- Konu Sahibi antidepresif
- #2.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mersi canım cok teşekkür ederim :) adamlar hatunlardan daha cok dedikodu ediyor kii bu tartışılmaz bir gercekkkçipçilek hsgledin cnmm
öle vallahi.. bide bize dedikodu yapar derlerr.. ama erkeklerde yapıyomus.. bi anket yaptılar.. aldılar boylarının ölçüsünü
çilekim bak üsenmedim seni kırmızı yaptımm
valla hatunlar bizim bu ay tutmazsa hiç tutmaz herhalde
bu enerjinizle Allah sizin kocalara yardım etsinn![]()
valla hatunlar bizim bu ay tutmazsa hiç tutmaz herhaldesabah öğle akşam durmak yok yola devam dedik :26::26::26::26: bide ben bu ay hayıt suyu içtim insallah işe yararsa sizede tavsiye edicem
![]()
valla pekmezi de çok etkili olduğunu söylüyora, suan bizde keçiboyzunun kendisi olduğu için. Onu kaynatıryoruz..
Birde keçiboynuzu özü var bizde ..onu da bir tatlı kasığı suda eritip içiyor.. Bunu da iyi dediler..
Artık yapıyoruz, bakalım neler olucak görüceğizzz hep beraberr
Zizag cnm sen bizim gibi simey yapamıyon mu, sende de mi çıkmıyo ?
Eğer yokas sende de, şunları aynen yap cnm...smileylerin gelicek.
kullanıcı kontrol paneli
seçenekleir düzenle
çeşitli seçenekler ' de
gelişmiş düzenleyiğici
değisiklikleri kaydet
islem tamam![]()
bu enerjinizle Allah sizin kocalara yardım etsinn![]()
valla hatunlar bizim bu ay tutmazsa hiç tutmaz herhaldesabah öğle akşam durmak yok yola devam dedik :26::26::26::26: bide ben bu ay hayıt suyu içtim insallah işe yararsa sizede tavsiye edicem
![]()
valllaaa kocaya mı bana mı yardım edicek bilmiyorum p.tesiden beri gülmedimi test diyip diyip duruyoo az öncede sordu dedim gülmediii biz bu akşam ateşleyelim dio![]()
![]()
bu ay nüfusu patlatıyoruz![]()
hehe bızde bu aksama saklıyoruz big bang'iallahım sıyırdım iyicee
![]()
ahahahahahahahahaha desene istanbul kocaeli arası deprem var bu akşam zuhhahahahaha ayyy bildiğin sesli güldüm herkes bana bakıyo :)![]()
valllaaa kocaya mı bana mı yardım edicek bilmiyorum p.tesiden beri gülmedimi test diyip diyip duruyoo az öncede sordu dedim gülmediii biz bu akşam ateşleyelim dio :d![]()
valla canım bende bilmiyordum hiç böyle birşeyi bu sitede ögrendim bie bayanın 9 sene çocugu olmamış bunu içmeye başlayınca olmuş belki Allahtan belki hayıt suyundan bilmiyorum araştırdım biraz baya etkili bişe bnde başladım bu ay bakalım neler olacak :18::18::18:inşallah tutar yawrum bu hayıt suyu ne ben nie bilmiyorum yahuuu :18::18:
canım bence yap bu akşam boşver testihem baksana seninkide arayıp sormuşş
![]()
kızlar bizim zamanımız diil ama bizdede var bu akşam![]()
rahat kafa denip duruyo ya siz bu akşam rahat kafayla çalışın bakalım bakarsın olurrr![]()
valla canım bende bilmiyordum hiç böyle birşeyi bu sitede ögrendim bie bayanın 9 sene çocugu olmamış bunu içmeye başlayınca olmuş belki Allahtan belki hayıt suyundan bilmiyorum araştırdım biraz baya etkili bişe bnde başladım bu ay bakalım neler olacak :18::18::18:
kızlar bizim zamanımız diil ama bizdede var bu akşam![]()
aynen kuzummm azcıkta kendi zevkimize bakalım dimi amahem belki tutar
oy oyy oyyyy yurt genelinde deprem var :)
evet evet rahat rahat çalışalımmmm
hımm anladım kuzucummm olmassa bi daha ki ay bend eyaparımmm![]()
valla canım bende bilmiyordum hiç böyle birşeyi bu sitede ögrendim bie bayanın 9 sene çocugu olmamış bunu içmeye başlayınca olmuş belki Allahtan belki hayıt suyundan bilmiyorum araştırdım biraz baya etkili bişe bnde başladım bu ay bakalım neler olacak :18::18::18:
canım bence yap bu akşam boşver testihem baksana seninkide arayıp sormuşş
![]()
ooohhhhh oohhhhh yandan yandannn topikçene saldıralım bu akşammm herkes ödevini iyi yapsın yarın kontrol edicemmmmbizde de olucak bu akşambenim başım kel mi ya
![]()
[sıze=3]bizde de olucak bu akşam [/sıze][sıze=3]benim başım kel mi ya[/sıze]
![]()