- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Nişanı dr biliyor muydu? Ağrın sızın var mı?Dr a tekrar yazdim haber bekliyorum iğne için ol derse gidip vurulurum tabiki. Inşallah cnm bişi yapmıyorum yatıyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanı dr biliyor muydu? Ağrın sızın var mı?Dr a tekrar yazdim haber bekliyorum iğne için ol derse gidip vurulurum tabiki. Inşallah cnm bişi yapmıyorum yatıyorum zaten
Nişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyorNişanı dr biliyor muydu? Ağrın sızın var mı?
Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımızaNişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyor
Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorumNişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza
Kanlı mı geldi ? O adet kanı değil canım gusül gerektirmez ama her vakit abdest alman lazım. Sen de sürekli yatıyorsan çamaşırını yenileyip yattığın yerden teyemmum abdesti alıp yine yattığın yerden kılabilirsin.Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum
Canım gözün aydın çok şükür kazasız belasız atlatmışsın benim yerime de kokla minnoşlarıHanımlar 5 gün önce ben doğum yaptım , bebeklerime kavuştum 28. Haftadan itibaren 2 mm serviks, 33itibari ile de 1.5 mm serviks ile 36. Haftada doğum yaptım . Bebekler küvöze girmedi Rahim ağzı kısalığı olanlar lütfen korkmayın yani .
Yaa cidden mi hadi güzel haberlerini bekliyoruz Ahsen555
Masallah canim Allah bağışlasın büyürmüşsün bileSelâmün aleykum arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum buraya çok şükür doğum yaptım 37 de alındı gebelik kolestazindan dolayi 17 günlükoldu oğlum darısı sizin başınıza inşallah
Nişan gelmesi normal yani öyle mi? Biz de bilelim bekliyoruz kuzu kuzu malumYaa cidden mi hadi güzel haberlerini bekliyoruz Ahsen555
Cnm dr yarın muayeneye çağırdı. Ciğer gelistiriciye de gerek yok dedi o da benim.kafadan galiba Sancılarım da dünkü gibi
Yani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.Nişan gelmesi normal yani öyle mi? Biz de bilelim bekliyoruz kuzu kuzu malum
Gözün aydın cnm Allah bağışlasınHanımlar 5 gün önce ben doğum yaptım , bebeklerime kavuştum 28. Haftadan itibaren 2 mm serviks, 33itibari ile de 1.5 mm serviks ile 36. Haftada doğum yaptım . Bebekler küvöze girmedi Rahim ağzı kısalığı olanlar lütfen korkmayın yani .
Vaaaayyyy kalp şeklinde mi? Ne kadar romantik al havadisleri gel bekliyoruzYani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.
Du bakalim ben yarın bi gideyimde iyice sorup soruşturayim söylerim sanada Bu arada koficim bende uterus anomalisi var kalp şeklinde yukardan baskı var yani o yüzden de normal dedi dr
Vaaaayyyy kalp şeklinde mi? Ne kadar romantik al havadisleri gel bekliyoruz
Rabbim sağ salim sağlıkla bi avazda kurtarkurtarsin inşallah canımMasallah canim Allah bağışlasın büyürmüşsün bile
Benim de yakındır
Koklarım teyzesiCanım gözün aydın çok şükür kazasız belasız atlatmışsın benim yerime de kokla minnoşları
Teşekkür ediyorumGözün aydın cnm Allah bağışlasın
Kaçar kg doğurdun cnmTeşekkür ediyorum