Yani sonuçta herkes grip olabilir kaçınılmaz bişey vermez Bi zarar diye düşünüyorum bende neyseki bugün biraz daha iyiyim yaa çok şükürVermez heralde ya bilmeden neler yapan insanlar var hele bide gebeliği kışa denk gelip grip olanlar falan bağışıklık kazanacaklar içerde mecburen yapabileceğimiz her şeyi fazlaca yapıyoruz zaten
15 gün sonra tekrar cagirdi ama ben onu 12-13 gün yaparımBidaha 10 gün sonra mı kontrol
Çook şükürKızlar günaydınBizde çok şükür gördük minigimizin kalp atışını Rabbimize binlerce şükür olsun
Aynen canım rabbim dileyen duasını eden herkese nasip etsin inşallahÇook şükürgözün aydın canım benimm darısı bekleyen herkese inşallah
AmiiinnnAynen canım rabbim dileyen duasını eden herkese nasip etsin inşallahBizlere de sağlıkla kucaklarımiza almayı Kaçta randevun senin hadi sıra sende
Amiiinnnbenim randevum 1 de hazırlanıp gideceğimm heyecan dorukta
Aynen canım rabbim dileyen duasını eden herkese nasip etsin inşallahBizlere de sağlıkla kucaklarımiza almayı Kaçta randevun senin hadi sıra sende .
Hayırlı olsun canım.. 2 gün sonra testini tekrarla düzenli artış olursa gebesin biliyosun. Allah gönlüne göre versin. Ben de aynı tup bebek için adetimi bekliyodum ama hamile kalmışım o ay. Şu an 13 haftalık oldum. Seninde inşallah sağlıkla devam eder canimkızlar merhaba adet olunca tüp bebek icin gidicektim ama olmadım hamile kalmısım değerim 18,88 cktı yeni sanırım adet günüm bugundü olmadım doktor değer braz dusuk dedi korkuyorm kmyasaldır diye
Sende hemşeriymişsin yahu arada kaç km var sankiBen de Malatya geliniyim hele ha Sivas ha Malatyakiskandim sizi benim hic hemşerim yok burda gariban fukara ben yazık bana
Geç döllenme olmuş olabilir panik yapma hiç cumartesi tekrar kan ver bakalım inşallah hayırlısıyla yükselirkızlar merhaba adet olunca tüp bebek icin gidicektim ama olmadım hamile kalmısım değerim 18,88 cktı yeni sanırım adet günüm bugundü olmadım doktor değer braz dusuk dedi korkuyorm kmyasaldır diye
merhaba, çerkezköydemisiniz benimde halam oturuyo orda memlekette kırklareliTekirdağ Çerkezköy Levent Duman. Adam dokuz eylül hastanesinde senelerce çalışmış emekliliğine 3 4 sene kala yeter küçük yere taşınsam deyip gelmiş buraya. Iyi ki de gelmiş doğumda yıllık izne ayrılır tatile çıkar diye uykularım kaçıyor
İki gün sonra tekrar bir kan verin , katlamış olması önemli . Hayırlısı olsun.kızlar merhaba adet olunca tüp bebek icin gidicektim ama olmadım hamile kalmısım değerim 18,88 cktı yeni sanırım adet günüm bugundü olmadım doktor değer braz dusuk dedi korkuyorm kmyasaldır diye
Çerkezköyde yaşamıyorum ama bize en yakın hastane orda memleket de tekirdağmerhaba, çerkezköydemisiniz benimde halam oturuyo orda memlekette kırklareli
Gözün aydın canım, sağlıkla devam etsin inşallah kaç haftalıksın şimdi.Kızlar günaydınBizde çok şükür gördük minigimizin kalp atışını Rabbimize binlerce şükür olsun
desene hemşeriyizÇerkezköyde yaşamıyorum ama bize en yakın hastane orda memleket de tekirdağ
İnşallah son olur. Kaç embriyo koyulacak canım. Kaçıncı günün embriyosu olacak bu şimdiKızlar merhaba tobiğimiz hayırlı olsun benım beklenen reglı bugun geldı yarına randevu aldım Bahcecı ankara Selen hocadan dondurulmuş ngs işleminden gelen emriyomun transferı ıcın ınsallah hersey guzel olacak 3. son olacak ınsallah
Seninki estrofemi erken kesiyor. 12.haftadan sonra kesiyorlardı. ŞaşırdımAmin inşallah canımilaçlara devam sadece estrofemi kesebilirsin dedi bı kaç güne azaltarak kes dedi.Progestan ve ocsapar devam bide folik asit
Kırklareli merkez mi memleket?desene hemşeriyizçok sevindim ben istanbulda yaşıyorum yazın gidiyoruz memlekete izinlerde
Ya bu estrofem konusu çok değişik ben biraz araştırdım. Bazı doktorlar kalp atışını duyunca kesiyor bazıları da 12. Hafta. Hatta 22de kesen bile duydum. Biraz yurtdışında araştırma baktım orda genelde hemen kesiyorlar. Benim de kafam karıştıSeninki estrofemi erken kesiyor. 12.haftadan sonra kesiyorlardı. Şaşırdım