Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Dimi ya çok güzel benzetme bence de 😅
Ne bileyim bian mantiken oyle geldi ama gerçekliği olabilirmi çevremde gördüğüm var bazı var kolunda yada yuzunde kırmızı leke olanların yinede dikkat etmek gerek olacağından değilde Allah korusun olursada kendimizi suçlamak için😊

Ohh çok şükür seninde azalmış 🤗
Bende yaklaşık 2 haftadır daha iyiyim sabah bulantısı afedersin kusması bişi kalmadı sayılır. Sadece acıkınca çok kötü oluyorum onu da genelde yapmamaya çalışıyorum 🙏
Bu uşaklar felegimizi şaşırttı. Şimdiden ismi ne olacak diye soranlar var ben hiç düşünmedim onu yaa🤔
Merhaba canim. Kacinci haftada gecti bulantin. Benim de cok var da 9+2 yim. Su icemiyorum

Sen ne zaman gidecen canım varmı bı degidiklik kaçıncı Günundesin
Yarın gideceğim. Artık bende çok merak etmeye başladım. Bugün 5+1 oldum. Sanki kokulara karşı hassaslaştım. Emin değilim bundan dolayı mı, yoksa olması gerektiği gibi mi. 😄belirti ararsın ya ben mi öyle zannediyorum acaba.

Merhaba canim. Kacinci haftada gecti bulantin. Benim de cok var da 9+2 yim. Su icemiyorum
Sebu ben de su içemiyordum. Sudan mı tiksindin sen de? Eğer öyleyse bi kaç damla limon damlat. Rahat rahat içiliyor o zaman. Ben öyle yaptım. Hiç sek su içemiyordum. 15.haftada geçti şükür 🤲

Sebu ben de su içemiyordum. Sudan mı tiksindin sen de? Eğer öyleyse bi kaç damla limon damlat. Rahat rahat içiliyor o zaman. Ben öyle yaptım. Hiç sek su içemiyordum. 15.haftada geçti şükür 🤲
Canim ben tiksinmedim de midem almiyor demir gibi tadi var. Icince de gidip cikariyorum.

Canim ben tiksinmedim de midem almiyor demir gibi tadi var. Icince de gidip cikariyorum.
Bana hiç tadmıyodu bile. Ona rağmen nefret geldi. Abdest alırken bile ağzıma suyu zor alıyordum. Limonu bi dene bak çok işe yarıyor. Ben dr'uma da sormuştum. Iç, hiçbir sakıncası yok dedi. Zaten 3 4 damla. Bide o kadar faydalıymış ki meğer hamilelikte. Belkide bağışıklık sistemi tiksindiriyordur. Suyu çeşitlendirelim diye. Bütün marka suları denedim çözüm olmadı. Sanki wc.den içiyorum suyu. Öyle tiksinmiştim.

Yarın gideceğim. Artık bende çok merak etmeye başladım. Bugün 5+1 oldum. Sanki kokulara karşı hassaslaştım. Emin değilim bundan dolayı mı, yoksa olması gerektiği gibi mi. 😄belirti ararsın ya ben mi öyle zannediyorum acaba.
Biraz bizde kendimizi dinliyoruz sanki normalde bende midem bulanacak diye çok korkarım ama pozitifi alınca sanki zorla midemi bulandırıyordum😁coguda pskolojik yarım haber edersin

12-13. haftaya kadar bende hiç içemedim ne denediysem olmadı mideme girdiği an midem bulanmaya başlıyordu. Çoğu gün 500-750 ml. arasında kalıyordum, yine de en iyi şekilde soğuk olarak içebildim ben , sebilin soğuk yerinden dolduruyordum. Salatalık yedim bol bol o yüzden :) 16. haftaya geldim ancak 1,5 litre içebiliyorum zorla.

Merhaba.. O haftalarda ben de çok kötüydüm canim. Şu an 15 haftaligim ama 13 haftamdan beri daha rahatım. Su sadece ilaç içmem gerektiğinde içebiliyordum. Yerini günde 1 tane sodayla doldurmaya çalışmıştım. Allah yardimcin olsun çok kötü bişi hiç geçmeyecekmiş gibi sanki biliyorum. Ama sık dişini inşallah seninde en yakın zamanda geçer canim

Çatlak oluşmasın diye neler yapıyorsunuz? Lierac krem bana çok pahalı geldi ya hemen bitiyor 1 tüp aldım 1 haftada tükendi . Aloevera jeli ve kantaron sürüyorum şimdilik

Çatlak oluşmasın diye neler yapıyorsunuz? Lierac krem bana çok pahalı geldi ya hemen bitiyor 1 tüp aldım 1 haftada tükendi . Aloevera jeli ve kantaron sürüyorum şimdilik
Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, badem yağı bunlar kullanılabiliyormuş . Yada SebaMed var ben onu kullanmayı düşünüyorum.

X