Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Nişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyor
Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza ♥️🤲

Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza ♥️🤲
Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza🤱💜 ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum😕

Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza🤱💜 ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum😕
Kanlı mı geldi ? O adet kanı değil canım gusül gerektirmez ama her vakit abdest alman lazım. Sen de sürekli yatıyorsan çamaşırını yenileyip yattığın yerden teyemmum abdesti alıp yine yattığın yerden kılabilirsin.

Hanımlar 5 gün önce ben doğum yaptım , bebeklerime kavuştum ☺️ 28. Haftadan itibaren 2 mm serviks, 33itibari ile de 1.5 mm serviks ile 36. Haftada doğum yaptım . Bebekler küvöze girmedi ☺️ Rahim ağzı kısalığı olanlar lütfen korkmayın yani .
Canım gözün aydın çok şükür kazasız belasız atlatmışsın 🤩🤩🤩 benim yerime de kokla minnoşları 😘♥️

Nişan gelmesi normal yani öyle mi? Biz de bilelim bekliyoruz kuzu kuzu malum 😅
Yani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.
Du bakalim ben yarın bi gideyimde iyice sorup soruşturayim söylerim sanada 😅 Bu arada koficim bende uterus anomalisi var kalp şeklinde yukardan baskı var yani o yüzden de normal dedi dr

Yani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.
Du bakalim ben yarın bi gideyimde iyice sorup soruşturayim söylerim sanada 😅 Bu arada koficim bende uterus anomalisi var kalp şeklinde yukardan baskı var yani o yüzden de normal dedi dr
Vaaaayyyy kalp şeklinde mi? Ne kadar romantik 😍 al havadisleri gel bekliyoruz 😁

X