Hep aynı şeyler yani. Ben de gittim bugün. Kafası doğum kanalına yerleşmiş. Baştan bi tedirgin oldum ama zaten 36.haftada inmeye başlıyormuş. Hissediyordum zaten o basıncı.Nst baktı abla açılık baktı sancı yok dedi açılık hala 2 cm rahim yumuşamaya başlamış dedi. Bebeğin suyu yeterli kalp atışı iyi dedi
Anacım o kadar git gele akraba gibi oldunuzKız doktor dine dedi biliyon mubi dahaki muayene 2 hafta sonra dedi siz zaten sık geliyosunuz dedi eşim de dediki siz her hafta çağırsanız biz gene geliriz dedi doktor da güldü doktorda farkında yani biz devamlı gidiyoz
Amin kuşuuumEvet şubat anneleri grubunda da kız bebekler daha fazlasağlıklı olsun ne olursa olsun.Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı inşallah
Allah razı olsun koficim, amin inşallah, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Çatı muaynesi ne zaman yapacak ablaHep aynı şeyler yani. Ben de gittim bugün. Kafası doğum kanalına yerleşmiş. Baştan bi tedirgin oldum ama zaten 36.haftada inmeye başlıyormuş. Hissediyordum zaten o basıncı.
Kofi benHep aynı şeyler yani. Ben de gittim bugün. Kafası doğum kanalına yerleşmiş. Baştan bi tedirgin oldum ama zaten 36.haftada inmeye başlıyormuş. Hissediyordum zaten o basıncı.
Canım keşke kalmasan da ciğer geliştiriciyi vurdursaydın. İnşallah hakkında hayrılısı olsun sağlıkcakla gelsinKofi benAhsen555 Ben de acilden geliyorum. Çok sık kasilmam ve basınç oldu nst de zaten kasilmalar bariz vardi servikste %50 yumuşamış bir de 1 cm açılmam var. Yatış verdi dr ciğer gelistirici yapmamiz ve seni takip etmemkz lazim her an dogurabilirsin dedi ama ben hiç birini kabul etmedim eve kaçtım geldim
Kendi dr um.yillik izinde onu aradim nst yi yolladim bol istirahat artarsa hastane dedi. Artmadı ama azalmiyoda dua edin kızlar daha çok erken
Gözünüz aydın canım. Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Sabrın sonu selamettirKızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacakfetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür Cinsiyeti de yazıyordu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
UkaderU Granadaco Umut_bebek @Nosking kofi ayguldiyebiri @mahbubiti ve ismini yazmayı beceremediğim diğer arkadaşlarım
10 gün sonraÇatı muaynesi ne zaman yapacak abla
Ay canım ya nedir bu bebelerin acelesi böyleKofi benAhsen555 Ben de acilden geliyorum. Çok sık kasilmam ve basınç oldu nst de zaten kasilmalar bariz vardi servikste %50 yumuşamış bir de 1 cm açılmam var. Yatış verdi dr ciğer gelistirici yapmamiz ve seni takip etmemkz lazim her an dogurabilirsin dedi ama ben hiç birini kabul etmedim eve kaçtım geldim
Kendi dr um.yillik izinde onu aradim nst yi yolladim bol istirahat artarsa hastane dedi. Artmadı ama azalmiyoda dua edin kızlar daha çok erken
Ya ciğer gelistiriciyi kendi dr um şimdilik gerek yok deyince yaptırmadım yoksa yaptirirdim. Ufak da olsa doğumu tetiklediği düşüncesi vazgeçirdi beni de. Evde yatış zaten hiç bişi yapmicam. Normalde 35+5 im ama usg de 34+3 çıkıyorum. 2400 gr çok küçük daha. 2 hafta daha kalsa içerde diye dua ediyorum. Sana neden hareket yok dediki? Bir de karşılaştırmak için sormuyorum yanlış anlama senin bebiş kaç kg cikti büyüktü ya o yüzden mi acaba baskı çok var sende? Benim karnım.da bildiğin aşağı indi epeyAy canım ya nedir bu bebelerin acelesi böylebenim dr'da dinleniceksin hareket yok dedi. Sen hepten yat bence. Ciğer geliştirici yaptırsamıydın ne olur ne olmaz diye. Tam ne kadarlık oldu bugün? Allah yardımcın olsun. Acele etmez inşaallah minik kuş
Başı doğum kanalına girmiş bizim oğlanın o yüzden canım. 3 kilo dedi. Ama doğum kanalına girdiği için çok doğru sonuç vermez dedi. Bide doğum için 3 eylül konuşmuştuk. Ağustosun son haftası gibi gelir bu bebek dedi. Ciğer geliştiricinin öylebi etkisi olduğunu bilmiyordum. Sancın kaça kadar cıktı kiYa ciğer gelistiriciyi kendi dr um şimdilik gerek yok deyince yaptırmadım yoksa yaptirirdim. Ufak da olsa doğumu tetiklediği düşüncesi vazgeçirdi beni de. Evde yatış zaten hiç bişi yapmicam. Normalde 35+5 im ama usg de 34+3 çıkıyorum. 2400 gr çok küçük daha. 2 hafta daha kalsa içerde diye dua ediyorum. Sana neden hareket yok dediki? Bir de karşılaştırmak için sormuyorum yanlış anlama senin bebiş kaç kg cikti büyüktü ya o yüzden mi acaba baskı çok var sende? Benim karnım.da bildiğin aşağı indi epey
Çok basit bir ameliyat kötü oluncak bi riski yokki eşin korkuyordur ameliyat lafı insana soğuk geliyor ama sen ikna etmeye çalışEvet doğru, eşim sonra daha kötü olmasından korktuğu için ilk tüp bebek istedi, hatta doktor bile sordu neden tüp bebek, senin sorunun öyle zor bir sorun değil dedi. Ama dediğim gibi eşim korkuyor,hiç değilse tek çocuğumuz olsun,sonra kötü olsa bile pişmanlık duymaz
Yaa çıktı sende de evetEvet kadercim, yoğurtlu şeyler yediğimi duyunca tahmin etmiştin sen aslında, ben de öyleydim demiştinbak tuttu tahminin. Hala alışamadım ama, sizde de öyle oldu mu, bi tuhaf hissediyorum inanamıyorum
Hahah sorma oturmaya çaya çağıracam yakındaAnacım o kadar git gele akraba gibi oldunuz
Oy maşaallah aceleci bizim uşaklarBaşı doğum kanalına girmiş bizim oğlanın o yüzden canım. 3 kilo dedi. Ama doğum kanalına girdiği için çok doğru sonuç vermez dedi. Bide doğum için 3 eylül konuşmuştuk. Ağustosun son haftası gibi gelir bu bebek dedi. Ciğer geliştiricinin öylebi etkisi olduğunu bilmiyordum. Sancın kaça kadar cıktı ki
Gözün aydın canım benim maşallah tertemiz gelmiş sonucunKızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacakfetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür Cinsiyeti de yazıyordu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
UkaderU Granadaco Umut_bebek @Nosking kofi ayguldiyebiri @mahbubiti ve ismini yazmayı beceremediğim diğer arkadaşlarım
Vurulan arkadaşlar oldu ya hiç de tetiklenmedi. Vurulmaman daha büyük risk ama dr'un gerek görmediyse gerek yokturOy maşaallah aceleci bizim uşaklar
Ciğer gelistiricinin doğumu tetiklediği konusunda bilimsel bir tarafı yok tabi ama hani böyle bi inanç varyaki ben sağlıkçı olmama rağmen asla böyle şeylere itimad etmesemde insan kendi çocuğu olunca acaba mi diyomuş
Ay evet sancıyı sormuştun unuttum cvp vermeyi tepe noktasi hep 70-100 arasi. Ama nişane de geldiVurulan arkadaşlar oldu ya hiç de tetiklenmedi. Vurulmaman daha büyük risk ama dr'un gerek görmediyse gerek yoktursancın kaç olmuştu? Ona hiç aldanma. Ben ilk nst'ye girdiğimde 68 56 52 hep yükseldi. Ama dün hiç yoktu
Nişan mı geldiAy evet sancıyı sormuştun unuttum cvp vermeyi tepe noktasi hep 70-100 arasi. Ama nişane de geldi
Dr a tekrar yazdim haber bekliyorum iğne için ol derse gidip vurulurum tabiki. Inşallah cnm bişi yapmıyorum yatıyorum zatenNişan mı geldiya eve dönmeseydin keşke. Iğneni de vurulsaydın. Epey yüksek çıkmış canım ya. Inşaallah kalır içerde 2 hafta daha