Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla çok çok güzel geçsin bacım muayenenKızlar ben de bugün kontrole gideceğim 2 li test için gün verilir sanırım inşallah herşey yolundadır
Aygülüm senden de çok güzel haberler bekliyoruz inşallah canım benim, bebişini gör kalp atışını duy, fotosonu al gel inşallahBugün kese görmeye gideceğim ve olaya bak. sinirlenmek gerilmek istemiyorum ailesi şuan eşimin dükkanındalar Kaynanam kayınpeder kaynım eltim ve küçük kızı. Bana gelmeden oraya geçtiler herhalde. Olamaz yaaaa söylemedik sakladık diye böyle oluyor işte. Bu sefer ki tüp bebek maceram hep böyle oldu, gelmek isteyen isteyene.
Badecim geçmiş olsun, neden kasılma oluyormuş ki rahimde, progestan iğne ya da fitil verseydi keşke, ağız kuruluğu yapar diye biliyorum hap şeklinde olanı, acaba kuruluk yaptı da o mu yaktı boğazını, inşallah ciddi bişey yoktur canım, kbabana da geçmiş olsunSelam kizlar. Benden haberler iyi degil bugun. Pazartesi gunu progestan hapa basladim rahimde kasilma olmasi nedeniyle. Pazar gunude kayinpederime gitmistim. Bugun covit oldugunu ogrendim. Sorum su ki, progestan hap bogazda yanma yaparmi ? Yoksa ben covitmi oluyorum
Sen kaçta gideceksin canımKızlar ben de bugün kontrole gideceğim 2 li test için gün verilir sanırım inşallah herşey yolundadır
Sağolasın bacım inşallhHayırlısıyla çok çok güzel geçsin bacım muayenen
1 saate muayene olmuş olurum sen naptın gittin miSen kaçta gideceksin canım
Canım yumurta toplama sonrası günde 1 adet kullandım 3. gün transferi olduğu için toplam 3 adet kullanmış oldum.Kızlar tedavi sürecinde prednol ilacı kaç mg kullanmıştınız ve günde kaç tane, bilgi verebilir misiniz bana
Teşekkürler canım, ilaçlar yerini bulmuş çok şükür darısı kucağına almaya, ilaçsız günlere...Canım yumurta toplama sonrası günde 1 adet kullandım 3. gün transferi olduğu için toplam 3 adet kullanmış oldum.
2 kere kullanan ilk kez duydum,neye göre belirliyor acaba doktorlar, ben bunu bi sorayım doktoruma. Teşekkürler canımgünde 2 kez kullanmıştım ben canım yanlış hatırlamıyorsam 16 mglık
Saol kuzum inşallah artık duamız o , Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen dileyen herkese de nasip etsin inşallah . :)Teşekkürler canım, ilaçlar yerini bulmuş çok şükür darısı kucağına almaya, ilaçsız günlere...
Sağolasın canım benim
İnşallah çok hayırlı güzel sonuçlar alırsınızKızlar ben de bugün kontrole gideceğim 2 li test için gün verilir sanırım inşallah herşey yolundadır
o da bi rahatsızlık sebebi . benim daha dedem nenem bilmşyo akrabalar bilmiyo karnım cıksın gören anlar ztn . kv lere de dedik kimseye söylemeyin gerek yok diye . ztn gerek de yok tüp bebek de olsa normalde olsa edep geregi uygun bulmıyrm ben . ama iş yerinde herkes bilyor cnkü sıkıntılı geciyo yatıyorum diye idare ediyorlar . sıkıntısız gecse onlara da 3 aydan sonra söylerdim:) ama 2 nci ayde herkes ögrendi.Ay halletmiş kocişim çok rahatladım şimdi onu bekliyorum gelse de gitsek bu seferkini kaynanamdan da sakladım. Rahatsız ettiğinden değilde, geçen seferkini kimse bilmeyecek 3. Aydan sonra söyleyeceğim dedim. Düşük olduğunu söylediğimde görümcemin tepkisizliği bildiğini hissettirdi. Ondan söylemiyorum.
Hadi bakalım Aygülüm güzel değerlerle inşallahBen gittim geldim kızlar sanırım erkendi gözükmedi. Kan verdim 2 saate onun değerlerine bakıp görüşeceğiz doktorla. 5+2 oldum ama varla yok arası emin olamadı.
Daha küçük oldugu için kalp atışını göremediniz sanirim cnm bidaha ne zaman çağırdı.Ben gittim geldim kızlar sanırım erkendi gözükmedi. Kan verdim 2 saate onun değerlerine bakıp görüşeceğiz doktorla. 5+2 oldum ama varla yok arası emin olamadı.