- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Aynen bakyimda 19 000 falan diyor ama çok güzel beğendim aklımda bulunsun yinede.bezi 0 mi almıştın 1 miSıfırı gereksiz pahalı , sahibinden den Ankara’da biri satıyordu ondan aldık gayet temizdi doğru düzgün kullanmamışlar , 5500 almıştık .
Ayyy maşallah canım benim hepsi geçti gitti işte kucaginda minnosunla güzel bir hayat nasip etsin rabbim.Aynen sırası geleni gönderiyoz sizleri de göndermez yakında
Sezeryan iyi geçti aslında ama başta panikledim tabi biraz garip oluyor. Spinal oldu belden aşağı uyuşma ilk iğnede uyuşmadım ikinci dozda uyuştumacı hissedilmiyor sadece bebeği çıkarırken sallanıyorsun biraz garip bi his ama kavuşma anı çok güzel oluyor
Ben 1 numara aldım hiç 0 kullanmadım . Kaç haftalık oldu seninkilerAynen bakyimda 19 000 falan diyor ama çok güzel beğendim aklımda bulunsun yinede.bezi 0 mi almıştın 1 mi
Aynen sorma hem de nasıl bi savaş yorgun hissediyorsun ama netice çok güzel Allah hepsine uzun ömür versin inşallahStres bitti , ameliyat heyacanı bitti derken insan kendini savaştan çıkmış gibi hissediyor . Ben hiç uyuyamıyordum eğer uyuyabilirsen uyu bol bol
Allah razı olsun darısı sizlere sağlıcakla kucağınıza alın zamanı gelinceAyyy maşallah canım benim hepsi geçti gitti işte kucaginda minnosunla güzel bir hayat nasip etsin rabbim.
16+5 oldukBen 1 numara aldım hiç 0 kullanmadım . Kaç haftalık oldu seninkiler
2 kilo altı doğmazlarsa 1 numara olur .16+5 oldukdaha şimdiden araştırmaya başladım muhtemelen minik olacaklar yada az bı 0 alayım kilo aldılar mi 1e geçerim
Tamam canım inşallah erken gelmezler.tetenoz aşısı oldunmuydu ?2 kilo altı doğmazlarsa 1 numara olur .
Evet canım oldum 23 ve 27. Haftalarda iki dozTamam canım inşallah erken gelmezler.tetenoz aşısı oldunmuydu ?
Gözün aydın kaderciğim. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize. Prenses hoşgelmiş sefalar getirmişAynen sırası geleni gönderiyoz sizleri de göndermez yakında
Sezeryan iyi geçti aslında ama başta panikledim tabi biraz garip oluyor. Spinal oldu belden aşağı uyuşma ilk iğnede uyuşmadım ikinci dozda uyuştumacı hissedilmiyor sadece bebeği çıkarırken sallanıyorsun biraz garip bi his ama kavuşma anı çok güzel oluyor
Sağolasın canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallahGözün aydın kaderciğim. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize. Prenses hoşgelmiş sefalar getirmişgiremedim bu aralar. Yoğundum bende. Nasılsın canım. Umay nasıl.
Çok sağol canımLavinya gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün minik kızındoğumdan sonra zaman daha çabuk geçer derler, bi bakmışsın emeklemiş bi bakmışsın yürümüş, güzel günlerde analı babalı büyüt canım
P.tesi gittiler canımkofi nasıl gidiyor cnm? Anne baba gittiler mi. Kv destek oluyodur umarım
Doktorun seni bidaha ne zmn kontrole çağırdı?
Yaa ufaklik sünnet olup erkekliğe ilk adimi attı demekP.tesi gittiler canımk.validem sürekli bizde değil 2 kere uğradı. Ama hakkını yiyemem bir işin olursa çekinme söyle dedi. Cuma günü pipiyi kestirdik şükür. O işten de sıyrıldık teyzesi kırkın çıktıktan sonra gel dedi dr'um. Senin cimcimeyle hayat nasıl gidiyor? Gaz sorununu çözebildin mi? Çözdüysen söyle bizim de yeni başlıyor
Ayy Ne diyosuunnBen geldim teyzoşlar bi prens bı prenses annesi olarak
Evet canım benim rabbim sabrımızı mükâfatını verdi inşallah sağlıkla hayırla imanla kucağımıza almakta nasip olsun.evet başladı Dr çıktık soluğu e bebekte aldım şimdi netlesince kolay oldu önce kız için bakıyordum hep şimdi ikisi içinde bakıp alıyorum.bi kaç birşey aldık işte çok tatlıAyy Ne diyosuunn
Çok sevindim adına. Bak gördünmü ikisi birarada maşallah ❤
Alışverişler başlasın o zaman. Sormak istediğin ne varsa sor canım
Oo bende sorular bitmez canım aklıma geldikçe sorarım ilk yenidoganmi aldın 0 3 aylikmi? Eldiven ve şapka kaç ay kullanılıyor malum bizimkiler kış bebisi olacak.hastane çıkışı 10 lu kaç takım gerekli? 5li kaç tane alinmsliAyy Ne diyosuunn
Çok sevindim adına. Bak gördünmü ikisi birarada maşallah ❤
Alışverişler başlasın o zaman. Sormak istediğin ne varsa sor canım
Cok sevindim yaaaBen geldim teyzoşlar bi prens bı prenses annesi olarak
İnşallah canım Dr kesinmi alışverişe başlıyacak dedim kesin başla dedi değişmez zaarCok sevindim yaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah