- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Aldın mı bebişkoyu yavrum hadi hayırlı bereketli olsun test 12 gün sonra mıAllah razı olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldın mı bebişkoyu yavrum hadi hayırlı bereketli olsun test 12 gün sonra mıAllah razı olsun canım benim
Aldım canım hastanedeyim yatıyorum çişim var kaçtı kaçacak. Kocam bırakmıyor, neredeyse eliyle tıkayacak çıkabilirsin dediler çıkmıyorum evet Mart 14 test günüm.Aldın mı bebişkoyu yavrum hadi hayırlı bereketli olsun test 12 gün sonra mı
Hayyyyyttt koca gibi koca Evet orası yarım saat tutuyor sadece bebekli misin şimdi ya inşaallah sağlıcakla doğurdugun günleri de görürüz beybim benim pozitif düşün hep. Bi arkadaş yazmıştı burda, dr'u demiş ki; embriyoyu cama doğru da püskürtsek cama da tutunur. Yani her hareketinde kaydı gitti diye endişelere girme tamam mı? Bol bol yat günlük hayatına dön diyorlar ama dönme boşver su çok önemli muhakkak iç bol bol. Ic ki beybi beslensin kanlansın canlansın Allah'ın izniyle hadi bakalım geri sayım başlasınAldım canım hastanedeyim yatıyorum çişim var kaçtı kaçacak. Kocam bırakmıyor, neredeyse eliyle tıkayacak çıkabilirsin dediler çıkmıyorum evet Mart 14 test günüm.
Heee yaaaa benim ki kodum mu oturtan cinsten yani tipi öyle. Ngs Li olduğundan mıdır nedir çok rahatım. Test yapınca haber veririm kuzum. SeviliyorsunHayyyyyttt koca gibi koca Evet orası yarım saat tutuyor sadece bebekli misin şimdi ya inşaallah sağlıcakla doğurdugun günleri de görürüz beybim benim pozitif düşün hep. Bi arkadaş yazmıştı burda, dr'u demiş ki; embriyoyu cama doğru da püskürtsek cama da tutunur. Yani her hareketinde kaydı gitti diye endişelere girme tamam mı? Bol bol yat günlük hayatına dön diyorlar ama dönme boşver su çok önemli muhakkak iç bol bol. Ic ki beybi beslensin kanlansın canlansın Allah'ın izniyle hadi bakalım geri sayım başlasın
Sonuçta sağlıklı embriyo olduğunu biliyorsunHeee yaaaa benim ki kodum mu oturtan cinsten yani tipi öyle. Ngs Li olduğundan mıdır nedir çok rahatım. Test yapınca haber veririm kuzum. Seviliyorsun
Burdayım tatlım bir dk boş vaktim yok giremiyorum nete.eve çıktık şükür buyumeye çalışıyoruz.Evde canın sıkılıyo galiba Umut_bebek 'ten haber yok ne zamandır. Merak ediyorum
Çok şükür ya birden kayboldun merak ettim seni iki bebek kolay değil tabii kolay gelsin sanaBurdayım tatlım bir dk boş vaktim yok giremiyorum nete.eve çıktık şükür buyumeye çalışıyoruz.
Aygülümm Ay çok heyecanlı, hadi 10 gün kaldı kutlamaya inşallah. Yat dinlen bol bol, karnını okşa sev konuş onunla burdaki teyzeleri hep dua ediyor söyle ona dört gözle onu bekliyoruz. Tek transfer mi çift mi bu aradaAldım canım hastanedeyim yatıyorum çişim var kaçtı kaçacak. Kocam bırakmıyor, neredeyse eliyle tıkayacak çıkabilirsin dediler çıkmıyorum evet Mart 14 test günüm.
Hiç ameliyatlık birşey değil canım 5 çocukdan 1 inde çıkıyor bu. Benim çevremde yeğenim dahil birçok çocukta oldu. Büyüdükçe kapanıyor. İçin rahat olsun kuzum.Kızlar benim yavrumun kalbinde üfürüm çıktı, doktor kendi kapanabilir de kapanmayabilir de dedi. Kapanmazsa biraz büyüyünce cerrahi müdahale gerekebilir dedi. Çok canımız sıkıldı eşimle ilk duyduğumuzda, şimdi dua ediyoruz kendi kendine kapansın inşallah diye. Kolay bi ameliyatmış ama işte çok küçük olduğu için insan yavrusuna konduramıyor. İnşallah gerek kalmaz inşallah
Karasımm gözün aydın sağlıkla büyüsün yavrunKızlar ben doğum yaptım normal doğumla kızımı kollarıma aldım şükürler olsunikimiz de iyiyiz çok şükür, darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına olsun
Karasımm gözün aydın sağlıkla büyüsün yavrun
Üfürüm bi arkadaşta daha vardı 3 aylık olunca kapanmıştı
Inşallah kendiliğinden geçer kuzum
İnşallah dediğiniz gibi olur canlarım, miniklere bişey olmasın Allah tüm evlatlarımızı korusun inşallah. Aygülüm şükürler olsun, inşallah çok çok güzel sonuçlarla yaz bizeHiç ameliyatlık birşey değil canım 5 çocukdan 1 inde çıkıyor bu. Benim çevremde yeğenim dahil birçok çocukta oldu. Büyüdükçe kapanıyor. İçin rahat olsun kuzum.
Bana tek embriyo transfer edildi. NGS 2 gitti tek kaldı. Buna da şükür.
Hergün test yaparakayguldiyebiri aygülcan ne durumdasın? Nasıl gidiyor bekleyiş?
Erken başlamışsın testlere çift çizgi gördüm dersen rekorlar kitabına girebilirsin oğluş iyi şükür yok bi yaramazlik. Babayla gün geçtikçe ilişkisi daha çok kuvvetleniyor. Hakikaten erkekler doğumdan sonra yavaş yavaş başlıyor baba olmayaHergün test yaparak
Umutla heyecanla canım. Yarın 5. Gün olacak. Öyle böyle geçiyor günler. Sen nasılsın canım oğluşun nasıl. Babasıyla arası nasıl
Kesinlikle canim..Erken başlamışsın testlere çift çizgi gördüm dersen rekorlar kitabına girebilirsin oğluş iyi şükür yok bi yaramazlik. Babayla gün geçtikçe ilişkisi daha çok kuvvetleniyor. Hakikaten erkekler doğumdan sonra yavaş yavaş başlıyor baba olmaya
Öyle diyorlar. Babalar Gün geçtikçe anca idrak ediyormuş o yüzden kimse annenin yerini tutamaz.Erken başlamışsın testlere çift çizgi gördüm dersen rekorlar kitabına girebilirsin oğluş iyi şükür yok bi yaramazlik. Babayla gün geçtikçe ilişkisi daha çok kuvvetleniyor. Hakikaten erkekler doğumdan sonra yavaş yavaş başlıyor baba olmaya
Anca iletişim kuruyorlar ondan galibaKesinlikle canim..
Benimkide öyle valla yeni adapte olmaya başladı
Bebek iletişim kurmaya anca başlıyor ondan galiba. Pozitifi görünce yaz bize deÖyle diyorlar. Babalar Gün geçtikçe anca idrak ediyormuş o yüzden kimse annenin yerini tutamaz.
birinci günden başladım. Ama yarın ara vereceğim. Testim bitiyor