• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

coştu bizim kızlar valllaaaaa :D:D:D

mirage yat bebem istediğin kadaaaaaaa.oohh

yarencik ben senin yerinde olsam uyardım o şeytana.ben uydum bi kere hemdee.bişeycik olmuo.bebeğin kalbi durdu o başka tabi.onla alakası yok bebem başla derim valaaaa

Ama ÇıÇeem seruma dayanamadım 3 saatlık serumu 1 saatte aldım sıkıntıdan patlıycaktım

coştu bizim kızlar valllaaaaa :D:D:D

yarencik ben senin yerinde olsam uyardım o şeytana.ben uydum bi kere hemdee.bişeycik olmuo.bebeğin kalbi durdu o başka tabi.onla alakası yok bebem başla derim valaaaa

çiçeğimmm vallaaa yarınn temizlencemmmm kısss dün eşimede diyomm şeytana uysak mı diyomm boşver doktoru çalışmaya başlasak mı diyomm valla onun aklınada yattıı hem nettede dioki ilk adeti görün kendinizi hazır hissettiğiniz her an başlayabilirsiniz diyooo gamyoncuiremsu

coştu bizim kızlar valllaaaaa :d:d:d

kızlar düşüğün arkasından hamiş kalırsan doktor kontrolünde oluyosunuz dikkat edin yaaa hamiş kalabiliyosunuz nasılsa allahın izniyle zamanını bekleyin hayırlısıyla yarabbim gösterecek

kızlar düşüğün arkasından hamiş kalırsan doktor kontrolünde oluyosunuz dikkat edin yaaa hamiş kalabiliyosunuz nasılsa allahın izniyle zamanını bekleyin hayırlısıyla yarabbim gösterecek

kıss nette yazann ilk adetinizi görünn kendinizi hazır hissettiğiniz zaman başlayabilirsiniz diyooo ama benim doktor da bir bçuk iki ay sonra bi kontrole gel demişti banada bir buçuk ay olcekk o zaman bu hafta kontrole gitmek lasımm ayın 15.ine ne kaldıı o zaman 5 gün daha sabrediyimm bakem doktor ne dicekk

yarencim aynen öle benim doktorda o konuda esnekti ilkini ol ne zman istersen sen bilirsin dedi.
hem daha çabuk bebiş olur dio du yaptıydık valla.şip şak bebek oluooo.
ısrar etmem ama bende denediğim için onaylıorum sadece.
kendini hazır hissetmek bebeği de bağlar sana.şahsi fkrim yap kuzum yap

hamişlik için falan değil tatlım genelde ayda bir acile giderim bakalım ne yapıyolar nasıl ilgileniyolar hastalarla diye 5-6 ay öncesinde de serumu nasıl takıyolar diye deneem dedim çok sıkıcıymış

Allah sana ne diim deli kısss sen beni güldürdünn rabbimde seni güldürsünnn hemidee ikizlerle hihoyyyt

kıss nette yazann ilk adetinizi görünn kendinizi hazır hissettiğiniz zaman başlayabilirsiniz diyooo ama benim doktor da bir bçuk iki ay sonra bi kontrole gel demişti banada bir buçuk ay olcekk o zaman bu hafta kontrole gitmek lasımm ayın 15.ine ne kaldıı o zaman 5 gün daha sabrediyimm bakem doktor ne dicekk

hee tatlım doktor ok desin yap hemen ya

yarencim aynen öle benim doktorda o konuda esnekti ilkini ol ne zman istersen sen bilirsin dedi.
hem daha çabuk bebiş olur dio du yaptıydık valla.şip şak bebek oluooo.
ısrar etmem ama bende denediğim için onaylıorum sadece.
kendini hazır hissetmek bebeği de bağlar sana.şahsi fkrim yap kuzum yap

sağolasınn çiçeğimmm hemde benim kürtaj sonrassı adetimde hiç gecikmediii aynı gününde olduuu içimde çok rahat nedensee hiçç korunmak istemiyommm valla bi bakemm bugunn eşimlee iyice konuşşayımm olmadı eşim akşam bi doktoru ararrr

Back
X