Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Nişanı dr biliyor muydu? Ağrın sızın var mı?
Nişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyor

Nişanı 2 saat önce yazdım ama daha görmedi aradim açmadı da haber bekliyorum. Kasılma dünki kadar yok ama yürürken topalliyorum leğen kemiğine büyük baskı var kalçam falan çok ağrıyor
Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza

Nişan bugün geldi o zaman. Ben dün geldi sandım. Çok heyecanlı beklemek ya zaman azaldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kavuştursun yavrularımıza
Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum

Aminn cnm aminnn inşallah Rabbim sağlıcakla versin yavrularimizi kucagimiza ya nişan geliyorken namaz oluyomudur sence canim hoş abdest nasıl alicam onu da bilmiyorum
Kanlı mı geldi ? O adet kanı değil canım gusül gerektirmez ama her vakit abdest alman lazım. Sen de sürekli yatıyorsan çamaşırını yenileyip yattığın yerden teyemmum abdesti alıp yine yattığın yerden kılabilirsin.

Canım gözün aydın çok şükür kazasız belasız atlatmışsın benim yerime de kokla minnoşları

Nişan gelmesi normal yani öyle mi? Biz de bilelim bekliyoruz kuzu kuzu malum
Yani 36.haftadan sonra bekliyoruz zaten dedi dr.
Du bakalim ben yarın bi gideyimde iyice sorup soruşturayim söylerim sanada Bu arada koficim bende uterus anomalisi var kalp şeklinde yukardan baskı var yani o yüzden de normal dedi dr

Vaaaayyyy kalp şeklinde mi? Ne kadar romantik al havadisleri gel bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…