yarencim adetin kaç gün geçmiştiki.10 gün geçtiyse ondan sora kese görünüüo.
kızların duruoo haaaaaaaaa maşşallaaah sağlamış kıss
temiz çıkmasına sevindim.
ne için kan verdin canım
selammm kıslarrrrr ben deldimmmm
yarenciiiiiiiiiiiiiik huşdeldiiiiiiiiiiiiin tatlım
14 gün geçti. şu an 4.günümdeyim adetimin. ama çok az geliyor. bazılarıda üstüne görme olabilir falan dedi. normalde benim çok gelir.
evet yaa ne sağlammışşş guclubacismileguclubacismile
bide doktora yumurtlama günlerini söylermisniz desem söylermi acaba bazıları tarih veriyomuş öyle duymuştum. doktorada birsürü şey sordum zaten kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin kızanım nasılsın kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
yarencık hoş geldın şekerrr ya
iyiyimm canımmm sağolasınn sen nasılsınnn adetin düzenli gidiyoomuu bi sorun yok dimi
yaren bebek yoktur canım az da olsa sen hastalanmışsın.yumurtalık takibiyle yumurtlama günlerine yardımcı olabiir doktor canım
tatlım geçmişi okumadın dur kısa özetliyim dün doktora gittim 4 cmlik kistim var dedi buay doğ.kont.hapı verdi bi dahaki ayda rahim filmi çektircem geçen ay yumoşlar çatlamamış kiste çevirmiş rahim filminide tüpler kapalımı açıkmı diye istiyolar geçen sene ocak ayında klimyasal gebelik yaşamışım belkim o tıkamıştır dedi
tatlım kist falan bişi dedimi senin durumunla benimki benziyo ama ben oldum 8 gün gecikti geçen ay lekelenme gibi oldu bu ay geçen ayki yumoşlar çatlamamış kiste çevirmiş
yok canımm daha geçmişi okumadımmm geçmiş olsun bitanem yaa valla çok üzüldümm şimdii ne kadar daha doğum kontrol hapı kullancaksınn kimyasal gebelikk tüpleri tıkıyomuymuşş??
canım kist falan demedi. herşey temiz , sorun yok dedi...
2-3 aya kadar olmazsa ozaman gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?