Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sıfırı gereksiz pahalı , sahibinden den Ankara’da biri satıyordu ondan aldık gayet temizdi doğru düzgün kullanmamışlar , 5500 almıştık .
Aynen bakyimda 19 000 falan diyor ama çok güzel beğendim aklımda bulunsun yinede.bezi 0 mi almıştın 1 mi

Ayyy maşallah canım benim hepsi geçti gitti işte kucaginda minnosunla güzel bir hayat nasip etsin rabbim.

Stres bitti , ameliyat heyacanı bitti derken insan kendini savaştan çıkmış gibi hissediyor . Ben hiç uyuyamıyordum eğer uyuyabilirsen uyu bol bol
Aynen sorma hem de nasıl bi savaş yorgun hissediyorsun ama netice çok güzel Allah hepsine uzun ömür versin inşallah
Ayyy maşallah canım benim hepsi geçti gitti işte kucaginda minnosunla güzel bir hayat nasip etsin rabbim.
Allah razı olsun darısı sizlere sağlıcakla kucağınıza alın zamanı gelince

Gözün aydın kaderciğim. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize. Prenses hoşgelmiş sefalar getirmiş giremedim bu aralar. Yoğundum bende. Nasılsın canım. Umay nasıl.

Gözün aydın kaderciğim. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize. Prenses hoşgelmiş sefalar getirmiş giremedim bu aralar. Yoğundum bende. Nasılsın canım. Umay nasıl.
Sağolasın canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallah iyiyim şükür meme mama kaka gaz arasında bi döngüdeyim

Çok sağol canım inşallah darısı sana hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun

kofi nasıl gidiyor cnm? Anne baba gittiler mi. Kv destek oluyodur umarım
Doktorun seni bidaha ne zmn kontrole çağırdı?

kofi nasıl gidiyor cnm? Anne baba gittiler mi. Kv destek oluyodur umarım
Doktorun seni bidaha ne zmn kontrole çağırdı?
P.tesi gittiler canım k.validem sürekli bizde değil 2 kere uğradı. Ama hakkını yiyemem bir işin olursa çekinme söyle dedi. Cuma günü pipiyi kestirdik şükür. O işten de sıyrıldık teyzesi kırkın çıktıktan sonra gel dedi dr'um. Senin cimcimeyle hayat nasıl gidiyor? Gaz sorununu çözebildin mi? Çözdüysen söyle bizim de yeni başlıyor

Yaa ufaklik sünnet olup erkekliğe ilk adimi attı demek Tebrik ederim canim hayırlı ugurlu olsun inşallah
Canım bizim gaz 3.hafta başladı hala devam ediyor ama gaz damlaları hak getire. Çözümü şöyle buldum altını her açtığımda hemen bağlamıyorum bekliyorum biraz. Ya ben poposunun kanatlarina makata yakin olan yerlere dokunup uyarıyorum ya da o kendi bacaklarını hareket ettirip güzelce çıkarıyor. Sanki bez bağlamasam hiç sanci çekmeyecek pirt pirt çıkaracak ama mecbur bezliyorum tabi. Aklında bulunsun bu yöntem belki sizde de işe yarar şimdi olmasa bile belki ilerleyen haftalarda faydasını görürsün

Ayy Ne diyosuunn
Çok sevindim adına. Bak gördünmü ikisi birarada maşallah ❤
Alışverişler başlasın o zaman. Sormak istediğin ne varsa sor canım
Evet canım benim rabbim sabrımızı mükâfatını verdi inşallah sağlıkla hayırla imanla kucağımıza almakta nasip olsun.evet başladı Dr çıktık soluğu e bebekte aldım şimdi netlesince kolay oldu önce kız için bakıyordum hep şimdi ikisi içinde bakıp alıyorum.bi kaç birşey aldık işte çok tatlı

Ayy Ne diyosuunn
Çok sevindim adına. Bak gördünmü ikisi birarada maşallah ❤
Alışverişler başlasın o zaman. Sormak istediğin ne varsa sor canım
Oo bende sorular bitmez canım aklıma geldikçe sorarım ilk yenidoganmi aldın 0 3 aylikmi? Eldiven ve şapka kaç ay kullanılıyor malum bizimkiler kış bebisi olacak.hastane çıkışı 10 lu kaç takım gerekli? 5li kaç tane alinmsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…