Doktorum aynı zamanda perinatolog eğitimi de almış sanırım ondan o kadar kesin söyledi ben pek takılmıyordum ama benim eşim Allah günah yazmasın kız çocuk çok istiyordu havalara uçtu doktor bize gülüyodu ailede hiç mi kız yoktu diyeDemekki Dr tecrubrliymis 12.haftada bildiğine göre.13.haftalara gelsem bende biraz daha rahat edeceğim de işte ana yüreğiyatınca sanki daha rahat olacaklarmis gibi bı his var icimde
Kız çocuğu biraz daha cilveli olur hem kıyafet falan daha bı cıvıl cıvıl olunca birde kız çocukları babaya düşkün olur derler ondan istemiştir rabbim sağlıklı hayırlı versin.ayni benimde canım oldugu kadar olsun diyorum yok hiç uzanmadim transfer sonu hiç egilmedim bile hep masada yiyorum corabimida eşim giydiriyor,dönüşte havaalanında eğildi ayakkabımı giydirdi utandım ben giyerim dedim izin vermediDoktorum aynı zamanda perinatolog eğitimi de almış sanırım ondan o kadar kesin söyledi ben pek takılmıyordum ama benim eşim Allah günah yazmasın kız çocuk çok istiyordu havalara uçtu doktor bize gülüyodu ailede hiç mi kız yoktu diyeya seni çok iyi anlıyorum zaten dikkat et bu haftalrda inan ben hala evi doğru düzgün süpürmüyorum eşim süpürüyor. Yukarılara uzanma hiç. 12. Haftayı atlat öncelikle sonra biraz daha normal hayatına dönüş yaparsın
Hiç utanma valla hakkımızdır yapsınlar o kadarını.Kız çocuğu biraz daha cilveli olur hem kıyafet falan daha bı cıvıl cıvıl olunca birde kız çocukları babaya düşkün olur derler ondan istemiştir rabbim sağlıklı hayırlı versin.ayni benimde canım oldugu kadar olsun diyorum yok hiç uzanmadim transfer sonu hiç egilmedim bile hep masada yiyorum corabimida eşim giydiriyor,dönüşte havaalanında eğildi ayakkabımı giydirdi utandım ben giyerim dedim izin vermedibende bulmuşum adamı kullanmayı bilmiyom.
Ahahaha sende az değilsin haHiç utanma valla hakkımızdır yapsınlar o kadarını.Bizimkide hep giydirirdi.
biz safız gerçektende kız eşim diyoki sen nasıl hamilesin hiç Naz niyaz yapmadın aşermedin ne kadar safsın ben olsam yalandan aşerir kocamı oraya buraya gönderir bişeyler aldırtırdım diyodedim Allah da biliyo kimi ana kimi baba yapacağını kullan kız önğne gelen fırsatı bazen kızdığım oluyo ona ama çok ufak bi mesele uzatıyom yaygarayı koparıyorum kendime şaşırıyom sonra napcağını şaşırıyo
Allah ağzınınızın tadını bozmasın daim olsun maşallahAhahaha sende az değilsin hazaten normaldede hep üstüme titreyince nazlanacak bir durumum olmuyor aynı benimkide diyor senin yerine ben olsam istemedik birşey bırakmazdım diye.simdilik sadece ıspanaklı saç böreği çekti canım ispanaginda mevsimi değil diye yapmıyormus borekciler şimdi deli gibi ıspanak arıyor kendimiz alıp yaptıracağız bugün bı yerde bulmuş 5kg almış ne yapacaksak o kadarı.
Alalala hiç duymamıştım olabir belki sen börek istedim kız çıktı normaldede severim ama bu ara baya bı duskunlestim belkide teori doğru çıkacakAllah ağzınınızın tadını bozmasın daim olsun maşallah
ya sende börek istemişsin bak kız teorisi doğru olabilir canikom . Ben aşerme midir bilmiyorum ama senin zamanlarındayken hep canım börek istiyordu özellikle patatesli börekçiden börek aldık kaç defa . Sonra üşenmedik kendimde yapmıştım hep birini ıspanaklı yapmıştım ben dekuzenim demişki bana da o da ilk börek aşermiş görümcesi demiş kesin kız bebek bu diye ay çok merak ediyorum bakalım ne çıkacak yumurtadan sana
Evet ben de severdim ama o ara böyle herşey yemek istemiyodum bulantım yoktu ama bazı şeylerden tiksiniyordum et ürünlerini yemek hiç istemedim ama sabah akşam börek yiyebilirdimAlalala hiç duymamıştım olabir belki sen börek istedim kız çıktı normaldede severim ama bu ara baya bı duskunlestim belkide teori doğru çıkacakbaşka bı formda gönderdim fotoyu kız demiş bı arkadaş
Yok canım benim sağlıklı hayırlı bir evlat ama şöyle bi durum var ikiz olunca biri kız biri erkek olsa mükemmel olur ama hep dediğimiz sağlıklı hayırlı çünkü çok kosturduk bu yolda.Evet ben de severdim ama o ara böyle herşey yemek istemiyodum bulantım yoktu ama bazı şeylerden tiksiniyordum et ürünlerini yemek hiç istemedim ama sabah akşam börek yiyebilirdimve patates kızartması da iyi geliyordu . Hadi bakalım ne çıkacak teori var mı gönlünüzün istediği genelde insan bi tarafa yatkın oluyor insanız sonuçta
Aynen haklısın insan bu yolda çok zahmetler veriyor gerisini düşünemiyor ama fikir sorulunca bende sen gibi diyordumYok canım benim sağlıklı hayırlı bir evlat ama şöyle bi durum var ikiz olunca biri kız biri erkek olsa mükemmel olur ama hep dediğimiz sağlıklı hayırlı çünkü çok kosturduk bu yolda.
Amin canım benim sağol.sut sağma makinası falan aldınmi?Aynen haklısın insan bu yolda çok zahmetler veriyor gerisini düşünemiyor ama fikir sorulunca bende sen gibi diyordumartık bunlar güzel heyecanlar oluyor zaman geçiyor bunlarla cinsiyet öğrenşyorsun isim heyecanı başlıyor kıyafet heyecanı başlıyor hep adım adım ilerliyor. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu sağsalim kavuşsun herkes bebeğine
Kuzenim de vardı o verdi canım onu kullanıcam. Ben göğüs kalkanı göğüs ucu kremi süt saklama poşeti falan aldımAmin canım benim sağol.sut sağma makinası falan aldınmi?
Bu gümüş kapak falan ne işe yariyormus.krem araştırarak mi aldinKuzenim de vardı o verdi canım onu kullanıcam. Ben göğüs kalkanı göğüs ucu kremi süt saklama poşeti falan aldım
He surtunmeye karşı falan koruyormus baktım simdide denenebilir.ama bizim bı tanıdık almış boşa verilen para hiç kullanılmadı falan diyorduKuzenim de vardı o verdi canım onu kullanıcam. Ben göğüs kalkanı göğüs ucu kremi süt saklama poşeti falan aldım
Öyle canım daha hamile kaldığımda dedim. Benim hormonlarım dalgalanıcak. Bazen dengesiz bazen ağlak bazen tırlak olucamNapalım çekecekler öyle bedavadan baba olmak yok
Hareketlilik başlamış ahsoooooşBugun baktı abla açılık 2 cm dedİ şuan için normal doğuma engel birşey yok dedi
Bende abla gelir inşallah yarın bir günHareketlilik başlamış ahsoooooşçok heyecanlıyım
Canım ben gümüş kapak almadım yaa silikon ucızlarından aldım bi denerim diye çok lzım olursa alırım . Krem işe yarıyor en iyisi lansinoh zaten kremlerdeHe surtunmeye karşı falan koruyormus baktım simdide denenebilir.ama bizim bı tanıdık almış boşa verilen para hiç kullanılmadı falan diyordu
Aynen öyle bi 9 ay çeksinler valla yapacak bişey yokÖyle canım daha hamile kaldığımda dedim. Benim hormonlarım dalgalanıcak. Bazen dengesiz bazen ağlak bazen tırlak olucam9 senedir ben seni idare ediyorum. Sen de bi 9 ay beni idare ediceksin tabii daha sonrasından haberi yok. Vakti geldikçe telkinlerde bulunacağım
Tamam canım hemen kaydediyorum listeme madem en iyisiymis.aynen iyi yapmışsın çok lazım birşeyse alirsinCanım ben gümüş kapak almadım yaa silikon ucızlarından aldım bi denerim diye çok lzım olursa alırım . Krem işe yarıyor en iyisi lansinoh zaten kremlerde
Gelir gelir baksana acilma başlamisBende abla gelir inşallah yarın bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?