Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Güya erkek de çıkmıyor ki güzelleşiliyordu hepsi yalan 😅 erkek olanda da çıkıyor sivilce demekki
Ben zaten böyle hurafelere hiç inanmadim 😅 Nar'ı çok severim mesela yemeyin bebekte leke yapar diyorlar ama niye leke yapsin anlayamiyorum :) ya da canin birşey çektiğinde eğer yemezsen bebekte doğum lekesi olur diyorlar

Kızlar bir sorum olacak. Hangi testleri yapmayı düşünüyorsunuz? İkili test, fetal DNA veya Amniyosentez?
Benim ikiz olduğu için sadece ense ve burun bakacak. Risk görürsek fetal dna yaparız dedi. İkili test ikizlerde çok doğru sonuç vermiyormuş. Ama eğer tek olsaydı ben ikili yaptırırdım risk çıkarsa fetal orda da çıkarsa amniyosentez. Çünkü onda 200de 1 düşük riski olabilirmiş. Çok büyük bir risk görülmediği sürece ben amniyosentez düşünmüyorum.

4bc . 10 gün sonra çağırdı . Beta takibi yapmadı gerek yok mu acaba ? Ya da ben kendim başka bi yerde baktırsam mı ?
4bcmi bana umut oldun tatlım benim kalan embriyolarınida BC kalite düşükle sonuçlanan bb idi üzülmüştüm kaliteli bitti bı tik daha kalitesi kaldı diye ama BC tuttu diyince bı umutlandim bennkendi kendime yaptım beta takibi Dr istemese bile bazı Dr iki kez yapip sonra keseye çağırıyor stres olmayim dersen direk kese gününü bekle

Benim ikiz olduğu için sadece ense ve burun bakacak. Risk görürsek fetal dna yaparız dedi. İkili test ikizlerde çok doğru sonuç vermiyormuş. Ama eğer tek olsaydı ben ikili yaptırırdım risk çıkarsa fetal orda da çıkarsa amniyosentez. Çünkü onda 200de 1 düşük riski olabilirmiş. Çok büyük bir risk görülmediği sürece ben amniyosentez düşünmüyorum.
2 liyi yaptırdım sadece. Problem çıkarsa fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ama çıkmazsa yaptırmayacağım
Benim çevremde direk amniyosentez yapan kişiler biliyorum, önceki testler riskli çıkmadığı halde. Ama dediğiniz gibi 200de 1 düşük riski olduğunu düşünürsek çok tehlikeli, inşallah gerekmez ve yapmayız.

Benim çevremde direk amniyosentez yapan kişiler biliyorum, önceki testler riskli çıkmadığı halde. Ama dediğiniz gibi 200de 1 düşük riski olduğunu düşünürsek çok tehlikeli, inşallah gerekmez ve yapmayız.
Tabi kişinin kararına bağlı. Kesin sonuç istiyorsa amniyosentez tek çözüm. Riskleri görerek ilerlemek daha mantıklı geliyor açıksı bana. Sonuçta ikili ve fetalin bebek için bir zararı yokken riske atmayı istemem ben. Tabi fetalin ücretleri biraz yüksek, amniyosentezi bilmiyorum ama ona göre de karar verilebilir.

Hiç sorma ya valla. Bulantılar dindi ya ona şükür. Su içemiyordum limon damlatmadan. O derece suya karşı hassaslaşmıştım. 2 gündür içiyorum cok şükür. Kuduz gibi geziyordum ortada 😅
Ohh çok şükür seninde azalmış 🤗
Bende yaklaşık 2 haftadır daha iyiyim sabah bulantısı afedersin kusması bişi kalmadı sayılır. Sadece acıkınca çok kötü oluyorum onu da genelde yapmamaya çalışıyorum 🙏
Bu uşaklar felegimizi şaşırttı. Şimdiden ismi ne olacak diye soranlar var ben hiç düşünmedim onu yaa🤔

Ohh çok şükür seninde azalmış 🤗
Bende yaklaşık 2 haftadır daha iyiyim sabah bulantısı afedersin kusması bişi kalmadı sayılır. Sadece acıkınca çok kötü oluyorum onu da genelde yapmamaya çalışıyorum 🙏
Bu uşaklar felegimizi şaşırttı. Şimdiden ismi ne olacak diye soranlar var ben hiç düşünmedim onu yaa🤔
Valla bizim de elli türlü isim var aklımızda. Cinsiyet belli olsun, ortak begendiklerimizden çekiliş yapıcaz artık 😁

Ben zaten böyle hurafelere hiç inanmadim 😅 Nar'ı çok severim mesela yemeyin bebekte leke yapar diyorlar ama niye leke yapsin anlayamiyorum :) ya da canin birşey çektiğinde eğer yemezsen bebekte doğum lekesi olur diyorlar
Bende duyuyorum öyle şeyler ciğer yer ve elini sürersen vücuduna bebektede olurmuş kırmızı leke şöyle bir düşündüğümde de ruj süren bayanın bebeğinde ruj sürmüş gibi dogmali o zaman😁

Ay evet sorma ya. Ben narı duymadım ama çileği duymuştum ne alaka leke yapması ben de boyna çilek yedim yani 😅😅

Evet kuzum 5.gün dondurulmuş tek embriyo . Değerim yüksek hamd olsun . Acaba ikiz mi ?
Maşallah çok güzel gözünüz aydın 😊 ya beta yüksek olunca ikiz deniyor ama bende patladı o teori 😅 kesin ikiz dedik tek çıktı bazen bebekler tek başında salgılayabikşyor. İnşallah gönlündeki okur sağlıcakla ilerler 🥰☘️

Maşallah çok güzel gözünüz aydın 😊 ya beta yüksek olunca ikiz deniyor ama bende patladı o teori 😅 kesin ikiz dedik tek çıktı bazen bebekler tek başında salgılayabikşyor. İnşallah gönlündeki okur sağlıcakla ilerler 🥰☘️
Allah razı olsun çok teşekkür ederim

X