- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
10 güne olur transfer inşallah icim e öyle doğduKullanıyorum canim başladım 1 hafta oldu başlayalı
Inşallah hepimiz burda doğurdum diye birbirimize haber veririz. Ilerleyen zamanlarda dişi çıktı gazı var diye konuşuruzAyyy çok tatlılar ya masallah masallah
Ayy çok çok amin inşallahInşallah hepimiz burda doğurdum diye birbirimize haber veririz. Ilerleyen zamanlarda dişi çıktı gazı var diye konuşuruz
Gebelikte burun ici kuru oluyor ya kanama o yüzden çok görülüyormuş benimki 14.haftada geçti burun kanamalarımAyy çok çok amin inşallah
Bu arada dediğiniz gibi burundan minik minik kan lekeleri bende de oluyo..Genelde hapsirdigim zaman bakıyorum peçeteye minik minik kan da gelmiş..Sanırım kan sulandırıcı kullandığımız için oluyo.
Kullanmaz olur muyum yumoş keseyim bari kullanmıyım. Aman yok yok operasyon çıkmasınSor sor benim normalde de tıkalı burnum yastığıma yatarken onu damlatiyorum çok bunaldigimda bide yumuşatıcı kullaniyosan bu ara kullanma oda tikiyo burnu suçlarım ortaya dökülüyor annem görse nasıl kızarbendeki cold mix bı operasyon daha kaldiramam artık doğum hariç hah incecik bişey aynen bilemedim belkide ondan
10 gün olmaz heralde ya10 güne olur transfer inşallah icim e öyle doğdu
Tabiki öyle ama çıkarsa tabi süpriz olur güzel olur1 hafta önce tek ti belki 2 hafta içinde 2.cide çıkar haftaya supriz yapar umut fakirin ekmeği bekliyorumşaka bı yana tek te iki de bizim kabulümuz sağlıklıca olsunlarda tek
Kes biraz duzelene kadar o çok tikiyo ama yine de kullanıyoruzKullanmaz olur muyum yumoş keseyim bari kullanmıyım. Aman yok yok operasyon çıkmasın
Doğru önümüzdeki hafta yapılır o zaman en geç. 5 gün sonra maksimum o zaman10 gün olmaz heralde ya
Yarin 16.günüm
Nefes alıp verirken ince damarlarım da hissediyorum ta aynı grip olduğumda burnumun içinin acidigindaki gibiGebelikte burun ici kuru oluyor ya kanama o yüzden çok görülüyormuş benimki 14.haftada geçti burun kanamalarım
Aynen canım öyle yapayım bakalım faydası olsunKes biraz duzelene kadar o çok tikiyo ama yine de kullanıyoruzdeterjan miktarınida azalt biraz onda da var zaten kokular rahatsız etmesin
İnşallah olur duzelirsin biraz daha olsa ya çok zor o tıkanıklık neler çekiyorum ben yine de gitmiyorum eksik kalsın o duradursun kenarda dahaAynen canım öyle yapayım bakalım faydası olsun
Bende de şey gibi olmuştu. Hani burnunu temizlemezsin içinde kurur ya batar acıtır öyle. Surekli burnumun içini temizleme ihtiyacı duyuyordum kanıyordu tabi.Nefes alıp verirken ince damarlarım da hissediyorum ta aynı grip olduğumda burnumun içinin acidigindaki gibi
Ay inşallah yaa gribal enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diyorum ama ne bilim vermez heralde yaa korkuyorum da doğrusuİnşallah olur duzelirsin biraz daha olsa ya çok zor o tıkanıklık neler çekiyorum ben yine de gitmiyorum eksik kalsın o duradursun kenarda daha
Ilk denemede benimde 20.gün oldu bakalım bu ne zaman olucak bende 4 yada 5 güne olur diye düşünüyorumDoğru önümüzdeki hafta yapılır o zaman en geç. 5 gün sonra maksimum o zaman
Benim ta 21.gün yaptılar son adeti ileri aldık sırf o yüzden
Beslenmene dikkat ettigin sürece zarar olmaz canim inşallah bol bol vitamin al sifa olsunAy inşallah yaa gribal enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diyorum ama ne bilim vermez heralde yaa korkuyorum da doğrusu
Vermez heralde ya bilmeden neler yapan insanlar var hele bide gebeliği kışa denk gelip grip olanlar falan bağışıklık kazanacaklar içerde mecburen yapabileceğimiz her şeyi fazlaca yapıyoruz zatenAy inşallah yaa gribal enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diyorum ama ne bilim vermez heralde yaa korkuyorum da doğrusu
En hayırlı rahmin en müsait zamanında olsun da senden hiç ayrılmasınlar inşallahIlk denemede benimde 20.gün oldu bakalım bu ne zaman olucak bende 4 yada 5 güne olur diye düşünüyorum
Anladım canım demekki farklı farklı olabiliyo dediğin gibi normalde olabilir degisiyo sonuçta vücudumuz herseyimizBende de şey gibi olmuştu. Hani burnunu temizlemezsin içinde kurur ya batar acıtır öyle. Surekli burnumun içini temizleme ihtiyacı duyuyordum kanıyordu tabi.
Ama geçiyor gebelikte burun kanamaları çok normal