• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Nişanı dr biliyor muydu? Ağrın sızın var mı?
Nişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyor

Nişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyor
Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza ♥️🤲

Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza ♥️🤲
Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza🤱💜 ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum😕

Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza🤱💜 ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum😕
Kanlı mı geldi ? O adet kanı değil canım gusül gerektirmez ama her vakit abdest alman lazım. Sen de sürekli yatıyorsan çamaşırını yenileyip yattığın yerden teyemmum abdesti alıp yine yattığın yerden kılabilirsin.

Hanımlar 5 gün önce ben doğum yaptım , bebeklerime kavuştum ☺️ 28. Haftadan itibaren 2 mm serviks, 33itibari ile de 1.5 mm serviks ile 36. Haftada doğum yaptım . Bebekler küvöze girmedi ☺️ Rahim ağzı kısalığı olanlar lütfen korkmayın yani .
Canım gözün aydın çok şükür kazasız belasız atlatmışsın 🤩🤩🤩 benim yerime de kokla minnoşları 😘♥️

Granadaco Granadaco canım naptın dr'dan cevap geldi mi? Aklım bir sende kaldı, bir de Ahsen555 Ahsen555 küçüğümde. Doğurmakla uğraşıyor galiba 😊
Yaa cidden mi hadi güzel haberlerini bekliyoruz Ahsen555 Ahsen555 💜💜

Cnm dr yarın muayeneye çağırdı. Ciğer gelistiriciye de gerek yok dedi o da benim.kafadan galiba😂 Sancılarım da dünkü gibi

Nişan gelmesi normal yani öyle mi? Biz de bilelim bekliyoruz kuzu kuzu malum 😅
Yani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.
Du bakalim ben yarın bi gideyimde iyice sorup soruşturayim söylerim sanada 😅 Bu arada koficim bende uterus anomalisi var kalp şeklinde yukardan baskı var yani o yüzden de normal dedi dr

Hanımlar 5 gün önce ben doğum yaptım , bebeklerime kavuştum ☺️ 28. Haftadan itibaren 2 mm serviks, 33itibari ile de 1.5 mm serviks ile 36. Haftada doğum yaptım . Bebekler küvöze girmedi ☺️ Rahim ağzı kısalığı olanlar lütfen korkmayın yani .
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın 🙏

Yani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.
Du bakalim ben yarın bi gideyimde iyice sorup soruşturayim söylerim sanada 😅 Bu arada koficim bende uterus anomalisi var kalp şeklinde yukardan baskı var yani o yüzden de normal dedi dr
Vaaaayyyy kalp şeklinde mi? Ne kadar romantik 😍 al havadisleri gel bekliyoruz 😁

Back