- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Yok etmiyor arkadaş da sivilcelenmisti oğlu olucakBenimde yeni bu hafta çenemde kocaman yanaklarımda da ufak ufak sivilce çıktı ay gerçekten sinir bozucu . Acaba kıza işaret olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok etmiyor arkadaş da sivilcelenmisti oğlu olucakBenimde yeni bu hafta çenemde kocaman yanaklarımda da ufak ufak sivilce çıktı ay gerçekten sinir bozucu . Acaba kıza işaret olabilir mi
Ahh duygusal kofim... yazmayı da okumayı da çok severim, hala günlük tutarım. Korktuğum şey belli aslında, sanırım biraz telaş yapıyorum. Türkiyeye giderken hamile olayım diye geçirdim içimden hep, eşimin ailesi benim ailem bizi öyle karşılasın istedim. Olmadı kısmet değilmiş, telaş yaptıkça ayağıma dolandı herşey. Geçecek inşallah, az sakinleşmem ve çocuğum olmayacak fikrinden uzaklaşmam lazımBu kafa karışıklığını yazarak çözmeni tavsiye ederim canım. Inan çok yardımcı oluyor saçmalayarak başla. Yagmurdan bahset mesela, yavaş yavaş konuya gel. Niçin korktuğunu bul. Nasıl yeneceğini. Içın ve kafan rahat olsun
Sonucunuz ciktimi? Bende 3 mart transfer oldm da :)Yaaaaa sizi bulduuuuum meğer topik kapanmış . Yazmadan okuyanlara ve aktif mesaj atanlara kucak dolusu sevgiler . Çaycılara da ayrıca selam 3 Mart transfer nihayet . Şey bu progynex iğne popişimi mahvetti herkeste öyle mi ?
Güya erkek de çıkmıyor ki güzelleşiliyordu hepsi yalan erkek olanda da çıkıyor sivilce demekki15 canım. Evet canım öğrenmiştim dr erkek demişti
İnşAllah canım benimEvet canım inşallah hadi inşallah hayırlısıyla atlatırsın ardından da ben
Yaratmak tamamen Allah'ın iradesindeyken, senden tamamen bağımsızken, sen "çocuğum olmayacak" fikrine nasıl kapılabiliyorsun ki Bunu düşün, bu düşünceden uzaklaşırsınAhh duygusal kofim... yazmayı da okumayı da çok severim, hala günlük tutarım. Korktuğum şey belli aslında, sanırım biraz telaş yapıyorum. Türkiyeye giderken hamile olayım diye geçirdim içimden hep, eşimin ailesi benim ailem bizi öyle karşılasın istedim. Olmadı kısmet değilmiş, telaş yaptıkça ayağıma dolandı herşey. Geçecek inşallah, az sakinleşmem ve çocuğum olmayacak fikrinden uzaklaşmam lazım
Evettt bugün öğrendik 1500 çıktıSonucunuz ciktimi? Bende 3 mart transfer oldm da :)
Cok sevindim hayrli olsun..Evettt bugün öğrendik 1500 çıktı
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. Çift embriyo muydu?Evettt bugün öğrendik 1500 çıktı
Tek embriyo teşekkür ederimHayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. Çift embriyo muydu?
Maşallah süper bir değer inşallah devamını göstersin rabbim hayırlı olsun 5.gunmu embriyoTek embriyo teşekkür ederim
Ümit hiç bitmiyor degilmi hemen kapılıveriyoruz o duyguya inşallah güzelim sonu güzel olsun o iki embriyon tutunur ve devamı gelir ama bencede dinlen hemen üst üste transfer fizinken ve ruhen insanı yorar zaman ver kendine en doğru zamanda yaptırırsın bukez haber ver hane yaptın histeroskobi gorustunmu Dr la niye en baştan yapılmıyor bu testler hala anlamiyorum hadi kendiliğinden gebe kalanlar neysede bizler zaten çok zor elde ediyoruz sırf kan pıhtılaşması için bebeğini kaybedenler var ve çok uzucuKızlar şimdi doktordan geldik, aslında gitmeden önce eşimle karar almıştık biraz ara verelim doğal deneyelim diye, şimdi doktor 2 embriyonuz kaldı güzel sona yaklaşıyoruz falan deyince eşim yine alevlendi Hazır embriyomuz varken koydursak mı diyor. En azından 1 ay ara vereyim di mi? Bi de kromozom analizi ve trombofili testi yaptırdık, sonuçları 3 haftaya çıkacak. Yarın da histeroskopi için başka bir doktorla görüşeceğim, bu ayı pas geçeyim tüp bebek için değil mi
Hayırlı olsun rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinEvettt bugün öğrendik 1500 çıktı
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvettt bugün öğrendik 1500 çıktı
Evet kuzum 5.gün dondurulmuş tek embriyo . Değerim yüksek hamd olsun . Acaba ikiz mi ?Maşallah süper bir değer inşallah devamını göstersin rabbim hayırlı olsun 5.gunmu embriyo
Maşallah Yüksek olunca ikiz derler ama bunu kese netlestirir çünkü bazısının betası yüksek olunca tekte olabiliyor bu tamamen değişken neye göre değişiyor beta hiç bilmiyorum ama yüksek olması devamlılığı açısından güzel bence ne zaman gideceksin kese görmeye kalitesi neyydiEvet kuzum 5.gün dondurulmuş tek embriyo . Değerim yüksek hamd olsun . Acaba ikiz mi ?
4bc . 10 gün sonra çağırdı . Beta takibi yapmadı gerek yok mu acaba ? Ya da ben kendim başka bi yerde baktırsam mı ?Maşallah Yüksek olunca ikiz derler ama bunu kese netlestirir çünkü bazısının betası yüksek olunca tekte olabiliyor bu tamamen değişken neye göre değişiyor beta hiç bilmiyorum ama yüksek olması devamlılığı açısından güzel bence ne zaman gideceksin kese görmeye kalitesi neyydi
Böyle yüksek olunca ikiz olabiliyor ama kişiye göre beta değeri değişkenlik gösterebilir en güzel sonuc kese kontrolü normalde 2 gün sonra tekrar kan değerine bakıyor yükseliş var mi diye ama senin yüksek çıkınca o yüzden istememiş olabilir4bc . 10 gün sonra çağırdı . Beta takibi yapmadı gerek yok mu acaba ? Ya da ben kendim başka bi yerde baktırsam mı ?
Yasefin annesi hamile mi olmuş hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahEvettt bugün öğrendik 1500 çıktı
bize herşeyi baştan yaşatıyor bu gebelikIz yapmasın bi zahmet hiç ellemedim çenemde çene çıktı resmen hamile miyiz ergenliğe adım mı attık belli değil