- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Kaset test yaptım silik çizgiyi gördüm pazartesi kan testimin günüinşallah o zaman güzel değerler görürüm.ayguldiyebiri test zamanı ne zaman yaptin mı aklım sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test yaptım silik çizgiyi gördüm pazartesi kan testimin günüinşallah o zaman güzel değerler görürüm.ayguldiyebiri test zamanı ne zaman yaptin mı aklım sende
Aygülümmmmm yeni gördüm transfer olmuşsun ve çizgiyi de görmüşsün harika yaaa . Biliyo musun ben bugün bir rüya görmüştüm şuan senin durumu okuyunca sana yordum bu rüyayı . Rüyamda bi kadın vardı ama kim bilmiyorum tanımıyorum. Gebelik testi yapıyordu hani bu kaset olanlar değilde öteki erken gebelik testlerinden ve kıpkırmızı çıktı çift çizgi bence olucak bu iş hayırlısıyla inşallahKaset test yaptım silik çizgiyi gördüm pazartesi kan testimin günüinşallah o zaman güzel değerler görürüm.
Ömrümde hiç erken gebelik testi yapmadım hep kaset testti. Belki onda daha koyu olurdu.Aygülümmmmm yeni gördüm transfer olmuşsun ve çizgiyi de görmüşsün harika yaaa . Biliyo musun ben bugün bir rüya görmüştüm şuan senin durumu okuyunca sana yordum bu rüyayı . Rüyamda bi kadın vardı ama kim bilmiyorum tanımıyorum. Gebelik testi yapıyordu hani bu kaset olanlar değilde öteki erken gebelik testlerinden ve kıpkırmızı çıktı çift çizgi bence olucak bu iş hayırlısıyla inşallah
Yaa çok sevindimKaset test yaptım silik çizgiyi gördüm pazartesi kan testimin günüinşallah o zaman güzel değerler görürüm.
Evet erken gebelik testinde daha koyu çıkar o kadın sensin bence de resimde yapıyom bacım umay iyi bana çok zorluğu yok sadece sabahları erken kalkıyor 7 gibi o kısımlarda yoruluyorumÖmrümde hiç erken gebelik testi yapmadım hep kaset testti. Belki onda daha koyu olurdu.
O kadın benim demek ki bunu görüp okuyacağın varmış.
Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik. Resimlerini de yapıyorsun. Rahat galiba senin bebiş.
Sabah 7 kalkışlarından biriÖmrümde hiç erken gebelik testi yapmadım hep kaset testti. Belki onda daha koyu olurdu.
O kadın benim demek ki bunu görüp okuyacağın varmış.
Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik. Resimlerini de yapıyorsun. Rahat galiba senin bebiş.
Benim kuzenimin kızında da var ama geçiyormuş merak etme geçer diye düşünüyorum oluyor bebeklerde çok kez duydum. Bak umayın da tek böbreğinde genişleme vardı ama zamanla düzeliyor bunlara şükredelim hiç sıkmayın canınızıKızlar benim yavrumun kalbinde üfürüm çıktı, doktor kendi kapanabilir de kapanmayabilir de dedi. Kapanmazsa biraz büyüyünce cerrahi müdahale gerekebilir dedi. Çok canımız sıkıldı eşimle ilk duyduğumuzda, şimdi dua ediyoruz kendi kendine kapansın inşallah diye. Kolay bi ameliyatmış ama işte çok küçük olduğu için insan yavrusuna konduramıyor. İnşallah gerek kalmaz inşallah
Bu Umay miyaa kurban olurum güzelliğe bak maşallahSabah 7 kalkışlarından biri
Ayyy yerim ben bunu kime benziyor bu boncuk gözüyle…. Maşallah süphanallahSabah 7 kalkışlarından biri
Sağolasın teyzesiBu Umay miyaa kurban olurum güzelliğe bak maşallah
Annesi bizimkide sabah 7 deyince gözleri dikiyor ama akşam 7 8 gibi hava kararinca yuyor. Galiba Umay da öyle
Sağolasın Aygülüm Daha çok babaya benziyor. Ama gözleri ben babası ela gözlü saçlar da ben sanırım düz saçlı eğer sonradan kıvrılmazsaSabah 7 kalkışlarından biri
Oh maşallah bi kerede 3 saat uyuması çok güzelmiş. Benimki günde 3 kez yarimşar saat uyuyor (saat 10, 13 ve 16 da) daha sonra aksam 7 gibi kendi uyumak istiyor etkinlik rutin derken 8 i buluyor.Sağolasın teyzesi
Bizimki de öyle aslında ama ben şöyle yapıyorum öğlen 1 gibi yatırıyorum bazen 3 saat uyuyor . 4 de kalkınca akşam 9 da yatırıyorum ama 8 gibi uyumak istiyo ben bekletiyorum sabah daha da erken kalkar diye aslında bekletmesem mi . Bazen de öğlen 1 saat uyuyo o zaman akşam 5 gibi tekrar uyutuyorum 6 da kalkınca 9 a kadar kendisi bekliyor
Heyecanla bekliyoruz ❤Pazartesi herkesi etiketlerim güzel haberlerle inşallah
Bazen yapıyor öyle kız 3 saat uhku bana ilaç gibi geliyo sabah 10 bizimki de 20 dakka şekerleme yapıyo malum erken kalkıyo bugğn 6 da kalktı şaka gibiydi yaaaa bu sabah kalkmaları beni çok perişan ediyo hala alışamadımOh maşallah bi kerede 3 saat uyuması çok güzelmiş. Benimki günde 3 kez yarimşar saat uyuyor (saat 10, 13 ve 16 da) daha sonra aksam 7 gibi kendi uyumak istiyor etkinlik rutin derken 8 i buluyor.
Ben de erken kalkmaması için biraz geç yatirayim geç uyansın mantığıyla baya beklettigim olmuştu ama kaçta uyursa uyusun hep aynı saatte uyanıyor maalesef
Benide öyle valla 5.ayına kadar 9 veya 10 da kalkıyordu sonra bi anda gerileyerek kendini saat 7 ye çekti. Ben de çok zorlaniyorum erken kalktığım için. Gece de pek uyuyamiyorum neden bilmiyorum bazen çok huzursuz oluyorum dalamıyorum dalsamda bi kaç saat sonra aniden uyanip bidaha uyuyamiyorum veya abuk sabuk rüyalar görüyorum. Düzen müzen kalmadı anlayacağın ki beenn normalde uykuyu çok severdim hasret kaldım deliksiz uykuya resmenBazen yapıyor öyle kız 3 saat uhku bana ilaç gibi geliyo sabah 10 bizimki de 20 dakka şekerleme yapıyo malum erken kalkıyo bugğn 6 da kalktı şaka gibiydi yaaaa bu sabah kalkmaları beni çok perişan ediyo hala alışamadım
Ay inşallah valla çok zor uykusuzluk. Bütün ruh halini etkiliyor.benimki bana çekerse 1,5 gün deliksiz uyur. Bebekliğimde çok uykucuymuşum. Büyüdüm hala öyleyim.
Senin bebiş nasıl kuzum sen nasılsın?Ay inşallah valla çok zor uykusuzluk. Bütün ruh halini etkiliyor.
Ama bakıyorsun sana bi gülücük atıyor işve cilve yapiyor şaak unutuyosun sonra hepsini
Aygülüüm, meryem suresi okudum sana ayy çift çizgisini yerim onun, çok heyecanlımaşallah kuzuya, büyüsün kocaman olsunPazartesi herkesi etiketlerim güzel haberlerle inşallah