Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyım canım ev işleri yemek.gecen istanbula gittik demiştim ya aile terapistine gittik beraber 2 gün otelde kaldık kücük bir balayı yaşadık affettirmek icin elinden geleni yapıyo tabiki ama ben affettim zaten su an cok iyi gidiyo inşallah bır daha böyle bişey yaşamam sen neler yapıyosun adetine kac gün var belirti varmı canım
saol tatlım ya inş.geçer dua edin bana bidahaki ay herşey düzelir :Saruboceq:
pelinciiim allah bozmasın canım.tam gaz devam![]()
ohh pelinim sefanız olsun düşman çatlatın allahım bidaha öyle şeyler yaşatmasın opuyorumnanaktan:Saruboceq:
pelin benim önümüzdeki hafta adet günüm ama bakalım bekliom işte.
hiç bi belirti yok sadeecee bi kaç ggün sağ kasığımda ağrı vardı başka bişi yok .adet belirtiside olabilirmiş.ama bilmioruuum.
diğer hamileliklerim de göğüslerimde adetim geçince başlıoooo
nohutcum dua et bebeeem
pelin benim önümüzdeki hafta adet günüm ama bakalım bekliom işte.
hiç bi belirti yok sadeecee bi kaç ggün sağ kasığımda ağrı vardı başka bişi yok .adet belirtiside olabilirmiş.ama bilmioruuum.
nohutcum dua et bebeeem
teşekkür ederım canım darısı sizin başınıza olucak inşallah eee benm böcügüme kardeş lazım teyzoşlarıııcok teşekkür ederim canım amin hepimizi allah ailemize bagışlasın bu arada tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin cok sevindim saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım darısı bizim başımıza inşallah oh ne güzel temizligini yaptın gercekten ev temiz olunca insan cok rahat oluyo
yok canım çok yormuyom kardeşim yapıyo bende yardımcı olmaya çalışıyom merak etme kuzummmkız çok yorma kendini
ne bılım hep eksık yazılıyo da belkım anlamıyosunuzdur diye şeettim çiçegemmnohut yazdıkların anlaşılıo cicim merak etme.kendini yorma sen
ediyom datlumm hamınıza dua edıyom merak etmeyınnpelin benim önümüzdeki hafta adet günüm ama bakalım bekliom işte.
nohutcum dua et bebeeem
tatlım benim gittiğim hamdi karanfil özel adana tüp bebek merkeziii
bide ben gitmedim ama adanada çok meşhur bi doktormuş benim burdaki doktorumda sölemişti onu: Cüneyt evrüke hastanesini şu an bilmiorum kartı var ona bakim yazarım oke
Tatlım bazı kİŞİlerde doĞumda yırtılıyo ondan deĞİldİr kanımca