Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Vaaaayyyy kalp şeklinde mi? Ne kadar romantik al havadisleri gel bekliyoruz
Cnn gittim dr a. 2 cm olmuş açılma. Bebek iyice inmiş aşağıya nst de çok sanci çikmadi. Ciğer gelistiriciye gerek yok yarın 37.haftaya giriyosun zaten dedi. Bir de epidurali de kabul etmedi bebek sersemsepet doguyo dedi. Aslında epidurale ikna olmuştum bu seferde dr istemedi hayırlısı artık
Eve yolladi doğum sancim olursa gidicem

Epidural kabul etmeyen dr'da ilk kez duydum ben de sorayım ne olur ne olmaz. Dilerim suni sancısız bir doğum yaparsın bacım

Maşallah rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin evlatlarına.ne kadar doğdular canım isimleri ne?

Ayyyy yaptın mı doğum hadi gözün aydın darısı biz bekleyenlere bebeklerde küvete girmemiş oh ne güzel iyi olduğunuza çok çok sevindim kavuşmak ne güzel duygudur şimdi

Selâmün aleykum arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum buraya çok şükür doğum yaptım 37 de alındı gebelik kolestazindan dolayi 17 günlükoldu oğlum darısı sizin başınıza inşallah
A.selam gözün aydın çokçok sevindim yakında kırkı bile çıkıyor desene darısı biz bekleyenlere sağsalim kavuşalım inşallah

Yok canım benım bebeğim başka hastene de göremedim göstermiyorlarmış zaten 72 saatlik soğutma tedavisi uygulanıyor onun bitmesi bekliyor
Ahsen nasılsın canım okudum yazdıklarını. Sezeryandan almışlar sonunda yani niye bu kadar beklettilerse . Çok çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuş yavruna seni merak ediyordum özellikle sana bakmaya geldim ki doğum yapmışsın sen nasılsın iyi misin ağrın var mo

Yok canım benım bebeğim başka hastene de göremedim göstermiyorlarmış zaten 72 saatlik soğutma tedavisi uygulanıyor onun bitmesi bekliyor
Yaa hangi hastanedeymiş. Canım benim sen nasılsın moralini yüksek tut dualar yolla yavruna iyileşince vericekler kucağına zaten. Ben de sok dua ediyorum sana ve Sena bebeğe

Canım Allah razı olsun rabbim benım yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. Ağrım sancım var ama inan evladımın yokluğunun boşluğu kadar can yakmıyor 100 kere söyledim bakın benim bebeğim tüp bebek riskli durum varsa lanet olsun bırakın gider özelde sezeryanla aldırırım dedim yok dediler doğum yapmaman için bir sebep yok dediler. Oysaki bebeğin boynuna 2 kez kordon dolanmış şekilde doğmuş kaka yapmış kanalada sıkışmış

Yaa hangi hastanedeymiş. Canım benim sen nasılsın moralini yüksek tut dualar yolla yavruna iyileşince vericekler kucağına zaten. Ben de sok dua ediyorum sana ve Sena bebeğe
Canım Ümraniye de bi özel hastanede hatırlayamadım adını şuan. Tutmaya çalışıyorum ama canım rabbim en iyisini bilir artık elimden gelen bşey yok. Allah razı olsun ayrıca

Ah kuzum benim yaa ahh . Kavuşacaksın yavruna inşallah sağlıcakla 3 günmüş dayan kaç gündür bekledin yaaa. İnanır mısın buradan ben isyan edecektim ahsen bırak git özele sezeryandan gir diye . Ama oradakilerde doktor sıkıntılı bir durum yok diyorlarsa insan rahatlıyo ve bekliyo çok sinir oldum onlara . Bebek nasılmış haber alabiliyor musun . Kaç kg doğdu . Gerçi tek gebelikti kg ile bir sorunu yoktur. Sena bebek o kadar mücadeleden geldi az bi gün kaldı inşallah kucağına gelecek dualarımız seninle canım

Bebekten bi haberimiz şu var canım 72 saat sonra normal küveze alınacakmış ona göre durumu belli olacakmış. 3600 doğmuş 55 cm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…