AMİN YARABBİM BİRİ KIZ BİRİ ERKEK ZATEN ZOR TUTTURUYOM EN ZORUNU İSTİYİM BARİM kafamçokkarıştı:teytey:
kıss hiçç dayanamıyommm yaaaa bi görsenn varyaa içim kıpır kıpırr bi başlasaydımm diyip duruyomm dün akadaşıma da diommm oda diooo bak tutması içinn o işi yaparken bebek fikrini kafandan at tadını çıkararak isteyerek eşinle beraber ol dioo bide bacağına dik havaya yarım saat kal dioo hemen olur dioo
kızlar merhaba,
azize merhaba tatlım
kızlarr düğün resimlerime baktınız mı?
kızlar merhaba,
azize merhaba tatlım
HEHEHE BEN O FİKRİ ATMAK İÇİN İŞ BİTİNCE HEMEN FİLM TAKIYOM KAFAM DAĞILSIN :kedi::roflol:
slm canmm hoşgeldin....nasılsın?
Azİzem beĞendİm doktoru Çok yoĞun beklemekten sİnİr bastı dalacaktım odasına asİstanda mıy mıy zatİ ama doktor İyİ olumlu konuŞtu rahİm fİlmİnden hemen sonra hamİŞ kalırsın dedİ İnŞ.tıkalı faln deĞİldİr dedİ guatr falan problem deĞİl dedİ deĞerlerİn dÜŞÜk dedİ eŞİmde test yaptırmıŞtı daha Önce onda zatİ bİ problem yok dedİ sende yok dedİ fİlmİ gÖrelİm konuŞalım dedİ dİĞer doktorun verdİĞİ İĞneyİ falan dedİm fİlmsİz o İĞneye nası baŞlamıŞ dedİ bİde ben kİmyasal gebelİk yaŞamıŞım dİĞerİde demİŞtİ ama buda deĞİnce İnandım artık
arkadaşlar az önce hasta oldum ve bu ay 12 gün geçikti yine olmadı üzüldüm yaaa mafoldumben arkadaşlar ben 1 gün adet olmaabaşladım acaba bunu sakıncası var mı?neyse rabbim isteyen herkeze nur topu gibi bebekler nasip etsin bir tane değil ikiz nasip etsin inş. veya üçüz :)))))))))))
çok yakışıyosunuz ablacımmm çok güsell olmuşsunn sendee rabbiim hiçmutluluğunuzu bozmasınnn
sağol canm benim. aminnnnnn
sizin de düğün resimlerinizi görmek isterim.
iyi canmm sevindim valla...herşey bundan sonra güzel olsun inşallah.
Belkide matta ikimiz hamiş oluruz kızzzzşeniz
evet dr.çok iyidir ben çok seviyom nil hanımı çok olumlu konuşur herzaman güler yüzlüdür.
iyiyim kızlar sizler nasılsınız
azizecim bugün 3 oldu aditim geçti hiç şaşmazdı inşallah:CüvCüv:
Kızlar farkındamısın bİlmem ama bu ay herkesİn adetİnde bİ sarkma oldu havalar mıdır nedİr ya ne kadar dÜznlİ olsada bu ay sarkma oldu
yoğun kışa girdik yaaa ondandırrr gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?