- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Ben de pimpirikliyim diye yaptırmadımAh keşke senin gibi olabilsem pimpirikliyim ben.bu hafta içi birdaha gideyim hep aynı duracak degilya doneceklerdir zaar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pimpirikliyim diye yaptırmadımAh keşke senin gibi olabilsem pimpirikliyim ben.bu hafta içi birdaha gideyim hep aynı duracak degilya doneceklerdir zaar.
Gittim bacım önceki kontrollerin ozeldeydi onun cihazı bundanda beter tüplü TV gibibüyük şehre gitmek şart oldu sanırsam araştırma Hastanesi'nde oluyormuş perinatoloji kendide dedi zaten bizim cihaz iyi değil diye.birde ne desin tüp yaptirdigin yere git dedi yakında İstanbul yolculuğu yapabilirimAy hakkat ne biçim foto bu kız? Cihaz çok tırt. sen bu işi önemsiyorsan özele git de orda baktır canım. Yada araştırma hastanesinde perinatolojiue git. Onların cihazları güzel bide epey didikliyolar. Devletin dr'ları çok iyi ya anlayışlı, yumuşak, sorun çözen.. ama bu kadın doğumdakiler niye böyle hiç anlamıyorum
Sadece detaylimi baktirdin?Ben de pimpirikliyim diye yaptırmadım
Ne mânâ tüp yaptırdığın yer? Seni ben izmirde biliyordum. Işin iş yani canım. Bence de erkenden al randevu, anca sıra gelir aslında küçük şehir araştırma hastanesi varsa yakınında onu tavsiye ederim. Kalabalık olmuyor, işini daha rahat halledersin.Gittim bacım önceki kontrollerin ozeldeydi onun cihazı bundanda beter tüplü TV gibibüyük şehre gitmek şart oldu sanırsam araştırma Hastanesi'nde oluyormuş perinatoloji kendide dedi zaten bizim cihaz iyi değil diye.birde ne desin tüp yaptirdigin yere git dedi yakında İstanbul yolculuğu yapabilirim
Bende anlamadım onlarmi kontrolünü yapsın diyor ama onlar sadece tüp yapıyor takip değil bildiğim kadarıyla.yok canım ben Konya'ya yakın küçük bı yerde yaşıyorum 105km konya bize orda var araştırma hastanesi.bu hafta birdaha gideyim oda göremedim derse Konya'ya gidem bariNe mânâ tüp yaptırdığın yer? Seni ben izmirde biliyordum. Işin iş yani canım. Bence de erkenden al randevu, anca sıra gelir aslında küçük şehir araştırma hastanesi varsa yakınında onu tavsiye ederim. Kalabalık olmuyor, işini daha rahat halledersin.
Evet beybi. Risk analizi bu taramalar. Güvenilirliği yüzde 55 falan. Niye aklımı karıştırayım ki dedim. Bana göre gereksizdi. Dr'um da önermedi, bana bıraktı.Sadece detaylimi baktirdin?
Takibini de dogumunu da yaptiriyo merkez. Ama ne gerek var muayene başı geçen sene 750 idi. Bu sene kim bilir ne kadar oldu. Dogumu kaca yapiyolar Allah bilir. Benim aklimda niye izmir kalmış yaBende anlamadım onlarmi kontrolünü yapsın diyor ama onlar sadece tüp yapıyor takip değil bildiğim kadarıyla.yok canım ben Konya'ya yakın küçük bı yerde yaşıyorum 105km konya bize orda var araştırma hastanesi.bu hafta birdaha gideyim oda göremedim derse Konya'ya gidem bari
Aynn. Ben ultrason da takip ederim birşey varsa kendini zaten belli eder dedi.yani benim detaylı yaptırdığım da prof du yok kalpte parlaklık var gibi 34te tekrar gel bakalım dedi ama tam tanı koymadı. Benim doktorda sinir oldu saydırdı koskoca prof sun ne var ne yok diyorsun insanların moralini bozup strese sokuyorsun gitmeyin ona tüm hastalarıma aynısını yaptı başka doktora detaylıya gidin dedi baktım kadın haklı. Zaten sıkı sıkı takip ediyor kalbine falan bakıyor. Yani özel de olsa vicdanlı mantıklı doktor bulmak zorEvet beybi. Risk analizi bu taramalar. Güvenilirliği yüzde 55 falan. Niye aklımı karıştırayım ki dedim. Bana göre gereksizdi. Dr'um da önermedi, bana bıraktı.
Hangi merkezmiş oTakibini de dogumunu da yaptiriyo merkez. Ama ne gerek var muayene başı geçen sene 750 idi. Bu sene kim bilir ne kadar oldu. Dogumu kaca yapiyolar Allah bilir. Benim aklimda niye izmir kalmış ya
Ben de o yüzden epey araştırıp gittim ayrıntılıyaAynn. Ben ultrason da takip ederim birşey varsa kendini zaten belli eder dedi.yani benim detaylı yaptırdığım da prof du yok kalpte parlaklık var gibi 34te tekrar gel bakalım dedi ama tam tanı koymadı. Benim doktorda sinir oldu saydırdı koskoca prof sun ne var ne yok diyorsun insanların moralini bozup strese sokuyorsun gitmeyin ona tüm hastalarıma aynısını yaptı başka doktora detaylıya gidin dedi baktım kadın haklı. Zaten sıkı sıkı takip ediyor kalbine falan bakıyor. Yani özel de olsa vicdanlı mantıklı doktor bulmak zor
İzmir'in kızları güzel olur sende benim güzel oldugumu hissettin zaar850 verdik biz bu gittiğimizde muayene doğumda cemcim 15 yada yirmi bine yaptırır zaar.kiz çok merak ettim bı sorayım hakkaten.Takibini de dogumunu da yaptiriyo merkez. Ama ne gerek var muayene başı geçen sene 750 idi. Bu sene kim bilir ne kadar oldu. Dogumu kaca yapiyolar Allah bilir. Benim aklimda niye izmir kalmış ya
Haklısın Allah korusun bı problem var dese cozumude yok stresli bı gebelikten başka.kafam karıştı bilemedim bende detaylıca giderim olmazsaEvet beybi. Risk analizi bu taramalar. Güvenilirliği yüzde 55 falan. Niye aklımı karıştırayım ki dedim. Bana göre gereksizdi. Dr'um da önermedi, bana bıraktı.
AghA evet canım bahçeci umutta yaptırdık.cok ucuz degilmi muayene falanBizim ki bahçeci umut. Umut_bebek de orda yaptırdı.
Evet güzelliğinden olsa gerek sor da haber et merak ettimİzmir'in kızları güzel olur sende benim güzel oldugumu hissettin zaar850 verdik biz bu gittiğimizde muayene doğumda cemcim 15 yada yirmi bine yaptırır zaar.kiz çok merak ettim bı sorayım hakkaten.
Bide çözümü olmayan hastalıkların riskini gösteriyor. Allah korusun bişey çıksa sonlandırmayı düşünmüyordum. Yani benim için çok gereksizdi.Haklısın Allah korusun bı problem var dese cozumude yok stresli bı gebelikten başka.kafam karıştı bilemedim bende detaylıca giderim olmazsa
Bende güya araştırmıştım.ysni Medipol e gittim amma ve lakin sonuç ortadaBen de o yüzden epey araştırıp gittim ayrıntılıya
Sakız parası canımmmAghA evet canım bahçeci umutta yaptırdık.cok ucuz degilmi muayene falan
Bide çözümü olmayan hastalıkların riskini gösteriyor. Allah korusun bişey çıksa sonlandırmayı düşünmüyordum. Yani benim için çok gereksizdi. Sen kendi bildiğin gibi yaHaklısın Allah korusun bı problem var dese cozumude yok stresli bı gebelikten başka.kafam karıştı bilemedim bende detaylıca giderim olmazsa
Yorumları mı okudun? Ben yorumlara baktım. Kadının hakkında bi tane olumsuz yorum yoktu. Ben de çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim.Bende güya araştırmıştım.ysni Medipol e gittim amma ve lakin sonuç ortada
Aynen öyle ettim birde güvendim yani güzel hastane diye de işteBide çözümü olmayan hastalıkların riskini gösteriyor. Allah korusun bişey çıksa sonlandırmayı düşünmüyordum. Yani benim için çok gereksizdi. Sen kendi bildiğin gibi ya
Yorumları mı okudun? Ben yorumlara baktım. Kadının hakkında bi tane olumsuz yorum yoktu. Ben de çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim.