selm kızlarrrrrr ben gelmişemmmm
hoşgeldinn ablacımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selm kızlarrrrrr ben gelmişemmmm
kızz yapma sonram hep doktor kontrolünde geçer hamişlik rahat rahat geçirmek varken belkim korunurken kendiğilinden olar o başka
coştu bizim kızlar valllaaaaa
mirage yat bebem istediğin kadaaaaaaa.oohh
yarencik ben senin yerinde olsam uyardım o şeytana.ben uydum bi kere hemdee.bişeycik olmuo.bebeğin kalbi durdu o başka tabi.onla alakası yok bebem başla derim valaaaa
coştu bizim kızlar valllaaaaa :d:d:d
mirage yat bebem istediğin kadaaaaaaa.oohh
yarencik ben senin yerinde olsam uyardım o şeytana.ben uydum bi kere hemdee.bişeycik olmuo.bebeğin kalbi durdu o başka tabi.onla alakası yok bebem başla derim valaaaa
ne serumu kıs
sana serummu taktlar
kızlar düşüğün arkasından hamiş kalırsan doktor kontrolünde oluyosunuz dikkat edin yaaa hamiş kalabiliyosunuz nasılsa allahın izniyle zamanını bekleyin hayırlısıyla yarabbim gösterecek
hamişlik için falan değil tatlım genelde ayda bir acile giderim bakalım ne yapıyolar nasıl ilgileniyolar hastalarla diye 5-6 ay öncesinde de serumu nasıl takıyolar diye deneem dedim çok sıkıcıymış
kıss nette yazann ilk adetinizi görünn kendinizi hazır hissettiğiniz zaman başlayabilirsiniz diyooo ama benim doktor da bir bçuk iki ay sonra bi kontrole gel demişti banada bir buçuk ay olcekk o zaman bu hafta kontrole gitmek lasımm ayın 15.ine ne kaldıı o zaman 5 gün daha sabrediyimm bakem doktor ne dicekk
Allah sana ne diim deli kısss sen beni güldürdünn rabbimde seni güldürsünnn hemidee ikizlerle hihoyyyt
yarencim aynen öle benim doktorda o konuda esnekti ilkini ol ne zman istersen sen bilirsin dedi.
hem daha çabuk bebiş olur dio du yaptıydık valla.şip şak bebek oluooo.
ısrar etmem ama bende denediğim için onaylıorum sadece.
kendini hazır hissetmek bebeği de bağlar sana.şahsi fkrim yap kuzum yap
hee tatlım doktor ok desin yap hemen ya
hoşbuldum tatlışımm...hoşgeldinn ablacımmmm
iyiyim kuşşum...evet uyudum vallah ohhhh...kaydirigubbakcemile3azize ablaaam nassın ?
bugünde uydun demii.
böle uykucu örtmen olur mu yaaaa
Azİzem nasılsın