• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Nohutlu pilav cok sevindim canim, darisi bizim basimiza insallah...ha bu arada merhabalar...benim günüm 20 si, ve benim gögüslerim simdiden basladi agirmaya, bastirsam, dokunsam agriyor!!! yine mi rahatsizlanacagim yaaa :((

hoşgeldinn canımmm belki yumurtluyosundur canımmm yani hamilelik için belirti bu kadar erken başlarmı bilmiyorummm

Hhehehehe koÇıŞınde kafasını karıŞtırdım ohhh bu ay aılecek manyakız hamıŞ deĞılım dıyom ıŞe baŞlıyom ya hamıŞsem zarar gelırmı dıyom sonram kocam alıyo ıŞ yapmaya ÇalıŞıyo oda ne olduĞunu anlamıyo fakırım saĞ gÖsterım sol vuruyorum dÜn akŞamda gelmıŞ gÖbıŞımı sevıyo bebıŞım ordamısın dıye

Nohutlu pilav cok sevindim canim, darisi bizim basimiza insallah...ha bu arada merhabalar...benim günüm 20 si, ve benim gögüslerim simdiden basladi agirmaya, bastirsam, dokunsam agriyor!!! yine mi rahatsizlanacagim yaaa :((
teşekkür ederim canımm ...benım ilk hamılelıımde gögüslerim çok hassastı belkı hamılelıktr niye olumsuz a yoruyorsun canım ya
ayyyy inşallahhh şu bir ayıda daha atlatıyımm sonraki ayy geliyorumm uğur böcüğüne kardeş gelsinn diee çook çalışcamm annesiiii
evettt az kaldııı...ugur böcügümüze çookk çook kardeş istiyoru ona göreeezemuszemus

YOK ANAM BU AY BÖYLE Bİ MANYAKLIK VAR EŞİMDE KABUL EDİYO TEST YAPMAK İÇİN ÇILDIRAN BEN 3 GÜN GEÇİNCE YAPTIM YOK BİDAHA DA AKLIMA GETİRMEDİM OLUR YADA OLMAZ ALLAHIN TAKDİRİ ÇOK İSTİYOM AMA ALLAHIM NEZAMAN YAZDIYSA OHHH BEN BÖYLE OLMAYI KABUL DEİYORUM TATLIŞKOM STRESLİ OLMAKTANSA O HHH SEFAM OLSUN :teytey:sositososito:lepi:

en güzeli valla canımm arkadaşımmm ne stres yapcannn en hayırlı zamanı rabbim bilirr olmasa da çalışmalaraaaa hızlaa devammm Şeniz

Hhehehehe koÇİŞİnde kafasını karıŞtırdım ohhh bu ay aİlecek manyakız hamİŞ deĞİlİm dİyom İŞe baŞlıyom ya hamİŞsem zarar gelİrmİ dİyom sonram kocam alıyo İŞ yapmaya ÇalıŞıyo oda ne olduĞunu anlamıyo fakİrİm saĞ gÖsterİm sol vuruyorum dÜn akŞamda gelmİŞ gÖbİŞİmİ sevİyo bebİŞİm ordamısın dİye

ayyy sorma mirage yaaa kociş bi sevındı ....ve çok rahatladı içimizde hep bi kuşku vardıı...şimdi baskı yapıyo en azından üç ay stres sıkıntı iş yok diyo...canım kocam benımmmm yerım onu... çok sanslıyız kızlarr 1 numra şlerimiz var....:hooray:

Hhehehehe koÇİŞİnde kafasını karıŞtırdım ohhh bu ay aİlecek manyakız hamİŞ deĞİlİm dİyom İŞe baŞlıyom ya hamİŞsem zarar gelİrmİ dİyom sonram kocam alıyo İŞ yapmaya ÇalıŞıyo oda ne olduĞunu anlamıyo fakİrİm saĞ gÖsterİm sol vuruyorum dÜn akŞamda gelmİŞ gÖbİŞİmİ sevİyo bebİŞİm ordamısın dİye

hakikaten kafayı yemeden kavuşabilceğizmi acaba bebişlerimizzeee :CüvCüv:

ANACIM Bı NE OLDUĞUNU ANLAYIM KOÇıŞE YANAŞCAM GENE HEHEHEHEHE KAÇAMAZ BENDEN kaydirigubbakcemile

ayyy sorma mirage yaaa kociş bi sevındı ....ve çok rahatladı içimizde hep bi kuşku vardıı...şimdi baskı yapıyo en azından üç ay stres sıkıntı iş yok diyo...canım kocam benımmmm yerım onu... çok sanslıyız kızlarr 1 numra şlerimiz var....:hooray:

VALLA TATLIM ALLAHIM NE MUTLU BİZE NUMBER ONE KOÇİŞLER KENDİLERİNE PEK SÖYLEMİYELİM AMA HAVALARINDAN GEÇİLMİYO SONRA lülülülülülüsırnaşık şey

Bilmiyorum yaaa insan düsünüyor iste...insallah bebisim benimle olur artik bu ay...Allah bilir herseyi, ne zaman kismet ederse o zaman olur...

ayy sorma canımm yaa benimm eşimdee çook iyii bitanem benim kürttajımda benden çok ağladııı inşallahh hepimizin yüzü en yakın zamanda gülerr hepimiz çok mutlu oluruzz

:Saruboceq::Saruboceq:
hakikaten kafayı yemeden kavuşabilceğizmi acaba bebişlerimizzeee :CüvCüv:

OLCEK OLCEK ALLAHIN İZNİYLE TİZ ZMANDA KAVUŞCAZ ALLAHIM SAĞLIĞIMIZ YERİNDE EŞLERİMİZ SAĞLIKLI 1 DEĞİL 5 SENEDE BEKLERİM BAŞKA DERT VERMESİN ALLAHIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

NE GÜZEL BİZİMLE GÜLÜP BİZİMLE AĞLAYAN EŞLERİMİZ VAR :lepi:

benden çok üzüldüü ama beni teselli etcem diye elinden gelen herşeyide yaptıı canımm benimm şimdide bi sabırsız ki bi başlasaydık çalışmalara diyooo çok istiyoo bi bebişimiz olsunn diyee rabbim bu sefer sağlıklı bebiş nasip eder inşallahhhh :asigim:

olumsuz düşünmek yok canımm ümidimiizi yitirmeyelimm durmak yok yola devamm ne zamandır istiyosunuz canımm

6 ay falan oldu iste hapi birakali...7 ay hap kullandim...insallah bebismiz gelir bu ay bakalim ...ümitlenmek istiyroum aslinda, esim gibi ona benzeyen bir bebis istiyorum...Allah insallah dualarimizi kabul eder canim..:)):emir_bebek:

benden çok üzüldüü ama beni teselli etcem diye elinden gelen herşeyide yaptıı canımm benimm şimdide bi sabırsız ki bi başlasaydık çalışmalara diyooo çok istiyoo bi bebişimiz olsunn diyee rabbim bu sefer sağlıklı bebiş nasip eder inşallahhhh :asigim:

İNŞALLAH İNŞ.TATLIM BEN MOLA VERDİM NETLEŞSİN BAKALIM NE DİYCEK DUKTOR ONA GÖRE DEVAM EDİCEM :jeyyar:Şenizkaydirigubbakcemile

6 ay falan oldu iste hapi birakali...7 ay hap kullandim...insallah bebismiz gelir bu ay bakalim ...ümitlenmek istiyroum aslinda, esim gibi ona benzeyen bir bebis istiyorum...Allah insallah dualarimizi kabul eder canim..:)):emir_bebek:

bitanemmm daha yenii bırakmışsın hapıı olumsuz düşünmee olcak tabikii daha zamanı var demek ki annesii rabbim sağlıklı bebek nasip etsinn bak bende 9 aylık evliyimm bizde ilk 2 ay korundukk 7 ay içinde iki düşük yaşadımm rabbim kimseye yaşatmasınnn hayırlısını versin canımmm

Back
X