- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Tıkanıklığa ecz den yastığa ve sağ soluna pijamana burun açıcı damlalar var onlar da ise yariyo bı sor yarın çıkarsan veya esine sordur direk burna damlatilmiyo yastık ve üzerine döş kısmına kıyafetinAy iyimiş yaa inşallah bende de işe yarar buru. Tıkanıklığı kadsr gıcık bişey yok galiba şuan oradan muzdarip olunca beteri oymuş gibi hissediyorum
İnşallah sakin olurlar ama durum biraz farklı gösteriyoSorma inşallah çıkınca sakin olurlar içerdeki gibi olurlarsa yandık
Maşallah minnoşlara yaa saglikla gelsinler ❤Aynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip ya
Esteofem falan kullaniyonuz mu yarından sonra mi başlanacak?Yarin belli olucak inşallah
Aynen orda hareket yapıyo artisss yaaa balerin hanımAyağımı kafama değdirebiliyorum bak duruşu
Allam inşallah ayak parmaklarını burunlarına sokmazlarİnşallah sakin olurlar ama durum biraz farklı gösteriyo
Paslı olmasın oKüflü bıçak yalarsam belki tetanoz olurum doğumda
Kullanıyorum canim başladım 1 hafta oldu başlayalıEsteofem falan kullaniyonuz mu yarından sonra mi başlanacak?
Hadi ya hiç bilmiyordum. Sorayım bakalım yarın sağolasın canım. Bu arada sorunu gördüm burnundan kan gibi bişey gelmiş bence normal olabilir yaa. Bende dün oldu ama afedersin nezle olduğum için sümkürme ihtiyacı hissettim biraz kan gibi geldi ama tam kan da değil incecik çizgi şeklinde kan gibiydi. Bence kan sulandırıcı da kullanıyoruz ya ondan olabilirTıkanıklığa ecz den yastığa ve sağ soluna pijamana burun açıcı damlalar var onlar da ise yariyo bı sor yarın çıkarsan veya esine sordur direk burna damlatilmiyo yastık ve üzerine döş kısmına kıyafetin
Allahimmm maşallah sübhanallah bu miniklereAynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip ya
Hahahah sesli güldüm kız alemsinAllam inşallah ayak parmaklarını burunlarına sokmazlar
Bende çok istedim ama nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ben 9+3 oldum bence tek devam edicem kesin gibi yani renkli usgde 1 tane fasulye vardıAllahimmm maşallah sübhanallah bu miniklereAllah'ım bana nasip etmedi ikiz çok istedim ama olmadı olma şansı varmı acaba hala çok istiyorum tek kese görmemize rağmen ben ya
Nasılda güzeller,Aynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip ya
Hadi ya hiç bilmiyordum. Sorayım bakalım yarın sağolasın canım. Bu arada sorunu gördüm burnundan kan gibi bişey gelmiş bence normal olabilir yaa. Bende dün oldu ama afedersin nezle olduğum için sümkürme ihtiyacı hissettim biraz kan gibi geldi ama tam kan da değil incecik çizgi şeklinde kan gibiydi. Bence kan sulandırıcı da kullanıyoruz ya ondan olabilir
1 hafta önce tek ti belki 2 hafta içinde 2.cide çıkar haftaya supriz yapar umut fakirin ekmeği bekliyorumBende çok istedim ama nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ben 9+3 oldum bence tek devam edicem kesin gibi yani renkli usgde 1 tane fasulye vardı
Bende genelde başım ağrımış ise gece, kanamış olur. Gündüz silince farkederdim senin de olabilir mi acaba.Kızlar bişey soracağım ben betayi öğrendikten 1 hafta falan sonraydı galiba hatırlamıyorum ama çok afedersiniz hepiniz burnumu silerken hafif hafif kanama lekeleri var çok bariz belli burun kanamasi değil ama
Ay aklıma gelmedi belki 10 dakika düşündüm haPaslı olmasın o
Bazen bende takılırım dilim ucunda ama kelimeyi bulamam aynı şeyler, anladık mı anladıkAy aklıma gelmedi belki 10 dakika düşündüm ha
Yok canım her gün var hemen hemen bu ara ve kuru değil çok az şekilde belli belirsiz belkide kuru olsa bilirdim çünkü çocukken çok kanadı burnum hemen hemen hergun bı el değse yanlışlıkla kanar cinsteydi geçti sonradan bişey demedi doktorlar kaderin dediği gibi sulandiricidan bilemedimBende genelde başım ağrımış ise gece, kanamış olur. Gündüz silince farkederdim senin de olabilir mi acaba.
Ayyy çok tatlılar ya masallah masallahAynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip ya