Bu kuruluk biraz da evlerin sıcak ve nemin düşüklüğünden oluyor sanırım. Biz buhar cihazı aldık ona rağmen kuruyor. Ama tıkanıklık hamilelikte oluyormuş, doğal bir şeymiş o da :)Burun kanamasından bahsettiniz dünden beri. Gece burnum yüzünden uyandımkupkuru olmuş tıkanmış gibi de. Sabah düzelmişti ama ara ara kuruyor. Sanırım kan için hazırlık yapıyor.
yarın güzel haberlerini gümbür gümbür kalp atışlarını bekliyoruz senden de inşallahHadi inşallah güzel haberler devam etsin sizinle bende seviniyorumyarında sıra bende inşallah kalp atımını duyarım
Benim ki geçen sefer 12. Haftaya kadar dedi. Tutarsa bebişim yine öyle olacak. Bu estrofem adet olmayı engelleyip vücudu gebeliğe alıştırmıyor mu.Ya bu estrofem konusu çok değişik ben biraz araştırdım. Bazı doktorlar kalp atışını duyunca kesiyor bazıları da 12. Hafta. Hatta 22de kesen bile duydum. Biraz yurtdışında araştırma baktım orda genelde hemen kesiyorlar. Benim de kafam karıştı
Estrofem bir çeşit östrojen hormonu. Bebek oluşup plesanta geliştikçe vücüt kendisi salgılıyor aslında östrojeni o yüzden kesiyorlar. Ama hafta konusundaki değişiklikler benim kafamı karıştırıyor.Benim ki geçen sefer 12. Haftaya kadar dedi. Tutarsa bebişim yine öyle olacak. Bu estrofem adet olmayı engelleyip vücudu gebeliğe alıştırmıyor mu.
yakın bi köyünden canım ineceKırklareli merkez mi memleket?
Kıyıköy vize falansa bildiğin dip dibe çıkacakmışız ben sarayliyimyakın bi köyünden canım inece
vizeyi iyi bilirim ordada akrabalarımız var kapaklıda, çorluda da varKıyıköy vize falansa bildiğin dip dibe çıkacakmışız ben sarayliyim
Saraylıyım deyince eşimle yeni sevgiliyken arkadaşlarına anlatmış beni. Nereli diye sormuşlar saraylı demiş. Anlamamışlar padişah soyundan falan mı demişler onu hatırladım
Canim hadi gözün aydın cok sevindimKızlar çoook şükür kalp atışını duydukbu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin
1 Tane transfer edilecek canım 6 gün NGS işlemi yapılmış olan transfer edilecek canımİnşallah son olur. Kaç embriyo koyulacak canım. Kaçıncı günün embriyosu olacak bu şimdi
Ay inşallah1 Tane transfer edilecek canım 6 gün NGS işlemi yapılmış olan transfer edilecek canım
Canim gozunaydin,yarın güzel haberlerini gümbür gümbür kalp atışlarını bekliyoruz senden de inşallahbende aldığım her güzel habere kendiminki kadar seviniyorum gerçekten
Çok sağol canım amin inşallahyarın güzel haberlerini gümbür gümbür kalp atışlarını bekliyoruz senden de inşallahbende aldığım her güzel habere kendiminki kadar seviniyorum gerçekten
Atsana testi vardır insallahhhBen yine test yaptım7. Gün. Sanki hayaletinde hayaleti bir çizgi gördüm. Galiba sanırım testim bitti. Gidip iki üç tane daha alayım
Amin inşallah canımHadi inşallah güzel haberler devam etsin sizinle bende seviniyorumyarında sıra bende inşallah kalp atımını duyarım
8.hafta bitiminde idi sanırım benimde estrofem kesildi diğerleri devamSeninki estrofemi erken kesiyor. 12.haftadan sonra kesiyorlardı. Şaşırdım
Aminn maşallah çok sevindimKızlar çoook şükür kalp atışını duydukbu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin
Ay hadi İnşallah hayırlı haberlerini alalım canım 2 gün sonrakızlar merhaba adet olunca tüp bebek icin gidicektim ama olmadım hamile kalmısım değerim 18,88 cktı yeni sanırım adet günüm bugundü olmadım doktor değer braz dusuk dedi korkuyorm kmyasaldır diye
Ayy inşallah bir kalp atımını duyayımdaAmin inşallah canımAyy çok heyecanlı ya Mutlaka video ya çekin bakıp bakıp mutlu oluyo insan