Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayyyy yaptın mı doğum hadi gözün aydın darısı biz bekleyenlere bebeklerde küvete girmemiş oh ne güzel iyi olduğunuza çok çok sevindim kavuşmak ne güzel duygudur şimdi
Saol kuzum zaman nasılda geçti değil mi ? Sizlerde sağlıcakla doğurun bebeklerinizi inşallah , kavuşmak koklamak çok keyifli bu arada tek yumurta ikizleri kızlarım yanlışlıkla çift attılar diye ne dert etmiştim kendime

Hayırlı olsun canım gözün Aydın çok sevindim sağlıkla kavuştunuz güzel haberlerinizi almak bizide mutlu ediyor Bebişlerinle güzel günlerin olsun

Yaaa sorma valla beta falan bakıyorduk bir zamanlar nasılsa geçti zaman mis gibi kokarlar şimdi onlar yaaa. Ay biliyo musun ben de onu soracaktım kızlar tek yumurta mı çift mi diye seninkilerde belirsizlik vardı nosking gibi . Demekki çift değilmiş birbirlerinin kopyalarıdır şimdi onlar yaa teyzeleri totolarından ısırdı

Evet teklermiş yanlışlıkla çift atmamışlar tam bebek kokusu işte öyle güzel ki , hadi az kaldı seninde , sağlıcakla gelsin o da inşallah

Evet teklermiş yanlışlıkla çift atmamışlar tam bebek kokusu işte öyle güzel ki , hadi az kaldı seninde , sağlıcakla gelsin o da inşallah
Ayyy inşallah bacım iple çekiyorum artık Bu arada sezeryan nasıl geçti çok ağrı sızı oluyor mu belden mi uyuşturdular. Belden uyuşturdularsa bebeği çıkarırken hissettin mi ben çok korkuyorum ya

Ah canım benim neler yaşamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah, içini ferah tut, bol bol dua et, biz de senin için edelim, yavrucun iyileşip gelecek koynuna merak etme canım, geçmiş olsun bu günler geride kalsın inşallah

Ayyy inşallah bacım iple çekiyorum artık Bu arada sezeryan nasıl geçti çok ağrı sızı oluyor mu belden mi uyuşturdular. Belden uyuşturdularsa bebeği çıkarırken hissettin mi ben çok korkuyorum ya
Kız biz tüp bebek annesiyiz, sezaryenden mi korkuyon unuttun heralde o iğneleri yumurta toplama sancılarını. Bebeni sağlıkla kucağına al, ağrın sızın kalmaz merak etme, onun kokusu yeter

Kız biz tüp bebek annesiyiz, sezaryenden mi korkuyon unuttun heralde o iğneleri yumurta toplama sancılarını. Bebeni sağlıkla kucağına al, ağrın sızın kalmaz merak etme, onun kokusu yeter
Kız aynen tedavide hiç off demedim inanış ama sezeryan niyetse beni korkutuyo beni kesecekler düşüncesi oluyo aynen o beni sakinleştiriyo bebişi görecek ya falan diyorum sakinliyorum ama gene de tuhaf oluyom

Valla aklı olan normal doğursun belden uyulturdular ama ben çok stresliydim inanılmaz zorlandım o yüzden acı ağrı yok ama his var sanki bebek çıkarken böyle seni sağa sola sallıyorlar gibi değişik , ikiz olduğu için rahme çok bastırdılar o zaman canım çok yandı , zaten bağırdım sonra bebekleri getirdiler onları gördüm ardından baymışlar beni çok fazla panik olduğum için kalp atışım filan çok artmıştı .

Oyyy iyice korktum . İşte o sallantı oluyormuş bende ondan korkuyorum valla . Dediğin gibi senin ikizden dolayı biraz daha uzun sürmüştür bastırmışlardır. Kıyamam panik olmuşsun keşke baştan komple bayıltsalarmış. Ben de diyorum komple bayılsam ama bebeği görmek istiyorum birde komple bayılınca acıyla uyanıyorsun o iyi olmuyo

Bana bebekleri gösterdiler ama ben öylesine korku içimdeydim ki onları bile net hatırlamıyorum. sonra baymışlar beni zaten . Narkoz tümden alırsan kötü ya o gün full aptala bağlıyor insan bebekle hiç temas olmuyor . Sonunda ölüm yok ama beybi geçiyor

Oyyy maşallah
Allah kolaylıklar versin darısı diğer doğum yapacakların başına

Hiç korkma benimde belden di spinal çok iyiydi hicbirsey hissetmiyorsun dokunduklarini bile anlamiyorsun hemen bitiyor sadece benim geri dikerken midem çok bulandi bagirsaklara falan dokunduklarini için onun haricinde iyiydim He sonra agagrin oluyo ilk gün ama oda geçiyor bende baş ağrısı boyun ağrısı bel ağrısı vs de olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…