- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
KızÇeler adet oldum sonunda
netleşti tatlum kıymatlum şükür allahıma nasip böyleymiş rahatladım
:1shok:kız çok şaşırdım şaka yapıyon sandım....ayyyy canım benım inşallah hayırlısı budur.. rahatlamışsındır şimdi canım insanda şişlık oluyo çünkü...eee yarın için randevu almıştın nolcek şimdii....KızÇeler adet oldum sonunda
bitanemmm daha yenii bırakmışsın hapıı olumsuz düşünmee olcak tabikii daha zamanı var demek ki annesii rabbim sağlıklı bebek nasip etsinn bak bende 9 aylık evliyimm bizde ilk 2 ay korundukk 7 ay içinde iki düşük yaşadımm rabbim kimseye yaşatmasınnn hayırlısını versin canımmm
:1shok:kız çok şaşırdım şaka yapıyon sandım....ayyyy canım benım inşallah hayırlısı budur.. Rahatlamışsındır şimdi canım insanda şişlık oluyo çünkü...eee yarın için randevu almıştın nolcek şimdii....
bilmiyomki tatlum ya giderim herhal yumoş takibi yaptırırım gene baksana aykırı günlerde adet oluyom yumoşları görerek yapsak daha iyi olur sanki bakem koçişle akşam konuşayım ne diycek ama giderim tatlım büyük ihtimal
kız pisonnnn adın var aşagıda kendın yoksunnnn:icecream:
canim ya cok gec uyandim bu sabah aksam basim cok agirdi, bu aksamda arkadaslarim gelebilir azicik is yapiyorum ondan arada sayfa acik ama arada gelip bakiyorum.
daha bir hafta var adetime ama goguslerim acimaya basladi bile. of ya bu ay yine olmadimi? moralim bozuldu yine bu kadar erken baslamasalar keske
herkese merhaba,benim heaplamarıma göre dün yumurtalama günlerimden bir gündü,sabah ilişkiye girdik ben yaklaşık 2saat bekledim banyo yapmadım inşallah hayırlsıysa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?