• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çipçilek hsgledin cnmm :16:
öle vallahi.. bide bize dedikodu yapar derlerr.. ama erkeklerde yapıyomus.. bi anket yaptılar.. aldılar boylarının ölçüsünü :51::52::52::52:

çilekim bak üsenmedim seni kırmızı yaptımm
:9::9::9:

mersi canım cok teşekkür ederim :) adamlar hatunlardan daha cok dedikodu ediyor kii bu tartışılmaz bir gercekkk :D:52::52::52::52::52::21::21::21::21:

valla pekmezi de çok etkili olduğunu söylüyora, suan bizde keçiboyzunun kendisi olduğu için. Onu kaynatıryoruz..
Birde keçiboynuzu özü var bizde ..onu da bir tatlı kasığı suda eritip içiyor.. Bunu da iyi dediler..
Artık yapıyoruz, bakalım neler olucak görüceğizzz hep beraberr :31:

Zizag cnm sen bizim gibi simey yapamıyon mu, sende de mi çıkmıyo ?

Eğer yokas sende de, şunları aynen yap cnm...smileylerin gelicek.

kullanıcı kontrol paneli
seçenekleir düzenle
çeşitli seçenekler ' de
gelişmiş düzenleyiğici
değisiklikleri kaydet

islem tamam :8:

iş arası yazıyorum yaa hemen hızlı hızlı o nu yapıveriyorum :52::52::52::52::52::52:

bu enerjinizle Allah sizin kocalara yardım etsinn:60::60::60::60::60:

valla hatunlar bizim bu ay tutmazsa hiç tutmaz herhalde :1::1: sabah öğle akşam durmak yok yola devam dedik :26::26::26::26: bide ben bu ay hayıt suyu içtim insallah işe yararsa sizede tavsiye edicem :49:

inşallah tutar yawrum bu hayıt suyu ne ben nie bilmiyorum yahuuu :18::18:

inşallah tutar yawrum bu hayıt suyu ne ben nie bilmiyorum yahuuu :18::18:
valla canım bende bilmiyordum hiç böyle birşeyi bu sitede ögrendim bie bayanın 9 sene çocugu olmamış bunu içmeye başlayınca olmuş belki Allahtan belki hayıt suyundan bilmiyorum araştırdım biraz baya etkili bişe bnde başladım bu ay bakalım neler olacak :18::18::18:

canım bence yap bu akşam boşver testi :27::27::27:hem baksana seninkide arayıp sormuşş:52::52::52:

aynen kuzummm azcıkta kendi zevkimize bakalım dimi ama :P hem belki tutar :D
kızlar bizim zamanımız diil ama bizdede var bu akşam :1::1::1::52::52::52::36::36::36:

oy oyy oyyyy yurt genelinde deprem var :)
rahat kafa denip duruyo ya siz bu akşam rahat kafayla çalışın bakalım bakarsın olurrr :52:

evet evet rahat rahat çalışalımmmm :D

valla canım bende bilmiyordum hiç böyle birşeyi bu sitede ögrendim bie bayanın 9 sene çocugu olmamış bunu içmeye başlayınca olmuş belki Allahtan belki hayıt suyundan bilmiyorum araştırdım biraz baya etkili bişe bnde başladım bu ay bakalım neler olacak :18::18::18:

hımm anladım kuzucummm olmassa bi daha ki ay bend eyaparımmm :29:

aynen kuzummm azcıkta kendi zevkimize bakalım dimi ama :P hem belki tutar :D

oy oyy oyyyy yurt genelinde deprem var :)

evet evet rahat rahat çalışalımmmm :D

hımm anladım kuzucummm olmassa bi daha ki ay bend eyaparımmm :29:

kader kısmet canım Allah ne buyurduysa o gerisi bahane işteee ...

canım sonuç alırsan bize söylemeyi unutma
:16::16::16:

kızlar bu hayıt suynu bnde hep duyuyordum, yani aktarlarda hayıt tohumu diye satılıyor bilidğim kadarıyla.
ama iste suda demlenip mi içiliyor tam bilemiyorum da.
çokk acayipp faydası var, geçen netten epey bi faydasını okmustum.
o yazıyı bulyim, eklerim burayada. bekleyin.
hatta suan bulunduğum yerde yok, haftasonu gidince alıcam.

Back