• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Zaten hemen izin veeilmiyor, kaç ay beklemek lazım vucüt kendine gelsin diye, o zamana kadar düzelirim belki. Aslında eşimde sadece varikosel var, diğer her şeyi çok iyi. Ameliyat ettirse kendiliğinden de olur, ama yani ona zaman lazım diye eşim ilk bebeği böyle istedi, ilk bebek büyüyene kadar ameliyat ettiricekti ve zaman geçecekti, diğeri normal yolla olacaktı
Hakkında hayırlısı olsun canim🌻🙏

Zaten hemen izin veeilmiyor, kaç ay beklemek lazım vucüt kendine gelsin diye, o zamana kadar düzelirim belki. Aslında eşimde sadece varikosel var, diğer her şeyi çok iyi. Ameliyat ettirse kendiliğinden de olur, ama yani ona zaman lazım diye eşim ilk bebeği böyle istedi, ilk bebek büyüyene kadar ameliyat ettiricekti ve zaman geçecekti, diğeri normal yolla olacaktı
Bence eşinin ameliyat olması tüp bebek tedavisinden daha kolay ve daha kısa bir süreç. Benim çok tanıdığım var varikosel ameliyatından sonraki ayda hemen hamile kalanlar. Bence böyle şansınız varken deneyin

Kızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacak🌸 fetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür🙏🏻 Cinsiyeti de yazıyordu🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah🙏🏻Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
UkaderU UkaderU Granadaco Granadaco Umut_bebek Umut_bebek Nosking Nosking kofi kofi ayguldiyebiri ayguldiyebiri mahbubiti mahbubiti ve ismini yazmayı beceremediğim diğer arkadaşlarım💕

Kızlar, bir kız daha geliyor grubumuza. Allah izin verirse kızımız olacak🌸 fetal dna sonucum geldi, temizmiş çok şükür🙏🏻 Cinsiyeti de yazıyordu🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah🙏🏻Bekleyen kullarını geri çevirmesin. Darısı transfer bekleyen tüm bacımlarıma olsun sağlıkla, hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
UkaderU UkaderU Granadaco Granadaco Umut_bebek Umut_bebek Nosking Nosking kofi kofi ayguldiyebiri ayguldiyebiri mahbubiti mahbubiti ve ismini yazmayı beceremediğim diğer arkadaşlarım💕
Ayy maşallah kız bebişler çoğaldı 😍😍 Fetal dna nın sorunsuz çıkmasına çok çok sevindim canim 💜💜
Hadi bakalim geriye doğuma kalan ayları, sonra haftaları, sonra da günleri saymak kaldı. Sonra da Allah 'ın izniyle kucağında olacak bebişin 🙏🙏🤱🤱

Oh hamdolsun karasım çok çok secindim gözümüz aydın olsun🤩 tatlış tontiş bir kız olsun inşaallah 😘

Ayyyy öncelikle temiz çıkmasına çok sevindim hadi gözünüz aydın bacım sağlıcakla kavuşun prensesinize demek kız heee ayy yeriz onu çok nazlıydı ama geldi sonunda 🧿🙏🏻🥰😁

Dr baktı seviyorsun hastane işlerini, git biraz da nst'de takıl demiş 😅 iyi maşallah büyümüş boncuk 😘
Kız doktor dine dedi biliyon mu 😅😅 bi dahaki muayene 2 hafta sonra dedi siz zaten sık geliyosunuz dedi 🤣🤣🤣 eşim de dediki siz her hafta çağırsanız biz gene geliriz dedi doktor da güldü 🤣 doktorda farkında yani biz devamlı gidiyoz 😅

Yoo bi şikayetim de yok ama sekreteri aldı. Doktorun takip kartında da 32. Hafta da nst var sonra 34. Haftada da var sonrasında da her hafta yapılacakmış . Zaten benim doktor taliplerim de hep sık oldu 😅
Anladım canım bundan sonra zaten her gitmede alır 🥰

Bence eşinin ameliyat olması tüp bebek tedavisinden daha kolay ve daha kısa bir süreç. Benim çok tanıdığım var varikosel ameliyatından sonraki ayda hemen hamile kalanlar. Bence böyle şansınız varken deneyin
Evet doğru, eşim sonra daha kötü olmasından korktuğu için ilk tüp bebek istedi, hatta doktor bile sordu neden tüp bebek, senin sorunun öyle zor bir sorun değil dedi. Ama dediğim gibi eşim korkuyor,hiç değilse tek çocuğumuz olsun,sonra kötü olsa bile pişmanlık duymaz

Ayy maşallah kız bebişler çoğaldı 😍😍 Fetal dna nın sorunsuz çıkmasına çok çok sevindim canim 💜💜
Hadi bakalim geriye doğuma kalan ayları, sonra haftaları, sonra da günleri saymak kaldı. Sonra da Allah 'ın izniyle kucağında olacak bebişin 🙏🙏🤱🤱
Evet şubat anneleri grubunda da kız bebekler daha fazla🌸 sağlıklı olsun ne olursa olsun.Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı inşallah
Oh hamdolsun karasım çok çok secindim gözümüz aydın olsun🤩 tatlış tontiş bir kız olsun inşaallah 😘
Allah razı olsun koficim, amin inşallah, sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏🏻

Ayyyy öncelikle temiz çıkmasına çok sevindim hadi gözünüz aydın bacım sağlıcakla kavuşun prensesinize demek kız heee ayy yeriz onu çok nazlıydı ama geldi sonunda 🧿🙏🏻🥰😁
Evet kadercim, yoğurtlu şeyler yediğimi duyunca tahmin etmiştin sen aslında, ben de öyleydim demiştin🥰 bak tuttu tahminin. Hala alışamadım ama, sizde de öyle oldu mu, bi tuhaf hissediyorum inanamıyorum 💕

Hayırlı olsun canım 💕💕 çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 gerçekten kız çoğunluğu oldu 🥰

Back