Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Heran cildirabilirim diyorsun yani😊 aman kız ben gözün baka baka işlem uygulayacaklar zaten ortam soğuk.bebekle ilk kucaklaşmak için güzel olur ama ne bileyim her konuştuklarını duyuyorsun falan bilemedim
Evet işte ben de o bilinçten dolayı korkuyorum ama bu şekilde spiral olunca da daha çabuk toprlanıyormuş insan bir de genel anestezi de direk ağrıyla uyanıyormuş insan

Ayrintilida sonra başlayayım diyorum geç kalmam 22.haftada falan demi.bizim buranın ultrasyon kalitesi ortada bı değişiklik olur belki ben ayrintilida netleşir cinsiyet diye düşünüyorum.evet canım parça parça almazsak zor olur malum hersey pahalı aman diyorum tüp bebek masrafı dan bile ciktiysak bı şekilde bundanda çıkarız yeterki sağlıkla gelsinler
Yok canım 22 hafta geç değil netleşiyor hemen başlarsın . Baby mall in sitesine de bak ben oradanda çok sipariş verdim kaliteli marka ürünler indirime giriyor hala da bakarım 😊
Çok şükür canım tüp bebek masrafı daha zordu tabiki bunlr hem heyecanlı hem zevkli alışverişler parça parça alırsın zevkine göre 🥰

Daha sonra demir almamı söyledi onu da ocean marka aldım microfer 👍🏻 d vitamini de istedi doktor onu da ocean marka aldım 😅helal sertifikalı diye o markayı tercih ettim
En iyisini yapmışsın ocean güzel bı marka canım.kacinci haftada demir basladin

Dün sordumda imom marka önerdi bende balık yağının oranı biraz daha fazla olsun hemde kaliteli birşey olsun diye mollersi ekleyim diye düşündüm o şekildedir olur decavit zaten vitamin mineral dedi.regenesis aklında çok daha uygun fiyatı biraz daha araştırayım bakalim.ikiz olunca sanırsam halsizlik ikiye katliyor
Canım ben de imom kullanıyorum, omega3 ü kendi kafana göre içme imomdaki yeterli demişti benim doktorum. Omega3 ağır gelebiliyormuş gebelikte. Doktoruna danışmadan kullanma bence

Yok canım 22 hafta geç değil netleşiyor hemen başlarsın . Baby mall in sitesine de bak ben oradanda çok sipariş verdim kaliteli marka ürünler indirime giriyor hala da bakarım 😊
Çok şükür canım tüp bebek masrafı daha zordu tabiki bunlr hem heyecanlı hem zevkli alışverişler parça parça alırsın zevkine göre 🥰
Öyle yapacağım bakalım.iyi oldu söylediğin bende bakayım o siteye sen bizzat deneyimlemissin.genrlde trendyoldan falan bakınıyorum bende hareketler kısıtlı olunca mecbur netten bakacağım birşeyler.dr fazla gezinme yat evde dedi dün😊

İnşallah dua edin güzel geçsin sezeryan korkuyorum hep 😅 haftaya heyecanlı bi gün beni bekliyo 38+6 da almış olacak
Kıız geldi çattı o gün yaa💕🙏🏻 Hadi hayırlı doğumların olsun acısız sancısız sağlıkla canım bwnim haber et bizi. Aldıklarını da merak ettim, özellikle oto koltuğu ana kıcağını falan

Canım ben de imom kullanıyorum, omega3 ü kendi kafana göre içme imomdaki yeterli demişti benim doktorum. Omega3 ağır gelebiliyormuş gebelikte. Doktoruna danışmadan kullanma bence
Yok canım dün danıştım işte ya imomu al tek kullan yada decavitin yanına istediğin bı OMEGA 3ekle dedi.yoksa kafama göre cesaret edemem kan sulandırıcıyla zaten biraz riskliymis sanırsam kan inceltici özelliği olunca.zaten 12haftaya kadar OMEGA serumu yaptırdık biraz daha araştırır başlarım.

Öyle yapacağım bakalım.iyi oldu söylediğin bende bakayım o siteye sen bizzat deneyimlemissin.genrlde trendyoldan falan bakınıyorum bende hareketler kısıtlı olunca mecbur netten bakacağım birşeyler.dr fazla gezinme yat evde dedi dün😊
O siteden bana şimdi mesaj geldi bugün 22.00 dan sabah 10.00 a kadar inanılmaz fiyatlar varmış inceleyeceğim şimdi 😁
Oradan 4 tane alt pijama almıştım çok memnun kaldım anda wawa markasının 2 Li pijaması 40 a düşmüştü bu marka normalde pahalı ve ürünleri çok güzel . Birde kanzın 2 lisi 26 liraydı tanesi 13 tlye gelmişti 😁 çok güzel çıktı valla boşver pandemi de var netten takıl biraz

Kıız geldi çattı o gün yaa💕🙏🏻 Hadi hayırlı doğumların olsun acısız sancısız sağlıkla canım bwnim haber et bizi. Aldıklarını da merak ettim, özellikle oto koltuğu ana kıcağını falan
Ya sorma geldi valla bir kaçını atıyım sana fikir olur sen sayılarını çoğaltırsın 😊 aslında ben oto koltuğu almadım puset ve bebek arabası aldım pusette bir süreliğine oto koltuğu işlevi görürmüş diye bak bunu aldım

Eklentiler

• 7BA6F220-5CDA-4E32-B91F-39D606BC8A43.png
    7BA6F220-5CDA-4E32-B91F-39D606BC8A43.png
    224,9 KB · Görüntüleme: 27
10lu hastane çıkışı
3 lü hastane çıkışı
Müslin örtüler kalın battaniye vs…
Havlu
Ağız mendilleri
Çorap eldiven şapka
Puset örtü ve minderi
Nevresim
Emzirme yastığı
Patikli pijama
Patiksiz pijama
Atlet kollu çıtçıtlı
Yarım kol çıtçıtlı
Uzun kol çıtçıtlı
Yelek
Tulum
Ben henüz ütülemedim kırışıklıklar var onları saymayın 😅

Eklentiler

• BB429AF9-2C72-492C-A5C3-C768FD5F5160.jpeg
    BB429AF9-2C72-492C-A5C3-C768FD5F5160.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 35
  • D03ED836-CEE6-4A8B-8996-98974F5E5E38.jpeg
    D03ED836-CEE6-4A8B-8996-98974F5E5E38.jpeg
    166,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 9C4B401E-461B-4ABC-A991-FEADAC95AFBB.jpeg
    9C4B401E-461B-4ABC-A991-FEADAC95AFBB.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 32
  • 1A084E64-F00D-4C08-8642-4B6782A5560F.jpeg
    1A084E64-F00D-4C08-8642-4B6782A5560F.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 32
  • A46573D3-603D-4246-8D65-5B4B762CBAEC.jpeg
    A46573D3-603D-4246-8D65-5B4B762CBAEC.jpeg
    172,9 KB · Görüntüleme: 33
Süslerden de bunları yaptırdım 😁 magnet kapı süsü nevresim pike takımı

Eklentiler

• 89D41A29-6841-4BD1-A77D-F4D3F0C4BE6E.png
    89D41A29-6841-4BD1-A77D-F4D3F0C4BE6E.png
    377 KB · Görüntüleme: 34
  • 14F82CC0-DEEE-4B1C-9465-70AAF018F76F.jpeg
    14F82CC0-DEEE-4B1C-9465-70AAF018F76F.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 35
  • C51653BF-3404-4F7A-A769-B231B55A5522.jpeg
    C51653BF-3404-4F7A-A769-B231B55A5522.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 33
Süslerden de bunları yaptırdım 😁 magnet kapı süsü nevresim pike takımı
Maşallah canım benim💕🙏🏻🧿sağlıklı güzel günlerde giysin minik cimcimen🙏🏻 Hepsi harika, valla iyi oldu bize de fikir oldu, yoksa böyle bakakalıyorum ne alacam diye😂 puset örtüsü çok mantıklıymış yalnız🤗 ben de bi göz gezdireyim ebebekin internet sayfasına, gidince nokta atışı alayım bari

10lu hastane çıkışı
3 lü hastane çıkışı
Havlu
Ağız mendilleri
Çorap eldiven şapka
Puset örtü ve minderi
Nevresim
Emzirme yastığı
Patikli pijama
Patiksiz pijama
Atlet kollu çıtçıtlı
Yarım kol çıtçıtlı
Uzun kol çıtçıtlı
Yelek
Tulum
Herşey çok güzel canım sağlıcakla gelsin çok tatlılar 🥰

Maşallah canım benim💕🙏🏻🧿sağlıklı güzel günlerde giysin minik cimcimen🙏🏻 Hepsi harika, valla iyi oldu bize de fikir oldu, yoksa böyle bakakalıyorum ne alacam diye😂 puset örtüsü çok mantıklıymış yalnız🤗 ben de bi göz gezdireyim ebebekin internet sayfasına, gidince nokta atışı alayım bari
Sağolasın teyzesi amin inşallah 😊🙏🏻 Bende kendi bildiğimden değil annemler falan daha iyi biliyorlar yakın zamanda kuzenlerim doğum yapınca hep onlra aldılar bilenle çıktım . E bebeğin zıbınları güzel

Herşey çok güzel canım sağlıcakla gelsin çok tatlılar 🥰
Sağolasın ahsenim amin 🙏🏻 Fikir olsun dedim kızlara.
Allah sana ve aygülüme ayguldiyebiri ayguldiyebiri en hayırlı evlatları nasip etsin hep duamdasınız daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah 😊 buradan ayrılmışsa sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz biz 🌸

10lu hastane çıkışı
3 lü hastane çıkışı
Havlu
Ağız mendilleri
Çorap eldiven şapka
Puset örtü ve minderi
Nevresim
Emzirme yastığı
Patikli pijama
Patiksiz pijama
Atlet kollu çıtçıtlı
Yarım kol çıtçıtlı
Uzun kol çıtçıtlı
Yelek
Tulum
Ay muhteşem bı an umatin yerinde olmak istedim😃 rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirsin inşallah herşey tamam.ha bu sarı yazmayı sarılık için ortuyolar ondanmi koydun?

Ay muhteşem bı an umatin yerinde olmak istedim😃 rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirsin inşallah herşey tamam.ha bu sarı yazmayı sarılık için ortuyolar ondanmi koydun?
Sağolasın canım benim 😊🙏🏻🌸 daha güzelleri senin ve bebişlerinin olsun 👼🏻👼🏻 Evet sarılık için örtülüyorsa adettendir eksik kalmasın diye aldım 😅

X