- Konu Sahibi antidepresif
- #2.581
hu huuu gacılar![]()
12 ocak ayıptır söylemesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hu huuu gacılar![]()
arkadşlar benim rahimim olduğu bölgede kaç gündür ağrı var hareket edince yürüyünce oluyor bir de sol kasıkta zaman zaman belli bir nokta ağrıyor nedien acaba yaaa hamile olabilirmiyim
Kizlarr bugun test yapicam dedim ama yapmadim.beklemek istiyorum.daha hastalanmadim yarin 3.gun olucak.isallahta hastanmam ama sanki olucakmisim gibimede geliyo.ama egerki pazartesiye kadar gelmezse hastaneye gidicem tahlil yaptirmaya. Hastaneden pazartesi sabahina randevu aldim.egerki olursamda randevuyu iptal ettiricem.dunn muthis bi bel ve kasiklarimda agri ayrica goguslerimdede adet olucakmisim gibi agrim vardi ama bugun ne agrim var nede hasta oldum.allahimdan dileyim isallah hamileyimdir.bekliycem ve gorcem.dualarinizi eksik etmeyin emin olun bende sizler icin dua ediyorum.
Kizlarr bugun test yapicam dedim ama yapmadim.beklemek istiyorum.daha hastalanmadim yarin 3.gun olucak.isallahta hastanmam ama sanki olucakmisim gibimede geliyo.ama egerki pazartesiye kadar gelmezse hastaneye gidicem tahlil yaptirmaya. Hastaneden pazartesi sabahina randevu aldim.egerki olursamda randevuyu iptal ettiricem.dunn muthis bi bel ve kasiklarimda agri ayrica goguslerimdede adet olucakmisim gibi agrim vardi ama bugun ne agrim var nede hasta oldum.allahimdan dileyim isallah hamileyimdir.bekliycem ve gorcem.dualarinizi eksik etmeyin emin olun bende sizler icin dua ediyorum.
Hatunlarım günaydıınnnnnnn
hava çok soğukkkkk
dün herkes ödevine çalıştımı bakımmmm ????
çok işim var bugun onları bi kolaylıyım gelip kontol edicem ona göre![]()
[sıze=3]günaydın canımmmmm[/sıze]![]()
hava çok soğukkkkk
hava çok soğukkkkk
günaydın topik sakinleri, nasılsınız bakalım