- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Tatlım kasım gibi düşünüyorum. Bu sefer iyi bir yer olacak inşallah. Kofinin dediği doktora gideceğim nasip olursa.Ne zam deneyeceksin birdaha?öyle ama yinede mücadeleye devam et ara verme imkanın varsa.iyi bı merkezde birdaha dene neden olmasin
Ay kız sen görünmüyordunannene çok geçmiş olsun. Benden 1 hafta sonra doğum yapcaksın benimde sezeryanım 25 eylül ama beni 38+ 6 da alacak neden seni 37 de alıyor
Aynen canım çok az kaldıMaho az kalmış yavrunasağlıklı doğumların olsun Hazırlık dediğin biter hemen yorma kendini, annişine geçmiş olsun canım. Ah ne çok üzülmüştür sana yardımı dokunamadı diye neyse sağlık olsun Allah daha beterinden korusun
Ahh kuzum yaAllah razı olsun canımkayıpların için üzgünüm malesef küçük olamayınca büyük olmuyor zor oluyor çok zor Allah bu durumda olan herkese sabır versin düşmanımın başına bile vermesin bu acıyı. Yeni doğacak minik erkek için de çook sevındım sağlıcakla doğsun inşallah Allah tamamına erdirsin bana da destek olmaktan Ziyade köstek olan çok. Ağlıyormuşum da eşimi çok üzüyormuşum bitek benım çocuğummuymuş. Böylelerini de Allaha havale ediyorum
Evet canım ya az kaldı inşallahmahbubiti zaman nasıl geçmiş ben hiç birşey anlamadım. Doğuma ne kalmış şurda inanamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşir inşallah annenin koluda. Ara ara giriyorsun. Doğumdan sonra yazmayı unutma.
@Karasbaby tatlım17 haftalık olmuş bebiş maşallah sen doğumu Türkiye de yapacaksın demek. Doktor olayını hallettin mi.
Şöyle bir Dr denk gelemedim yazıkGittiğim doktor iyi bir doktor, aynı zamanda perinatolog. Kendisi bakacak canım, aslında detaylı için özellikle alınmış bir randevu değil, ayda bir çağırıyor, ama gittiğimde baya her yerine bakıyor, 1 ay önce gittiğimde idrar kesesine kadar gösterdi bize, beynine ciğerlerine kemiklerine her yerine baktı yarım saat anlattı. Yine öyle yapar heralde
Ebru Öztürk mu kendi doktorunmu önerdi Kofi?ay canım inşallahTatlım kasım gibi düşünüyorum. Bu sefer iyi bir yer olacak inşallah. Kofinin dediği doktora gideceğim nasip olursa.
Silikonu hemen almaAllah ayırmasın canım benim, analık iç güdüseldir derler, onu doyurmaya korumaya kollamaya odaklanıyorsun. Silikon meme ucu alayım bi de gümüş kapak alayım iyi dedin
Valla sağlıkla doğsun da inşallah, aç kalmaz heralde anane babanne doyurur ben doyuramazsam
Git aşkım hem enerjisi güzel, onunla motive olucaksın, hem de ilaç ayarlamasını çok iyi yapiyor ve tramsfer sonrasında da bazı dr'lar gibi ilaca boğmuyor insanıTatlım kasım gibi düşünüyorum. Bu sefer iyi bir yer olacak inşallah. Kofinin dediği doktora gideceğim nasip olursa.
Olsun daha iyi riske atmaması ben olsam ben de öyle düşünürdümÇok teşekkür ederim kuzumYa bende anlamadım ama doktoruma sordum riske atmak istemediğimiz için dedi ..benim 3 tane gebelik kaybım var ..Birde bizim bebek hala dönmedi donmiycek gibi de galiba Başı sağ tarafımda ayakları da sol öylece devam ettirip duruyo beni 37+2 gibi olucak işte benimde bı aksilik olmazsa inşallah 1 Ekim gibi konuştuk simdilik...
Ay senin daha da az kalmışEn son kaç kiloydu bebeğin agirligi..
Bahçeci umut, Ebru doktor. Aklımdaki o. Bakalım artıkEbru Öztürk mu kendi doktorunmu önerdi Kofi?ay canım inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım benimBahçeci umut, Ebru doktor. Aklımdaki o. Bakalım artık
Canım benim çocuğumla ilgilenmekden yazamadım kusura bakma. Bizim kolik saatlerimiz geceydi ama dün geceyi biraz daha rahat geçirdik gündüz kötüydü yeni sakinleşti. Sen ne güzel hiç mama vermemişsin ben sarilikdan dolayı günde 30 30 toplamda 60 cc verdim ama hala sarılığı tam anlamıyla geçmedi. Allah yardım ediyor benim bide kv bende o da çok yardımcı oluyor uyutup dinlendiriyor yemek vs hep o yapiyor desteksiz çok zor olurdu amaBen hala korkuyla bekliyorum. O saatlerde genelde huzursuz oluyorlar zaten. Ne yaparsan yap gaza engel olunmuyor ya. Sadece su içsen yine gaz oluyor. Durumu kabullenip mücadele etmeyi bırakınca daha kolay ama. Tamam bebekler kolik ve ben her gün aynı saatte bunu yaşayacağım diyorsun ve tuhaf bir şekilde sabır stoklarını doldurmuş oluyorsunama itiraf edeyim kolik bitip de sessiz evde yatağa girmenin verdiği his gerçekten harika
Bizim şu an kolik krizleri yok mesela ama aynı saatlerde meme reddi var. Gece gündüz çok güzel emiyorlar kolik saatinde memeyi almıyorlar. Bu sefer de açlıktan agliyorlar. Ben de hiç mama vermedim şimdiye kadar sütü sağıp azar azar veriyorum kusacaklar diye. Sanırım tek seferde 180 ml versem içecekler 120 az geliyor üstüne bi de 60 veriyorum.
Yavas yavaş duzeldiginin habercisidir insallah bu. Uzun bir süre düzen kurmaya çalışmamak lazım bence. Bebeklerin günü gününe tutmuyor düzen oturtmaya çalışmak insanı çok daha fazla yoruyor.Canım benim çocuğumla ilgilenmekden yazamadım kusura bakma. Bizim kolik saatlerimiz geceydi ama dün geceyi biraz daha rahat geçirdik gündüz kötüydü yeni sakinleşti. Sen ne güzel hiç mama vermemişsin ben sarilikdan dolayı günde 30 30 toplamda 60 cc verdim ama hala sarılığı tam anlamıyla geçmedi. Allah yardım ediyor benim bide kv bende o da çok yardımcı oluyor uyutup dinlendiriyor yemek vs hep o yapiyor desteksiz çok zor olurdu ama
Rabbim önce sana sonra bütün isteyenlere teker teker versin bacım benden bu kadarBeşizlermii
Allah'ım yardım etsin o kadina inşallah destekçisi vardır
Yaa ikizler çok iyi bence ne güzel kardeş kardeş büyüyecekler bakimi haric tabi ee 3.cüyü hala düşünüyor musun
Daha bir sürü şey var canım da aynen öyle Allaha havale ediyorum. Gebeliğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinGerçekten böyle mi düşünüyorlar böyle mi yorum yapıyorlar inanki taş kalpliler yok artık diyorum senin içinde yaşadıklarını kimse bilemez uzaktan davulun sesi güzel geliyor millete en güzeli Allaha havale etmişsin
Allah razı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla sanada nasip etsinDaha bir sürü şey var canım da aynen öyle Allaha havale ediyorum. Gebeliğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Şuan bilmiyorum ama ilerde lazım olabilir bana. O zamana kadar biri çıkmazsa ben alırım senden.Kizlar oksapar ihtiyaci olan var mi 0.4 lük elimde 4 kutu kaldi