Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Yok be tatlım valla ıÇım rahatladı tam olarak adet olayım yeter geÇen ay lekelenme gıbıydı tamamen temızleneyım

kıslarr ben çıkıyorumm birazzz çok acıktım da bişiler hazırlayıp ta yicemm sonra tekrar girerimm kocamannn öptümmm hepinizi çok seviyorummmmm

amin canim...sabrin sonu selamettir derler, bizlerde sabrediyoruz...

bilmiyomki tatlum ya giderim herhal yumoş takibi yaptırırım gene baksana aykırı günlerde adet oluyom yumoşları görerek yapsak daha iyi olur sanki bakem koçişle akşam konuşayım ne diycek ama giderim tatlım büyük ihtimal

kız pisonnnn adın var aşagıda kendın yoksunnnn:icecream:

canim ya cok gec uyandim bu sabah aksam basim cok agirdi, bu aksamda arkadaslarim gelebilir azicik is yapiyorum ondan arada sayfa acik ama arada gelip bakiyorum.
daha bir hafta var adetime ama goguslerim acimaya basladi bile. of ya bu ay yine olmadimi? moralim bozuldu yine bu kadar erken baslamasalar keske

herkese merhaba,benim heaplamarıma göre dün yumurtalama günlerimden bir gündü,sabah ilişkiye girdik ben yaklaşık 2saat bekledim banyo yapmadım inşallah hayırlsıysa olur.

kolay gelsın canım senın de misafirin eksık olmuyo maşşallah allah ekıklıgını vermesın
canım olumsuz düşünme lütfen ya ....pozitif ol birazzz daha çok erken olmadıgını düşünmek için.....

bende bidahjaki ay hamiş kalırsam benimkinin ismide fındık kurdu olacak o kaaa hahahaha ismini bile buldum anacım kendi yok

Yenı tarıhım bu aya gÖre hesapladım 15 mart belkım erken belkım geÇ yada hıÇ gelmez bebıŞ gelır ınŞ.ınŞ.

herkese merhaba,benim heaplamarıma göre dün yumurtalama günlerimden bir gündü,sabah ilişkiye girdik ben yaklaşık 2saat bekledim banyo yapmadım inşallah hayırlsıysa olur.

inş.tatlım ya bu günleri iyi değerlendir akıntının şekli sana yol gösterir zaten o akıntı devam ettikçe sende devam et nekadar var adetine

şubatın 22sinde hasta olabilirm hesaplamarıma göre,ne akıntısından bahsettin anlayamadım,neye yol gösteriyor.ilk defa çocuğum olacağı için kusura bakma bilgim yok pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…