Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ohh pelinim sefanız olsun düşman çatlatın allahım bidaha öyle şeyler yaşatmasın opuyorumnanaktan:Saruboceq:

pelin benim önümüzdeki hafta adet günüm ama bakalım bekliom işte.
hiç bi belirti yok sadeecee bi kaç ggün sağ kasığımda ağrı vardı başka bişi yok .adet belirtiside olabilirmiş.ama bilmioruuum.
diğer hamileliklerim de göğüslerimde adetim geçince başlıoooo

nohutcum dua et bebeeem

ÇİÇEEEM Ablam doktorunu istiyo pek memnun değilmiş suphi beymiş hastene ismi doktorun ismi falan yazarmısın bana abalmın rahminde yara vardı yaktılar pek hoşnut kalmadı kötükedihüso

inşallah hayırlısı olur senin icin canım dualarım seninle senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah

selam kızlarr bayanssulusmile
biraz önce doktordan geldım adetım geciktiği için bide bebek istedğim için gittim.
alttan baktı akannehir
hiç bi sorun yok , temiz herşey dedi. ama kızlık zarı yırtılmamış duruyo dedi :kedi::kedi:
ilk ilişkiye girdiğimizde az bişey kan geldi dedim. bişey demedi.
kızlık zarı yırtılmadığı içinmi hamile kalamıyorumki. offf yaaa
kan verdim 3 de alcam .
bide hamile olsam alttan bakılınca çıkardı değilmi. ?

teşekkür ederım canım darısı sizin başınıza olucak inşallah eee benm böcügüme kardeş lazım teyzoşlarııı
kız çok yorma kendini
yok canım çok yormuyom kardeşim yapıyo bende yardımcı olmaya çalışıyom merak etme kuzummm

nohut yazdıkların anlaşılıo cicim merak etme.kendini yorma sen
ne bılım hep eksık yazılıyo da belkım anlamıyosunuzdur diye şeettim çiçegemm
ediyom datlumm hamınıza dua edıyom merak etmeyınn

tatlım benim gittiğim HAMDı KARANFıL özel adana tüp bebek merkeziii
bide ben gitmedim ama adanada çok meşhur bi doktormuş benim burdaki doktorumda sölemişti onu: CÜNEYT EVRÜKE hastanesini şu an bilmiorum kartı var ona bakim yazarım oke

kızlar selam
bütün adet belirtilerim başladı ben gene fosun bu ay
araştırma yaptım zaten önümüzdeki aya rahim filmi falan çektirip tedaviye başlicam artık o yüzden çokta süpriz diil aet belirtisi
siz ne alemdesiniz

tamam tatlışkom yazınca onuda not alırım

canım CÜNEYT EVRÜKE PROF.muş
çukurova ünv. tıp fakültesinde
özeli:sun sineması sk. optik mağaza üstü seyhan/adana (458 57 55)

yarencim adetin kaç gün geçmiştiki.10 gün geçtiyse ondan sora kese görünüüo.
kızların duruoo haaaaaaaaa maşşallaaah sağlamış kıss
temiz çıkmasına sevindim.
ne için kan verdin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…