Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim kuzenimin kızında da var ama geçiyormuş merak etme geçer diye düşünüyorum oluyor bebeklerde çok kez duydum. Bak umayın da tek böbreğinde genişleme vardı ama zamanla düzeliyor bunlara şükredelim hiç sıkmayın canınızı 🙏🏻
İnşallah dediğin gibi olur kuzum, valla adaklar adadım bişey olmasın yavruma, kendiliğinden geçsin inşallah🥰 yerim senin pıtırcığı da, maşallah subhanallah, benim kızım da saçlı doğdu teyzesi🤩😍🌸

Aygülüüm, meryem suresi okudum sana😍 ayy çift çizgisini yerim onun, çok heyecanlı💕🤩maşallah kuzuya, büyüsün kocaman olsun
Allah razı olsun canım benim 💖💖
Birde ben okuyayım iyi aklıma getirdin.
Sen nasılsın tatlım, yavrucuğun nasıl. Ne zaman dönüyorsun Kıbrıs a.

İnşallah dediğin gibi olur kuzum, valla adaklar adadım bişey olmasın yavruma, kendiliğinden geçsin inşallah🥰 yerim senin pıtırcığı da, maşallah subhanallah, benim kızım da saçlı doğdu teyzesi🤩😍🌸
Olmaz olmaz Allahın izniyle iyi düşün iyi olsun 😊🙏🏻🌸 yaaa demek saçlı vay cimcime tokalar alırsın ben başladım almaya 😁

Benide öyle valla 5.ayına kadar 9 veya 10 da kalkıyordu sonra bi anda gerileyerek kendini saat 7 ye çekti. Ben de çok zorlaniyorum erken kalktığım için. Gece de pek uyuyamiyorum neden bilmiyorum bazen çok huzursuz oluyorum dalamıyorum dalsamda bi kaç saat sonra aniden uyanip bidaha uyuyamiyorum veya abuk sabuk rüyalar görüyorum. Düzen müzen kalmadı anlayacağın ki beenn normalde uykuyu çok severdim hasret kaldım deliksiz uykuya resmen😥
Kız sorma bizimki de öyle 9-10 a kadar yatardı aynen dediğin gibi oldu ben de hatta sen gibiyim zorluyorum kendimi erken yatım bugğn dedim yok yatamıyom 😢

Allah razı olsun canım benim 💖💖
Birde ben okuyayım iyi aklıma getirdin.
Sen nasılsın tatlım, yavrucuğun nasıl. Ne zaman dönüyorsun Kıbrıs a.
Evet oku mutlaka, çok rahatlatıyor. Bi de imkanın varsa salatı tefriciye dinle, youtube dan açabilirsin, ben ezberlemeden önce öyle yapmıştım. Kıbrısa dönüş belli değil daha, şu anda iyi bakılıyoruz, anneler sağolsun. Gerçi bebek her ağladığında kaynanam annesiiiiii diye seslenip üstüme atıyor ama yine de Allah razı olsun yemeğim yapılıyor her gün, o bile ilaç gibi geliyor🥰

Olmaz olmaz Allahın izniyle iyi düşün iyi olsun 😊🙏🏻🌸 yaaa demek saçlı vay cimcime tokalar alırsın ben başladım almaya 😁
Evet aldım ama kıyamıyorum şimdilik, çok bebek saçları, azıcık kalınlaşsın başlarım ben de, ele kola gelsin bir asn önce, ben büyük bebek seviyorum🥰 küçükken bişeyden anlamıyorlar 😍

Evet oku mutlaka, çok rahatlatıyor. Bi de imkanın varsa salatı tefriciye dinle, youtube dan açabilirsin, ben ezberlemeden önce öyle yapmıştım. Kıbrısa dönüş belli değil daha, şu anda iyi bakılıyoruz, anneler sağolsun. Gerçi bebek her ağladığında kaynanam annesiiiiii diye seslenip üstüme atıyor ama yine de Allah razı olsun yemeğim yapılıyor her gün, o bile ilaç gibi geliyor🥰
Tabi senin için büyük kolaylık.
İlk Yıkarken onlar olmasa baş edemezdin herhalde. Minnacık birşey tutsan tutulmuyor balık gibi. 😊 Allah başımızdan eksik etmesin 🤲

Tabi senin için büyük kolaylık.
İlk Yıkarken onlar olmasa baş edemezdin herhalde. Minnacık birşey tutsan tutulmuyor balık gibi. 😊 Allah başımızdan eksik etmesin 🤲
Aygülüm kaynanam baştan söyledi, ben yıkayamam korkarım dedi, göbeği düşünce annem yanımda değildi, kucağıma aldım ben yıkadım kızımı😂 dizlerimin üstüne bişey serdim, hiç de kaymadı. Annelik iç güdüselmiş, nerden geldiğini anlamadığın bir enerji ve cesaret yükleniyor insana,az kaldı 9 ay sonra seni de görecez inşallah🥰

Senin bebiş nasıl kuzum sen nasılsın?
Maşallah büyüdü bütün bebişlerimiz😍
Canım valla benim bebişten dilim varmiyo söylemeye ama bi hastalıktan şüphelendik ama şükür bişi yokmuş. Kaç zamandır onunla uğraşıyorduk.
Kısmetse bisan bari ise başlamayı düşünüyorum o yüzden bol bol kaliteli vakit gecirmeye çalışıyorum kızımla. Büyüyorlar hizla büyüyorlar geriye dönüp bakınca zaman çok hizzzli geçmiş onu görüyorum ama ileri bakınca da sanki hic geçmeyecekmiş gibi geliyor 😂🙈
Seninkiler nasıl sen nasılsın yardimcin var mi çalışıyor musun?

Canım valla benim bebişten dilim varmiyo söylemeye ama bi hastalıktan şüphelendik ama şükür bişi yokmuş. Kaç zamandır onunla uğraşıyorduk.
Kısmetse bisan bari ise başlamayı düşünüyorum o yüzden bol bol kaliteli vakit gecirmeye çalışıyorum kızımla. Büyüyorlar hizla büyüyorlar geriye dönüp bakınca zaman çok hizzzli geçmiş onu görüyorum ama ileri bakınca da sanki hic geçmeyecekmiş gibi geliyor 😂🙈
Geçmiş olsun canım çok şükür korktuğunuz olmamış
Ama düşüncesi bile yetiyor sonuç çıkana kadar Allah kimseyi sağlığıyla hele çocuğunun sağlığıyla sınamasın
Nisana da bir şey kalmamış ya ama başta üzülürsün sonra çalışmak iyi gelir
O kadar istedik uğraştık şükürler olsun kavuştuk ama insan bebeksiz bir şeyler yapmayı da özlüyor valla
Ben napiyim kuzum yedir yatır kaldır topla yıka
Ücretsiz izindeyim ben de temmuzda başlayacağım
Taşınınca kaynanamgil gelmişti evimi yerleştirip gitti sağ olsun yalnız idare ediyorum şimdi
8 buçuk aylık oldular bazı şeyleri kendileri yapmaya başlayınca ben de rahatladım eskisi kadar zorlanmıyorum

Geçmiş olsun canım çok şükür korktuğunuz olmamış
Ama düşüncesi bile yetiyor sonuç çıkana kadar Allah kimseyi sağlığıyla hele çocuğunun sağlığıyla sınamasın
Nisana da bir şey kalmamış ya ama başta üzülürsün sonra çalışmak iyi gelir
O kadar istedik uğraştık şükürler olsun kavuştuk ama insan bebeksiz bir şeyler yapmayı da özlüyor valla
Ben napiyim kuzum yedir yatır kaldır topla yıka
Ücretsiz izindeyim ben de temmuzda başlayacağım
Taşınınca kaynanamgil gelmişti evimi yerleştirip gitti sağ olsun yalnız idare ediyorum şimdi
8 buçuk aylık oldular bazı şeyleri kendileri yapmaya başlayınca ben de rahatladım eskisi kadar zorlanmıyorum
8,5 Ay nasılda geçti hemencik değil mi maşallah kuzularima nasıl da bıcır bıcır tatlı olmuşlardır 😍
Kesinlikle Allah evlatlarımızın acısıyla sınamasın kimseyi🤲🏻
Ben de eşimle konuştum kız 1 yaşına gelsin inşallah 2. için çalışmalara başlayalım kardeş kardeş büyüsünler diyorum. Bu leveli yakalamişken kaybetmekte istemiyorum ilerde sanki daha zor olur gibi geliyor. Doğru mu düşünüyorum onu da bilmiyorum 😂

8,5 Ay nasılda geçti hemencik değil mi maşallah kuzularima nasıl da bıcır bıcır tatlı olmuşlardır 😍
Ben de eşimle konuştum kız 1 yaşına gelsin inşallah 2. için çalışmalara başlayalım kardeş kardeş büyüsünler diyorum. Bu leveli yakalamişken kaybetmekte istemiyorum ilerde sanki daha zor olur gibi geliyor. Doğru mu düşünüyorum onu da bilmiyorum 😂
Geçmiş olsun Arzucuğum. Allah bir daha yaşatmasın. Çok şükür birşeyde çıkmamış. Allah nazarlardan korusun onu🥰
Bende senin gibi düşünüyorum. Zaten sıkıntı çekiyorsun üstüne bir tane daha eklensin bir kerede olsun bitsin 🤗 sonra 5-6 yaş olunca gözünde büyür. Daha yeni rahatladım dersin. Yapmak istemezsin. Gözünde büyürde büyür.

Doğru düşünüyorsun bence
Ben şimdi bile yenidoganla uğraşmak istemem tam biraz rahatladım hadi başa dön🤣
Iki çocukla uğraşmak da çok zor yaş farkı olunca daha zor bence
Ben ikizleri aynı anda besleyip aynı anda yatırıyorum tek bebek gibi biraz daha rahat
Bir iki yaş fark olunca aynı anda da yapılmaz çoğu şey o zorlar sadece

Evet aldım ama kıyamıyorum şimdilik, çok bebek saçları, azıcık kalınlaşsın başlarım ben de, ele kola gelsin bir asn önce, ben büyük bebek seviyorum🥰 küçükken bişeyden anlamıyorlar 😍
Daha çok yeni hele bi 4. Ayı devirsin takarsın toka bandanayı 20 günlükken takmıştım 😅 daha yeni sosyal gülümsemeleri başlasın yersin adeta . Hele bi 3. Ayı devirsin tadından yenmez 5 aylık olunca da yam şebekleşiyolar gün boyu ne kadar öpüyorum anlatamam . Uyurken insan özlüyo diyorum ki bu kız yokken ben napıyomuşum tamam çok rahattım uyku falan süper insan özlüyor o rahatlığı uykuyu ama bunlar insanın canına can katıyo

Ya yenş gördüm bğyğk geçmiş olsun çok şükür hiç birşey yokmuş nasılda stres olmuşsundur. Allah insanı evladıyla sınamasın asla 🙏🏻🙏🏻❤️

Doğru düşünüyorsun bence
Ben şimdi bile yenidoganla uğraşmak istemem tam biraz rahatladım hadi başa dön🤣
Iki çocukla uğraşmak da çok zor yaş farkı olunca daha zor bence
Ben ikizleri aynı anda besleyip aynı anda yatırıyorum tek bebek gibi biraz daha rahat
Bir iki yaş fark olunca aynı anda da yapılmaz çoğu şey o zorlar sadece
En çok da bu yüzden ikiz istemiştim bir anda çıkar hesabı 😁😁 bakımı zor ama iyi yönü de cezbediyor benim kız kardeşini yedi heralde içerde 😁 tekrardan yenidoğanla uğraşmak şuan bana aşırı zor geliyo . Ne yalan diyip tek çocukla kalmak istiyorum sanki 🤨

X