• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayyyy yaren ilahi sana kıs nie kan verdiğini bilmion muuuu :D:D:D:

nese sonuçları alınca sölersiiiiiiiiiin.

walla bilmiyoommmmmmm kafamçokkarıştı
kan ver sonucu al, gel dediler. benim hiç aklıma gelmedi sormak kaydirigubbakcemile
sonra nıye verdımkı dedım ama iş işten geçti :roflol::roflol:

yarencik bende dün sabah girdim öğleden sonra gesmeee gttim.bende çok ösledim vallaaa

benimde dün eşim evdeydii akşamda arkadaşlara gittik yemeğe çağırdılar gece 12 falandı geldiğimizde o yüzden hiç bakamadımm cumada arkadaşla mantı açmayı denicezz burda can sıkıntısındann ne yapacağımızı şaşırdıkk

olasıkla konuştu canım ya belki bişi yoktur dedi bizim bakalım sen zaten filmden sonra o ay hamile kalırsın dedi bana sadece bu ay kullancam bidahaki adetle atarsın dedi inş.atarım :Saruboceq:

kısss o zaman bende sana yetişirimm beraber hamile kalırıss süper olurr :CüvCüv:

moralinide bozma bitanemm rahim filmi nasıl çekiliyo bilmiyorumm ama sanırım ondada rahmi dışarı çekiyolarr ve onun acısı çok fena ssana tavsiyem genel anestezi veriyolarsa kesinlikle yaptır netten araştırdın mı nasıl oluyomuş?

kısss o zaman bende sana yetişirimm beraber hamile kalırıss süper olurr :CüvCüv:

moralinide bozma bitanemm rahim filmi nasıl çekiliyo bilmiyorumm ama sanırım ondada rahmi dışarı çekiyolarr ve onun acısı çok fena ssana tavsiyem genel anestezi veriyolarsa kesinlikle yaptır netten araştırdın mı nasıl oluyomuş?

inş.tatlım hayırlı sonuçlar alırım da senle aynı anda hamiş kalırız

araştırdım canım rahmi dışarı çıkartmıyolar tatlım içeri ilaç enfekte ediyolar o ağrı yapıyomuş doktor bayıltılmak yapılacak derse öyle ama şart koşmazsa bende öyle istiyorum

benimde dün eşim evdeydii akşamda arkadaşlara gittik yemeğe çağırdılar gece 12 falandı geldiğimizde o yüzden hiç bakamadımm cumada arkadaşla mantı açmayı denicezz burda can sıkıntısındann ne yapacağımızı şaşırdıkk

ooooh iyi yaptınız canım.sakıntı sonucunda iyi şeyler çıkcak ortaya canım ne güseeel.bebeiş olmadan hem öğren hep yap kuşum

inş.tatlım hayırlı sonuçlar alırım da senle aynı anda hamiş kalırız

araştırdım canım rahmi dışarı çıkartmıyolar tatlım içeri ilaç enfekte ediyolar o ağrı yapıyomuş doktor bayıltılmak yapılacak derse öyle ama şart koşmazsa bende öyle istiyorum

hımmm kürtajda rahmi dışarı çekiyolaryaa onun acısını ben yaşadığım içinn rahim filmide öle çekiliyo sanıyodummm ama inşallah bii uyursunn uyanırsın herşey biter hiç bişi hissetmezsinnn canımmm

hemdee bizz açacazzz biliyon mu yaaa hamarat kadınlar olduk bizzz burda yapacak bişi olmadığı için ne yapacağımızı şaşırdıkkk vallaa beklerimmm bak benim mantımı yersenn başın dişin ağrımazz kaydirigubbakcemile5

bebiş yapsın kız her derde deva olan bir mantı şifa olsun ohh uçağa atlayıp geliyom gamyoncuiremsu

hımmm kürtajda rahmi dışarı çekiyolaryaa onun acısını ben yaşadığım içinn rahim filmide öle çekiliyo sanıyodummm ama inşallah bii uyursunn uyanırsın herşey biter hiç bişi hissetmezsinnn canımmm

inş.tatlım ya canım tatlı değildir ama tırstım biraz:bbo::1shok:kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben kulübe daha yeni katıldım adım nalan 2 senelik evliyim çocuk yok yani olmuyor benim eşim sperm testin den kaçıyor ne yapmalıyım severek evledik ama tahmül edemiyorum artık ne olur bana akıl verin

bebiş yapsın kız her derde deva olan bir mantı şifa olsun ohh uçağa atlayıp geliyom gamyoncuiremsu

bekliyommmm canımm ya sen yeterki gelll biz merkezden seni almaya gelirizz ben ilçedeyimmdee ben mantıyı yaparkennn okuyup üflerimmm sen hele bi gel benim mantımı yee bak gör diğer aya hemen hamişsinnnn

arkadaşlar ben kulübe daha yeni katıldım adım nalan 2 senelik evliyim çocuk yok yani olmuyor benim eşim sperm testin den kaçıyor ne yapmalıyım severek evledik ama tahmül edemiyorum artık ne olur bana akıl verin

canımcımm öncelikle hoşgeldinnn eşin neden kaçınıyooo eğer öle bişi varsa bile tedaviye gidilirr çözüm yolu bulunurr ikna etmenin hiç yolu yokmuu??

nalan tatlım sen doktora gittinmi senin testlerin nasıl eşinden istedimi doktor testleri benim eşimde yaptırdı çok şükür bişi çıkamdı sadece enfeksiyon geçiriyomuş üşütmüş çok şükür ikimizdede bi sorun çıkmadı

arkadaşım da aylık hamilee diyoki güzel olursaa fazla yapıp dolaba kaldıralımm ilerde lasım olurr diooo bizz kendimizi aştıkk vallaa

aaaaaaa nie güsel olmasın ki.hamuru dinlendirin açması kolay olsun.çok kalın olmazsa iiyi olur tabi :D:D
benim annem yapıo difrizi dolduruos valla.çok rahat oluo.

Back
X