Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet canım konuştum doktorumla bu sefer 2.embriyo transferi olsun dedim riske atmak istemiyorum dedim tamam dedi
5.gün embriyosu 4ab kalite
Bazı merkezler 3.deneme olmazsa yapmıyor çift transfer iyi olmuş gönlün öyle istediyse maşallah kaliteleri çok güzel ikiz haberi gelecek sanki

Evet canım konuştum doktorumla bu sefer 2.embriyo transferi olsun dedim riske atmak istemiyorum dedim tamam dedi
5.gün embriyosu 4ab kalite
Ben tutmaz dedim şansı arttıralım dedim çift koydurdum. Ikisi birden tuttu. Işin tuhafı ben olayın ciddiyetini daha yeni anladım. Bi dakka ya bizim ikizlerimiz olacak diye yeni dank etti yani
Ama çok güzel ya inşallah ikisi de tutar çok heyecanlı

Bazı merkezler 3.deneme olmazsa yapmıyor çift transfer iyi olmuş gönlün öyle istediyse maşallah kaliteleri çok güzel ikiz haberi gelecek sanki
Valla ben ilk denemede istedim yaştan dolayi ilk deneme diye kabul etmemişti
2. Denemede kabul etti cok şükür her merkezin prosedürü malesef farkli
Bu arada ilk denemede kalitesi 4 ab olaraktı ama malesef gelişimi durdu sağlıklı degildi hersey nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

Küflü bıçak yalarsam belki tetanoz olurum doğumda

Ayy evet ya bende inşallah hayırlısıyla o güzel sağlıklı günleri görürüm
İçim kıpır kıpır

Ayy çok iyi ya çok şanslısın valla canım inşallah tatile fln cikmaz kısmet artik Sağlıkla gelsinde de inşallah

Beni dışlamayacagini biliyordum canım bacim biz bugün kontrole gittik teyzesi kızlar içerde eşli kung fu antrenmanı yapıyorlardı tepikler yumruklar
Ayy çok tatlı ya Canım oaylasmak istersen eğer ultrason resmini paylasabilirmisin Belki bizde yarın çift goruruz belli olmaz diyorum kendi kendime heyecanlanıyorum

inşallah inşallah sen yınede bol c vitamınıne yuklende aman dıkkat et canımm

Beni dışlamayacagini biliyordum canım bacim biz bugün kontrole gittik teyzesi kızlar içerde eşli kung fu antrenmanı yapıyorlardı tepikler yumruklar
Aaa hiç dışlar mıyım bacışım. Napıyo o minikler öyle bakim yaaa bıcır bıcırlar desene maşallah onlara ilerde çok kunfu yapacak onlar

Ayy çok tatlı ya Canım oaylasmak istersen eğer ultrason resmini paylasabilirmisin Belki bizde yarın çift goruruz belli olmaz diyorum kendi kendime heyecanlanıyorum
Aynı kareye sığmıyorlar artık tek tek fotoğraf alıyoruz. Biri elini burnuna sokmuş diğeri çok acayip ya

Eklentiler

• IMG-20210303-WA0006.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20210303-WA0008.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 40
Rahat uyursun öyle eşim nefes darlığı çekmişti grip olup korona dan önce doktor en doğal yöntem bunu demişti ise de yaramıştı güzel uyumuştu
Ay iyimiş yaa inşallah bende de işe yarar buru. Tıkanıklığı kadsr gıcık bişey yok galiba şuan oradan muzdarip olunca beteri oymuş gibi hissediyorum

Kızlar bişey soracağım ben betayi öğrendikten 1 hafta falan sonraydı galiba hatırlamıyorum ama çok afedersiniz hepiniz burnumu silerken hafif hafif kanama lekeleri var çok bariz belli burun kanamasi değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…