcek miyim:44:
Ya aslında şekerım hıc adetım duzensız degıldı hep 26 gunde bır oluyordum bu ıkı ay nedense böyle oldu bende anlamadım korktum böyle olmasından bakalım bu ay nasıl olcak olmazsa bu aydan sonra doktora gıdıp anlatırım.
çok şükür kilo problemım yok canım 54kg su an :26:kızlarr kilolarla aranız nasıl..
ben önceki gebeliğimden önce çok güzel kilo vermiştim. ama araya olumsuzluklar girince stresten hep buzdolabına saldırdım. verdiklerimi geri aldım. 68 im şimdi.
tekrar diyet yapmaya korkuyom. ama böle de olursa tombik bi hamiş olucam :))
kızlar ben geri geldim :):) yemek yedim geldim
kızlarr kilolarla aranız nasıl..
ben önceki gebeliğimden önce çok güzel kilo vermiştim. ama araya olumsuzluklar girince stresten hep buzdolabına saldırdım. verdiklerimi geri aldım. 68 im şimdi.
tekrar diyet yapmaya korkuyom. ama böle de olursa tombik bi hamiş olucam :))
çok şükür kilo problemım yok canım 54kg su an :26:
hosgeldın canım afiyet olsn![]()