Evet canım konuştum doktorumla bu sefer 2.embriyo transferi olsun dedim riske atmak istemiyorum dedim tamam dedi2.denemede 2transfer mi olacak canım kacingi gün embriyosu kalite nedir
Bazı merkezler 3.deneme olmazsa yapmıyor çift transfer iyi olmuş gönlün öyle istediyse maşallah kaliteleri çok güzel ikiz haberi gelecek sankiEvet canım konuştum doktorumla bu sefer 2.embriyo transferi olsun dedim riske atmak istemiyorum dedim tamam dedi
5.gün embriyosu 4ab kalite
Küflü bıçak yalarsam belki tetanoz olurum doğumdaAynen zaten mecburi değil artık herşey dediğin gibi steril çok şükür
Ben tutmaz dedim şansı arttıralım dedim çift koydurdum. Ikisi birden tuttu. Işin tuhafı ben olayın ciddiyetini daha yeni anladım. Bi dakka ya bizim ikizlerimiz olacak diye yeni dank etti yaniEvet canım konuştum doktorumla bu sefer 2.embriyo transferi olsun dedim riske atmak istemiyorum dedim tamam dedi
5.gün embriyosu 4ab kalite
Valla ben ilk denemede istedim yaştan dolayi ilk deneme diye kabul etmemiştiBazı merkezler 3.deneme olmazsa yapmıyor çift transfer iyi olmuş gönlün öyle istediyse maşallah kaliteleri çok güzel ikiz haberi gelecek sanki
Küflü bıçak yalarsam belki tetanoz olurum doğumda
Ayy evet ya bende inşallah hayırlısıyla o güzel sağlıklı günleri görürümBen tutmaz dedim şansı arttıralım dedim çift koydurdum. Ikisi birden tuttu. Işin tuhafı ben olayın ciddiyetini daha yeni anladım. Bi dakka ya bizim ikizlerimiz olacak diye yeni dank etti yani
Ama çok güzel ya inşallah ikisi de tutar çok heyecanlı
Rahat uyursun öyle eşim nefes darlığı çekmişti grip olup korona dan önce doktor en doğal yöntem bunu demişti ise de yaramıştı güzel uyumuştuŞimdi oturduğum odaya yaptım dediğini Bi de yatarken yatak odasına yapayım madem
Ayy çok iyi ya çok şanslısın valla canım inşallah tatile fln cikmaz kısmet artikTekirdağ Çerkezköy Levent Duman. Adam dokuz eylül hastanesinde senelerce çalışmış emekliliğine 3 4 sene kala yeter küçük yere taşınsam deyip gelmiş buraya. Iyi ki de gelmiş doğumda yıllık izne ayrılır tatile çıkar diye uykularım kaçıyor
Ayy çok tatlı yaBeni dışlamayacagini biliyordum canım bacimbiz bugün kontrole gittik teyzesi kızlar içerde eşli kung fu antrenmanı yapıyorlardı tepikler yumruklar
Hangi gündü transfer
Ayy evet ya bende inşallah hayırlısıyla o güzel sağlıklı günleri görürüm
İçim kıpır kıpır
inşallah inşallah sen yınede bol c vitamınıne yuklende aman dıkkat et canımmHeralde öyle oldu bacım yaa. Bugün dünden daha kötüyüm çünkü burnum tamamen tıkandı yarına ferahlayacakmışım gibi hissediyorum benim genelde 2. Gün gribim çok ağır geçer. Sağolasın canım sorduğun için inşallah yarına hafifler
Aaa hiç dışlar mıyım bacışım.Beni dışlamayacagini biliyordum canım bacimbiz bugün kontrole gittik teyzesi kızlar içerde eşli kung fu antrenmanı yapıyorlardı tepikler yumruklar
Aynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip yaAyy çok tatlı yaCanım oaylasmak istersen eğer ultrason resmini paylasabilirmisin Belki bizde yarın çift goruruz belli olmaz diyorum kendi kendime heyecanlanıyorum
Sorma inşallah çıkınca sakin olurlar içerdeki gibi olurlarsa yandıkAaa hiç dışlar mıyım bacışım.Napıyo o minikler öyle bakim yaaa bıcır bıcırlar desene maşallah onlara ilerde çok kunfu yapacak onlar
Ay iyimiş yaa inşallah bende de işe yarar buru. Tıkanıklığı kadsr gıcık bişey yok galiba şuan oradan muzdarip olunca beteri oymuş gibi hissediyorumRahat uyursun öyle eşim nefes darlığı çekmişti grip olup korona dan önce doktor en doğal yöntem bunu demişti ise de yaramıştı güzel uyumuştu
Biri eli burnunda keyif yapıyo öteki takla atacak neredeyse ya maşallah bin kere maşallah çok tatlılarAynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip ya
Yarin belli olucak inşallahHangi gündü transfer
Aynen kuzum ya yüklendim bakalıminşallah inşallah sen yınede bol c vitamınıne yuklende aman dıkkat et canımm
Ayağımı kafama değdirebiliyorum bak duruşuBiri eli burnunda keyif yapıyo öteki takla atacak neredeyse ya maşallah bin kere maşallah çok tatlılar