Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Nosking Nosking bebişim annen için üzüldüm canım. Hiç aklıma gelmemişti toparlandı sanıyordum. Hamileliğinin başlarında ameliyat olmuştu sanırım. Buldun mu şimdi doktoru topiğin bir yararı oldu mu ?

Nosking Nosking bebişim annen için üzüldüm canım. Hiç aklıma gelmemişti toparlandı sanıyordum. Hamileliğinin başlarında ameliyat olmuştu sanırım. Buldun mu şimdi doktoru topiğin bir yararı oldu mu ?
Yok canım toparlayamadı.
Birkaç doktor var öneriler arasında gidebileceğimiz ama önce bi mr çekilecek
Gideceğimiz doktor da mr isteyecek sonuçta bi de onunla uğraşmayız dedik
Ben zaten şu saatten sonra beyin cerrahlarının çözüm olacağını düşünmüyorum
Gideceğimiz doktordan annemi iyilestirmesini de beklemiyorum
Tek istediğim düzelirse ne yapmamız gerekiyor onu söylesin
Düzelmeyecekse de açık açık ömür boyu böyle kalacak desin

Yok canım toparlayamadı.
Birkaç doktor var öneriler arasında gidebileceğimiz ama önce bi mr çekilecek
Gideceğimiz doktor da mr isteyecek sonuçta bi de onunla uğraşmayız dedik
Ben zaten şu saatten sonra beyin cerrahlarının çözüm olacağını düşünmüyorum
Gideceğimiz doktordan annemi iyilestirmesini de beklemiyorum
Tek istediğim düzelirse ne yapmamız gerekiyor onu söylesin
Düzelmeyecekse de açık açık ömür boyu böyle kalacak desin
Rabbim yardımcınız olsun. sizi yoran belirsizliktir zaten. Fizyoterapistin yapabileceği birşey olursa çok çok iyi bildiğim biri var, aklında olsun. Hatta olurda giremem denk gelmeyiz yaz bir kenara. Zafer Aksungur. Araştırabilirsin.

Özellikle bşey yapmıyorum canım ama hiç korunmadım ben doğumdan sonra zaten hala adetlerim çok düzensiz
Ahsenim doktorlara gerek kalmadan gelir inşallah mucizen🙏🏻 Ablamın arkadaşı 7 aylık bebeğini kaybetti anne karnında, bir kaç ay sonra ikizlere normal yoldan hamile kaldı, Allah aldığını geri verdi bi de üstüne ikizini gönderdi💕 herşey olacağına varır, güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda🥰

X