Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim

Aaaa kalp atışına göre belli mi oluyormuş , nesine bakılıyor ki ?

canım yerlesme kanaması lekelenmesı olabılır endıselenme sakın bız neler yasadık bu surecte

canım yerlesme kanaması lekelenmesı olabılır endıselenme sakın bız neler yasadık bu surecte
İnsanın aklına neler geliyor Allah korusun çok endişelendim inşallah dediğiniz gibi yerleşmeyle alakalıdır

İnsanın aklına neler geliyor Allah korusun çok endişelendim inşallah dediğiniz gibi yerleşmeyle alakalıdır
Yok hic merak etme ya bu bunyeyle alakli burda gorduk butun belirtileri yasayip hamile kalamayanlar hic bir belirti yasamayip hamile kalanlar hep bunyeyle alakali allahim.insalalh nasip etsin tutunmus olsun hayirlisiylan kucaginiza almayi nasip etain rabbim.insallahhhh

Amiin allah razı olsun

Ikili test için kanda beta hiç bakılıyor ona göre dr cinsiyet anlaşılıyormuş

Selam kizlar. Nasilsiniz. Ben cook uzgunum. İki bebegimde kalbi durmusdunya basima yikildi. Allahim sizlere saglikli hamilelik nasib etsinm saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Allahım başka dert vermesin. Senin ki kaç haftalıktı.
Kalbinin durduğuna dair birşey hissetmedin mi hiç. Vucüt belirti vermedi mi verdi de anlaşılmıyormu. İnsan şok oluyor, benim bu şokum belime vurmuştu kitlenmiştimBen de kahverengi akıntı ve ağrı olmuştu. Öyle anladık. Senin ki farklı mı oldu.

Aaaa kalp atışına göre belli mi oluyormuş , nesine bakılıyor ki ?
Hızına göre sanırım hızlıusa kız daha yavaşsa erkek deniyormuş. Her doktor fikrini söylemez ama o söylemiş ben soracaktım doktoruma utandım

Aaa hadi yaaa beta testinden mi anlıyorlar yani doktor bana 12. Haftanda zeka testi yapıcaz dedi anlar mı o zaman
Zekâ testini nasıl yapıyorlarmış kız anne karnında öyle bir şey mi varmış hakkaten?
Ikili testte ense kalınlığını ölçüyorlar bi de kan alıp birkaç hormona bakıyorlar. Beta da var icinde

Bende anlamadım ki 12. Haftada zeka testi yapcaz dedi acaba 2 li test mi oluyor o. Betayla nasıl cinsiyet belli oluyo

Bende anlamadım ki 12. Haftada zeka testi yapcaz dedi acaba 2 li test mi oluyor o. Betayla nasıl cinsiyet belli oluyo
Yapılıyorsa çok iyi valla hiç duymamıştım
1 ml kanda kaç iu hcg var ona bakıyorlar 30dan az çıkarsa erkek 30 üstü çıkarsa kız diyorlar. Benimki 85 çıkmıştı

Yapılıyorsa çok iyi valla hiç duymamıştım
1 ml kanda kaç iu hcg var ona bakıyorlar 30dan az çıkarsa erkek 30 üstü çıkarsa kız diyorlar. Benimki 85 çıkmıştı
Aaa öyle mi inşallah yapıldığında söyler. Şimdi google den baktım da zeka testleri genel adıymış ya 2 li 3 lü testler oluyor galiba

Aaa öyle mi inşallah yapıldığında söyler. Şimdi google den baktım da zeka testleri genel adıymış ya 2 li 3 lü testler oluyor galiba
Ay he trizomi bakılıyor ya o da zekayla alakalı şimdi dank etti
Ornek verirken labaratuvarda tembihle sonucu mail atsınlar. Bazı doktorlar iyi deyip geçiyor belli olmaz

Ay he trizomi bakılıyor ya o da zekayla alakalı şimdi dank etti
Ornek verirken labaratuvarda tembihle sonucu mail atsınlar. Bazı doktorlar iyi deyip geçiyor belli olmaz
Ayyy iyiki dedin kız valla aklıma gelmezdi sonucu mail atsınlar madem birde şu beta şeysi 30dan yüksek mi az mı söylerler mi acaba

Ayyy iyiki dedin kız valla aklıma gelmezdi sonucu mail atsınlar madem birde şu beta şeysi 30dan yüksek mi az mı söylerler mi acaba
Sonuç kağıdında hepsi yazıyor onların bi de tablo var yeşil sarı kırmızı
E nabıza da düşüyor ama biraz geç düşüyor o zamana kadar doktor cinsiyeti söyler bile.

Sonuç kağıdında hepsi yazıyor onların bi de tablo var yeşil sarı kırmızı
E nabıza da düşüyor ama biraz geç düşüyor o zamana kadar doktor cinsiyeti söyler bile.
Hee anladım bacım yaaa hiç bilmiyordum valla bunları dediğin iyi oldu ya bu arada ben su hiç içmiyorum yaaa çok az içiyorum napcan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…