- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
bekliyommmm canımm ya sen yeterki gelll biz merkezden seni almaya gelirizz ben ilçedeyimmdee ben mantıyı yaparkennn okuyup üflerimmm sen hele bi gel benim mantımı yee bak gör diğer aya hemen hamişsinnnn
olsun canımm yinede uyumak en iyisi çünkü insan o acıyı o anı yaşarken psikolojik olarakda çok etkileniyooo en iyisi uyu kalktığında herşey bitsinnn
aaaaaaa nie güsel olmasın ki.hamuru dinlendirin açması kolay olsun.çok kalın olmazsa iiyi olur tabi
benim annem yapıo difrizi dolduruos valla.çok rahat oluo.
kimse kalmamışşş çiçeğimmmm sade ikimiz varızz sanırımmm
kız çok yiyimde ikiz olsun biri kız biri erkek delikafaduldensositososito:lepi::Saruboceq:
hani ben hani ben bende varım yerimseniben
ay ay ayyy tamam ben mantıları açarkenn öle okurr üflerimmm
"yarabbimmm bu mantıyı yiyenn arkadaşımınnnn ikiz bebeleriiii olsunnn hemde biri erkek biri kızz olsuunnn" eee geriye yemesi kaldıııı cokacimcoook
hehehe hiç bayılmamıştım zati şinidye kadar doktor kontrolünde bayılıvereyim ayyy bana bişiyler oluyo derimm lülülülülülü
kıs mirage kuşum seninde şu pozitifliğine ben bayılıom
kürtajlarla beraber ilk defa hayatımda serum yedim ilk defa bayıldım.ama ben hep ağlayarak bayıldım ağlayarak uyandım.çok kötü biş yaaaaaaaaa.bebişini alıolar düşünseneee
senin durumun çok çok farklı olduğu için bayılmanın tadını çıkar bebğim.aama şu var uyandırıolar ya sora iş bitince.o zman heç kalkmak istemeon.çok tatlı bi uykyda olduğunu düşüüüüün
kıs mirage kuşum seninde şu pozitifliğine ben bayılıom :d:d
kürtajlarla beraber ilk defa hayatımda serum yedim ilk defa bayıldım.ama ben hep ağlayarak bayıldım ağlayarak uyandım.çok kötü biş yaaaaaaaaa.bebişini alıolar düşünseneee
senin durumun çok çok farklı olduğu için bayılmanın tadını çıkar bebğim.aama şu var uyandırıolar ya sora iş bitince.o zman heç kalkmak istemeon.çok tatlı bi uykyda olduğunu düşüüüüün
kızçelerr yaa adet oldum yaa şimcikkk şeytan diyokiiii bidahaki ayı bekleme başla çalışmalaraa acep şeytana uysammı yoksam bir ay daha beklesem mii cadıarzu
ben yiyemicem ama şu mübarek mantıyı yaparkene banada dua et olur mu.
kızlar ya benim adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?