Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bide bu progestan mıdır nedir son 1 2 haftadır kasintim çoğaldı ona yoruyorum inşallah ondandır

Inşallah hepimiz burda doğurdum diye birbirimize haber veririz. Ilerleyen zamanlarda dişi çıktı gazı var diye konuşuruz
Ayy çok çok amin inşallah

Bu arada dediğiniz gibi burundan minik minik kan lekeleri bende de oluyo..Genelde hapsirdigim zaman bakıyorum peçeteye minik minik kan da gelmiş..Sanırım kan sulandırıcı kullandığımız için oluyo.

Gebelikte burun ici kuru oluyor ya kanama o yüzden çok görülüyormuş benimki 14.haftada geçti burun kanamalarım

Kullanmaz olur muyum yumoş keseyim bari kullanmıyım. Aman yok yok operasyon çıkmasın

Nefes alıp verirken ince damarlarım da hissediyorum ta aynı grip olduğumda burnumun içinin acidigindaki gibi
Bende de şey gibi olmuştu. Hani burnunu temizlemezsin içinde kurur ya batar acıtır öyle. Surekli burnumun içini temizleme ihtiyacı duyuyordum kanıyordu tabi.
Ama geçiyor gebelikte burun kanamaları çok normal

İnşallah olur duzelirsin biraz daha olsa ya çok zor o tıkanıklık neler çekiyorum ben yine de gitmiyorum eksik kalsın o duradursun kenarda daha
Ay inşallah yaa gribal enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diyorum ama ne bilim vermez heralde yaa korkuyorum da doğrusu

Doğru önümüzdeki hafta yapılır o zaman en geç. 5 gün sonra maksimum o zaman
Benim ta 21.gün yaptılar son adeti ileri aldık sırf o yüzden
Ilk denemede benimde 20.gün oldu bakalım bu ne zaman olucak bende 4 yada 5 güne olur diye düşünüyorum

Ay inşallah yaa gribal enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diyorum ama ne bilim vermez heralde yaa korkuyorum da doğrusu
Vermez heralde ya bilmeden neler yapan insanlar var hele bide gebeliği kışa denk gelip grip olanlar falan bağışıklık kazanacaklar içerde mecburen yapabileceğimiz her şeyi fazlaca yapıyoruz zaten

Bende de şey gibi olmuştu. Hani burnunu temizlemezsin içinde kurur ya batar acıtır öyle. Surekli burnumun içini temizleme ihtiyacı duyuyordum kanıyordu tabi.
Ama geçiyor gebelikte burun kanamaları çok normal
Anladım canım demekki farklı farklı olabiliyo dediğin gibi normalde olabilir degisiyo sonuçta vücudumuz herseyimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…