Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Günaydın kızlar 🤗
15. Haftadayım ve gebeligimin en başından beri yüzümü sivilce bastı. Biri geciyor diğeri cikiyor bazen 2 3 yerde aynı anda çıkıyor. Gebelik öncesi pürüzsüzdü cildim çok güzeldi ama şimdi mayın tarlasına döndü 🥺🥺
Sizde durumlar nedir hanimlar
Benimde alnımda ve sırtımda minik minik sivilceler cıktı. Alnım fena halde 🙈

Benim daha hamile olduğumu bilmeden başladı ki ergenlikte bile sivilce bilmem. Çenemde resmen organ gibi cıktı 😅 göğüslerimde çok çıktı yağlandı diye herhalde 🤷‍♀️ hala da devam ediyor minik minik
Ya evet benimde çenemde uranyum var sanki 😅 koca kocalar bide ya 😠Leke bırakmazlar inşallah koficim ne diyim berbat bişi bi de ben biraz fazla takıntılıyım galiba bu konuda 😳🤧

İnşallh arkadaşım ya sen kaçıncı haftandasın ben 11 oldum perşembe kontrolüm var test yapılır belki ya da gün verilir
Yaa hadi az kalmış inşallah yakın zamanda verir tarihi için rahatlar , bende yarın 10 oluyorum aramızda bir hafta var 😊 ama ben 2 hafta daha bekleyeceğim tam 12 de gel dedi illa

Ya evet benimde çenemde uranyum var sanki 😅 koca kocalar bide ya 😠Leke bırakmazlar inşallah koficim ne diyim berbat bişi bi de ben biraz fazla takıntılıyım galiba bu konuda 😳🤧
Benimde yeni bu hafta çenemde kocaman yanaklarımda da ufak ufak sivilce çıktı ay gerçekten sinir bozucu . Acaba kıza işaret olabilir mi 😅

Yaa hadi az kalmış inşallah yakın zamanda verir tarihi için rahatlar , bende yarın 10 oluyorum aramızda bir hafta var 😊 ama ben 2 hafta daha bekleyeceğim tam 12 de gel dedi illa
O zaman tam 12 de git. Bana demedi tam 12 de gel diye 2 hafta sonra gel diyince bende perşembe gidim 11+4 oluyorum zaten çatladım ya 1 gün fazla bekleyemiyorum 😅 aramız da bir şey yokmuş ard arda cinsiyet öğrenmiş olcaz senle inşallah

Kızlar şimdi doktordan geldik, aslında gitmeden önce eşimle karar almıştık biraz ara verelim doğal deneyelim diye, şimdi doktor 2 embriyonuz kaldı güzel sona yaklaşıyoruz falan deyince eşim yine alevlendi☺️ Hazır embriyomuz varken koydursak mı diyor. En azından 1 ay ara vereyim di mi? Bi de kromozom analizi ve trombofili testi yaptırdık, sonuçları 3 haftaya çıkacak. Yarın da histeroskopi için başka bir doktorla görüşeceğim, bu ayı pas geçeyim tüp bebek için değil mi
Canım sen kendini hazır hissediyorsan basla tabiki ara vermeden ya bi an çok sevindim birlikte gün sayıcaz sanirim bu sefer🤣
hayirlisi olsun inşallah 🤲🤲

Canım sen kendini hazır hissediyorsan basla tabiki ara vermeden ya bi an çok sevindim birlikte gün sayıcaz sanirim bu sefer🤣
hayirlisi olsun inşallah 🤲🤲
Sevinçlimm, önümüzdeki ay alacam bebemi sanırım, bu ay bi mola vereyim, üst üste 3. Olacak çünkü,ama tabi ki seve seve bu ay senle gün sayarım arkadaşım, her gün sorarım sana belirti var mı diye😂 hadi inşallah güzel bir değerle bebişin gelir sağlıcakla canımcım

Sevinçlimm, önümüzdeki ay alacam bebemi sanırım, bu ay bi mola vereyim, üst üste 3. Olacak çünkü,ama tabi ki seve seve bu ay senle gün sayarım arkadaşım, her gün sorarım sana belirti var mı diye😂 hadi inşallah güzel bir değerle bebişin gelir sağlıcakla canımcım
Amin canim inşallah hayırlısıyla rabbim en guzellerini sana nasip etsin inşallah bu sefer güzel haberleri alalım senden de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲

O zaman tam 12 de git. Bana demedi tam 12 de gel diye 2 hafta sonra gel diyince bende perşembe gidim 11+4 oluyorum zaten çatladım ya 1 gün fazla bekleyemiyorum 😅 aramız da bir şey yokmuş ard arda cinsiyet öğrenmiş olcaz senle inşallah
Evet canım inşallah 🥰 hadi inşallah hayırlısıyla atlatırsın ardından da ben 🤲😇

Öyle yapacağım sanırım kadercim, 1 ay bekleyip kendime geleyim, bu arada şu histeroskopiyi yaptırabilirsem süper olacak, bugün yine sordum kendi doktorum gerek yok dedi, parasını verecem yapsana işte be adam diye bağırasım geldi. Yarın başka doktora gidecem bakalım işlem için gün verebilecek mi o da muamamma😒

Korkuyorum koficim yaa, geçen ay da ara verecem yaptırmıcam dedim, doktor çıkışı estrofem kullanırken buldum kendimi😂 bu ay bi toparlanayım, kafam da çok karışık sürekli fikir değiştiriyorum, en sevmediğim insan tipi oldum çıktım😒 hayırlısı artık
Bu kafa karışıklığını yazarak çözmeni tavsiye ederim canım. Inan çok yardımcı oluyor 👍 saçmalayarak başla. Yagmurdan bahset mesela, yavaş yavaş konuya gel. Niçin korktuğunu bul. Nasıl yeneceğini. Içın ve kafan rahat olsun 😊

Iz yapmasın bi zahmet hiç ellemedim 😑 çenemde çene çıktı resmen 🤣🤣🤣 hamile miyiz ergenliğe adım mı attık belli değil 😁

X