Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bu kafa karışıklığını yazarak çözmeni tavsiye ederim canım. Inan çok yardımcı oluyor 👍 saçmalayarak başla. Yagmurdan bahset mesela, yavaş yavaş konuya gel. Niçin korktuğunu bul. Nasıl yeneceğini. Içın ve kafan rahat olsun 😊
Ahh duygusal kofim... yazmayı da okumayı da çok severim, hala günlük tutarım. Korktuğum şey belli aslında, sanırım biraz telaş yapıyorum. Türkiyeye giderken hamile olayım diye geçirdim içimden hep, eşimin ailesi benim ailem bizi öyle karşılasın istedim. Olmadı kısmet değilmiş, telaş yaptıkça ayağıma dolandı herşey. Geçecek inşallah, az sakinleşmem ve çocuğum olmayacak fikrinden uzaklaşmam lazım☺️😇

Ahh duygusal kofim... yazmayı da okumayı da çok severim, hala günlük tutarım. Korktuğum şey belli aslında, sanırım biraz telaş yapıyorum. Türkiyeye giderken hamile olayım diye geçirdim içimden hep, eşimin ailesi benim ailem bizi öyle karşılasın istedim. Olmadı kısmet değilmiş, telaş yaptıkça ayağıma dolandı herşey. Geçecek inşallah, az sakinleşmem ve çocuğum olmayacak fikrinden uzaklaşmam lazım☺️😇
Yaratmak tamamen Allah'ın iradesindeyken, senden tamamen bağımsızken, sen "çocuğum olmayacak" fikrine nasıl kapılabiliyorsun ki 😊 Bunu düşün, bu düşünceden uzaklaşırsın 😘

Kızlar şimdi doktordan geldik, aslında gitmeden önce eşimle karar almıştık biraz ara verelim doğal deneyelim diye, şimdi doktor 2 embriyonuz kaldı güzel sona yaklaşıyoruz falan deyince eşim yine alevlendi☺️ Hazır embriyomuz varken koydursak mı diyor. En azından 1 ay ara vereyim di mi? Bi de kromozom analizi ve trombofili testi yaptırdık, sonuçları 3 haftaya çıkacak. Yarın da histeroskopi için başka bir doktorla görüşeceğim, bu ayı pas geçeyim tüp bebek için değil mi
Ümit hiç bitmiyor degilmi hemen kapılıveriyoruz o duyguya inşallah güzelim sonu güzel olsun o iki embriyon tutunur ve devamı gelir ama bencede dinlen hemen üst üste transfer fizinken ve ruhen insanı yorar zaman ver kendine en doğru zamanda yaptırırsın bukez haber ver ha😊ne yaptın histeroskobi gorustunmu Dr la niye en baştan yapılmıyor bu testler hala anlamiyorum hadi kendiliğinden gebe kalanlar neysede bizler zaten çok zor elde ediyoruz sırf kan pıhtılaşması için bebeğini kaybedenler var ve çok uzucu

Evet kuzum 5.gün dondurulmuş tek embriyo . Değerim yüksek hamd olsun . Acaba ikiz mi ?
Maşallah Yüksek olunca ikiz derler ama bunu kese netlestirir çünkü bazısının betası yüksek olunca tekte olabiliyor bu tamamen değişken neye göre değişiyor beta hiç bilmiyorum ama yüksek olması devamlılığı açısından güzel bence ne zaman gideceksin kese görmeye kalitesi neyydi

Maşallah Yüksek olunca ikiz derler ama bunu kese netlestirir çünkü bazısının betası yüksek olunca tekte olabiliyor bu tamamen değişken neye göre değişiyor beta hiç bilmiyorum ama yüksek olması devamlılığı açısından güzel bence ne zaman gideceksin kese görmeye kalitesi neyydi
4bc . 10 gün sonra çağırdı . Beta takibi yapmadı gerek yok mu acaba ? Ya da ben kendim başka bi yerde baktırsam mı ?

4bc . 10 gün sonra çağırdı . Beta takibi yapmadı gerek yok mu acaba ? Ya da ben kendim başka bi yerde baktırsam mı ?
Böyle yüksek olunca ikiz olabiliyor ama kişiye göre beta değeri değişkenlik gösterebilir en güzel sonuc kese kontrolü normalde 2 gün sonra tekrar kan değerine bakıyor yükseliş var mi diye ama senin yüksek çıkınca o yüzden istememiş olabilir 😍

X