Ahsenim kendini suçlama kuzum benim, senin ne kabahatin var, mis gibi baktın kızına, gözünden sakındın, nerden bilebilirdin ki
ihmal var ortada o belli ama senin ihmalin değil kesinlikle, nolur kendini etkileme böyle, yaşadıkların çok zordur eminim buna, benim bir düşüğüm var ilk haftalar olmasına rağmen nasıl zorlanmıştım ne kadar üzülmüştüm, sen kızını karnında taşıdın, hareketlerini hissettin usgde gördün, bunun acısını yaşıyor olman doğal tabi ki ama bunu kendini suçlayarak yapma, psikolojini etkileme, belki vücudun yeni bir gebeliğe hazırlanmak istiyor, engel olma, herşey Allahtan, veren de o alan da o, Allah sana ve eşine sağlık versin, bir daha denersiniz demek bize kolay geliyor anlıyorum ama söyleyecek son söz de bu oluyor, sabrının ve acılarının mükafatını verecek Rabbim çok büyüktür. İstersen özelden mesaj atayım numaramı atayım istediğin zaman ara beni, sıkılınca bunalınca,belki yabancı birine anlatmak açılmak iyi gelir ne bilim, hatta adanaya gelirsen görüşelim, aklın dağılır belki.