Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hööyyttttt bizde 1 yılımızı 3/12 de devirdikkk 27 yim bendee bebişe giden her yol mübahta accukkkta zevk_i sefa niyetine olsun

ne yemek yapcanz bu aksam gacılarrr:92::92::92::92:

ben goncagülüme sordum ne yapım die börek kızartırsın bide çay yaparız dedi (haftasonu sigara böreği sardım bölüp bölüp koydum buzluğa) dün akşamda canım çekmişti gabakk dadlusu yapmıştım tatlıda var bu akşamı da yırtttıımmmm :)))

canıum ben de bu ay doktor kontrolüne gittiğim için öğrendim 18 mm' - 20 mmye kadar büyüyormuş ama bünyeye göre değişiklik gösteriyor.. 16 mm'de de çatlama da olabiliyormuş eğer yumurtlamam günü 20si ise o tarihe kadar yeterli büyüklüğe gelir daha altı gün var dert edecek kafa karıştıracak bir durum yokmuş.. stres yapma yumurtayı baskılıyor stres..

moralini bozma her rüyanın başka anlamları var.. rüya bilinçaltının dışa vurumu da olabiliyor... rüyada gördüğümüz herşeyi gerçek anlamları ile yorumlamamız mümkün değil... annene kardeşine yüklediğin anlamlar ya da geçmişte onlarla yaşayıp şu an hiç aklına gelmeyen olayların çağrışımları olabilir... rüyanda gördüklerimiz bilinçaltımızın onlara yüklediği anlamlara göre yorumlanabilir ... ben olsam senin rüyanı şöyle yorumlardım hayatında büyük bir yenilik ve değişiklik (bu herhangi bir konuda olabilir) olacak hiç beklemediğin bir anda,, ve annenden çok büyükdestek göreceksin, ya da bu güne kadar annenden hep çok destek görmüşsün... Belki içinde kardeşine bir kırgınlığın vardır farketmediğin... her rüya çıkacak rüya değildir.... moral bozcak bişey yok yaniiii.....

kızlar çalışmayı ne zaman sonlandırıyorsunuz

bebek için faydalı çalışmalar yumurtlamadan önce 4,,, sonra 4 gün gibi düşün... gün aşırı(36-48 saat ara ile)...

kız bana da gönder bırkaç börek kızartaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…