Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah naçizane ikiz anası tecrübelerimi paylaşayım. İkizler prematüre olmasa da ufak oluyorlar o yüzden yenidoğan da al. Ben 5li aldım 10lu hiç almadım. Battaniye ve zıbınları ayrı almıştım diye. Bi de tulum al tulum en kullanışlısı. Eldiveni sadece eve gelene kadar kullandık doktor takmayın kendine dokunsun dedi. Şapka da hakeza. 3-5 gün taktık o kadar. Bir de bolca ağız mendili ve önlük al en çok onlar lazım oluyor. A101 ve bime gelir kesin onları kaçırma. Ebebeğinkiler de güzel. Bu Çarşamba da şok a geliyormuş

Sağol canım Allah razı olsun.tabi ikiz annelerininde tecrübeleri çok onemli.Bende küçük olur niyetiyle ki inşallah gününde doğarlar yenidoğan alıyorum.prematurelerde çok küçük sanki çocuk 1ay bile giyemez gibi var bol olsun rahatça hareket etsinler.tulum çıtçıtlı falan ya alt üst dahami kullanışlı acaba diye şimdilik hep 5li takımlar aldım ama tulumda alayım madem.gecen bı videoda gördüm emzirirken eldiven takmayın bebek teninizi hissetsin diyordu.e tırnakları ne zaman kesiliyor?

Benimkiler 34+1 de doğdu 15 gün küvezde kaldı çıktıklarında 2300g civarıydılar. Hiç prematüre kıyafeti almamıştım. Azcık büyük oldu aldıklarım ama inan 10günde doldurdular içlerini. Boşuna para verme derim ben. Evet ten teması çok önemli ve çok da güzel bir his tırnaklarını 1 kere kestik biz uzamıştı zaten anlıyorsun. Şimdi de kesme zamanı geldi ama vakit bulup kesemedim

Bende öyle düşünüyorum prematürelerde çok küçük.var büyük olsun büyüyünce de giyerlerbelki erken olmaz benden önce bı bayan vardı ko trolde 38+1 di şok oldum ikizler bu kadar duruyormuymus şaşırdım.

Canım şimdi seninkiler ikiz olduğu için erken gelirler diye düşünüyorum. Ben 37 haftalık 2800 gr doğum yapmama rağmen aldığım yenidoğan hastane çıkışları çok büyük oldu ama 1 hafta sonra tam gelmeye başladı. Simdi olmuyolar bile kaldirdim aldiklarimi.
O yüzden bence sen birertane 10 lu prematüre hastane çıkışı al.
Ben hastanede 1 gün kaldım 1 tane 10 lu ve bir tane 5 li yetti ama senin kaç gün kalacağın belli olmaz o yüzden fazladan alabilirsin. Ama dediğim gibi 10 lu kesinlikle birer tane al gerisini 5 li al. (5 liden de bence 2 şer tane al)
Eldiveni ben eve gelince çıkardım hiç giydirmedim ara ara kv elleri üşüyünce giydiriyor ben çıkarıyorum çünkü temas ederek büyüsün istiyorum
Zaten eldivenler büyük oluyor dusuyor çorap giydiriyor. Şapka da al o çok lazım olur sana kış bebeleri sonuçta.
Bol bol citcitli body uzun kollu al bide canim

Yaa erkek oldu benim aslanım bizimkini soyunca da sesi kesiliyor. Üstunü değişicektim boş badyle bıraktım sesi kesildi. soyunca gazı mı gidiyo anlamadım ki

Yaa erkek oldu benim aslanım bizimkini soyunca da sesi kesiliyor. Üstunü değişicektim boş badyle bıraktım sesi kesildi. soyunca gazı mı gidiyo anlamadım ki
Benimkide öyle valla hele altını acayim bi rahatlama geliyo nooluyo ben de anlamadim

Premature kıyafetlerde çok küçük kıyafetleri görünce bile için çiz ediyor o kadar kucukmu olurlar ki? Kış bebeği olacakları için sıfır kol zibinda aldım ama çoğunluğu uzun kollu ya vereceğim.benim ihtiyaçlar çarpı 2 olacak şükür kademe kademe ilerliyoruz bakalım kiyafetleri bı tamamlarsak biberon falan araştırmasına geçeceğim anne memesine en benzeyen lansinoh Muş sen ne aldın?

İnşallah canım Dr kesinmi alışverişe başlıyacak dedim kesin başla dedi değişmez zaarsen ne yaptın gittinmi dr
Ayy umut bebekim çok sevindim, sağlıkla doğsunlar önemli değildi gerçi cinsiyet ama ikisini de tatmış olacaksın diye sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun canım yavrularına inşallah

Maşallah kofim kestirmişin oğlanı damatlığını askerliğini de görmek nasip olsun sağlıkla bu konuları konuşturan rabbime de şükürler olsun

Yok göndermedim
Sevinçlim bol bol pekmez içmeni öneririm, ilk aylar iç ki kanın demirin eksilmesin artsın hatta, bebekler kandan besleniyor biliyorsun, bana doktor önermişti ve gerçekten de demirim çok iyi çıktı çok şükür bir tatlı kaşığı pekmeze bir kaç damla limon sıkıp içiyordum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…