Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Valla cok guzel heyecanlar sonu güzel olsun canım
Evet transfer hazirligindayim yarin nasipse kontrolüm var transfer günü verilecek bakalim bendede heyecan tavan valla 2 embriyo transferi yapılacak nasipse
hadi bakalım az kaldı o zaman transfere İnşallah her şey yolunda gider ve pozitif sonucunu birlikte kutlarız burada canım çift embriyo sonucu beklemek çifte heyecan oluyorr

bende çok heyecanlıyım ya vakit geçmiyor sanki Ben birde ilk randevuyu aldım bide saatini beklemek olmasın diye
oo süper yapmışsın ben uyandığımda senin güzel haberini okurum o zaman inşallah daha gitmeden ben bu aralar pek uyanamıyorum, 1 de gideceğim inşallah bende

Kızlar bişey soracağım ben betayi öğrendikten 1 hafta falan sonraydı galiba hatırlamıyorum ama çok afedersiniz hepiniz burnumu silerken hafif hafif kanama lekeleri var çok bariz belli burun kanamasi değil ama
benim de ara ara silerken geldi burnumdan kan canım kan akması değil dediğin gibi.. bence kan sulandırıcılar yüzünden oluyor

Canim hayırlısı olsun inşallah rabbim kolaylıklar versin bu son deneme olur saglikla rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar günaydın Bizde çok şükür gördük minigimizin kalp atışını Rabbimize binlerce şükür olsun
Oyy masallah hadi gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah
Ilaclara devam mi ne dedi tam olarak kaç haftalikmis

Oyy masallah hadi gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah
Ilaclara devam mi ne dedi tam olarak kaç haftalikmis
Amin inşallah canımilaçlara devam sadece estrofemi kesebilirsin dedi bı kaç güne azaltarak kes dedi.Progestan ve ocsapar devam bide folik asit

Kızlar bişey soracağım ben betayi öğrendikten 1 hafta falan sonraydı galiba hatırlamıyorum ama çok afedersiniz hepiniz burnumu silerken hafif hafif kanama lekeleri var çok bariz belli burun kanamasi değil ama
Ben normalde de burun kanaması yaşayan biriydim ,gebelikle birlikte günde bazen 2 kez şakır şakır kanardı , 14. haftadayım hala kanıyor , gece bazen kanaması ile uyanıyorum . Kanamasa bile hep içeride kanamış kurumuş oluyor.

Bende de hep oluyor. Gebelikten dolayı kan basıncı artıyor ve bazı kılcal damarlar çağtlıyormuş. Normal bir durummuş. Hatta burun kanaması da normalmiş.

Kızlar benim sizlere bir sorum var ben sımdı dondurulmuş emrıyo tranferı için yarın ilk muayeneye gıdıcem bugun reglı oldum nasıl bır surec ılaçmı verıyorlar ıgnemı ben bahcecı ankaradayım her yer farklımı bılmıyorum

Bende berfu hocanın hastasıyım önce estrofem falan veriyor rahmi kalınlaştırıyor coraspin folatro prednol falan işte sonrasında prolutex iğne eklemişti bana transferden sonrada oksapar ve duphaston diye bi hap eklenmişti

Beybisi bugün doktor omega 3 yüklen dedi. Haftada 2 kere somon günde 3 4 tane ceviz yemek lazimmis bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş
Ya omegayı doktora sorcam bana hap olarak verebilir mi haftada. Balık anca yiyebiliyorum. Evet bacı ceviz çok önemli transferden beri yiyorum 1 haftadır ara vermiştim bugün yine yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…