- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.341
bak o kötü hikayeleri kafana takma canım sen içini ferah tut stress yapma düşün bana doktor sen korunma rahminde tembellik var hemen çocuğun olmaz demişti ben de bare çok istemeden korunmayayım bare dedim olmazsa olmaz dedim nasılsa çok istemiyordum ama pat diye oldu yani doktora bile tam inanma herzaman....
hiçbirşeyi evham yapma hep olumlu düşün benim hatta yumurtlama zamanım 21 kasım felandı evden çıkmadım düşün ama gel görki sistit oldum birşey yapamadık ve dedim ki tüh bee bu ay en verimli günümü kaçırdım dedim sonra isteksizlik oldu derken korunmayı bıraktım ama doğru düzgün sex yapmadık,sonuç: hamileyim:)
benım koca her aksam istio kahveyi anladın sen onudogru yanı canım
gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:Katiliyorum sana canim
yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?
gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:
antidepresif tatlım sen naptım çalışmalr nasıl gidiyoDAHA BUGÜN MERAK ETTİK SENİ VALLANERDESİN YAW
maşallah yaa umarım bizde de öyle olur bi sorun yoktur inşallah. peki kaç yıllık evlisin bi de kaç yaşındasın.?
bi de daha geçen aya kadar yok yaa diyodum daha zamanı var diyodum ama arkadaşlarım patır patır hamile kalmaya başlayınca istek geldi bana da heveslendim mi ya da bilmiyorum ama istiyorum yaa.. :)
anam adam evde yokkisende yap kız kocana bır kahve cabuuk
antidepresif tatlım sen naptım çalışmalr nasıl gidiyo
kızlar merhaba ben geldim oylarınız için teşekkürler
ALLAHIM inş müjdeli haberini alırızson gaz devam canıım
iyi geceler canımkızlar bende ufaktan kacayım yarın tam kadro buraya bekliyorum iyi geceler
inşallah istediğin gibi olur ama olmazsada üzülme tamam mı bu konularda yüreğini ferah tutmak şart...
2,5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım...ya sen?
Ben de kahve yapmaya basliyim artk gorusuruz canim sana hayirli gecelersende yap kız kocana bır kahve cabuuk
kızlar merhaba ben geldim oylarınız için teşekkürler
gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:
gurbetim sen naptın senin bat nezamandı kaçdır sorum diorum unutuyodum:26:
evet canım burası ii geldi banaBen de kahve yapmaya basliyim artk gorusuruz canim sana hayirli geceler
Merhaba canim hosgeldin ...:)))
Aynen ikimizde birsey ogrenmis oldukkkk..
canim benim batim 10-11 ocak.
evet canım burası ii geldi banahadi hayırlısı olsun canım inş yeni yıl ugurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?