Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

maşallah yaa umarım bizde de öyle olur bi sorun yoktur inşallah. peki kaç yıllık evlisin bi de kaç yaşındasın.?

benım koca her aksam istio kahveyi anladın sen onudogru yanı canım

Katiliyorum sana canim

yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?
gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:

bi de daha geçen aya kadar yok yaa diyodum daha zamanı var diyodum ama arkadaşlarım patır patır hamile kalmaya başlayınca istek geldi bana da heveslendim mi ya da bilmiyorum ama istiyorum yaa.. :)

bi de daha geçen aya kadar yok yaa diyodum daha zamanı var diyodum ama arkadaşlarım patır patır hamile kalmaya başlayınca istek geldi bana da heveslendim mi ya da bilmiyorum ama istiyorum yaa.. :)

öyle oluyor canım ya insan önce heveslenıyor sonrada hemen hamlıe kalmak istiyo inşallah gönlünden gecen olur

kıslar çalışın çalışın sakın moral bozmayın ama size yeni hamile olarak naçizane tavsiyem dişlerinize baktırın bebek ilk aylarda kalsiyumu dişlerden alır benim yirmilik dişim apse yaptı ağladım günlerce antibiyotik kullanıyorum tırsa tırsa ama mecbur...

bu sebepten dişlerinize baktırın sorunlu yirmilik varsa çektirin dolgu çürük varsa yaptırın aksi halde hamileyken diş felan çekmiyorlar uyuşturucu iğne yasakmış...

sende yap kız kocana bır kahve cabuuk
Ben de kahve yapmaya basliyim artk gorusuruz canim sana hayirli geceler

kızlar merhaba ben geldim oylarınız için teşekkürler

Merhaba canim hosgeldin ...:)))

gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:
gurbetim sen naptın senin bat nezamandı kaçdır sorum diorum unutuyodum:26:

Aynen ikimizde birsey ogrenmis oldukkkk..
canim benim batim 10-11 ocak.

Ben de kahve yapmaya basliyim artk gorusuruz canim sana hayirli geceler

Merhaba canim hosgeldin ...:)))

Aynen ikimizde birsey ogrenmis oldukkkk..
canim benim batim 10-11 ocak.
evet canım burası ii geldi banahadi hayırlısı olsun canım inş yeni yıl ugurlu gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…