Planlarrr kurgularrr korkun bizdenAynen öyle bi 9 ay çeksinler valla yapacak bişey yoktabi sonrası da eskiye dönmeyeceğiz ipler ele alıncak iyice çocukla birlikte
Kaydet kaydet listene almaya başlıyınca liste iyi oluyorTamam canım hemen kaydediyorum listeme madem en iyisiymis.aynen iyi yapmışsın çok lazım birşeyse alirsin
Maşallah maşallah rabbim tamamına erdirsinmerhaba kızlar nasılsınız. ben normal yolla hamile kaldım çok şükür . 4 haftalık şu anda . burdaki hamile kalamayan arkadaşlara belki yardımım dokunur diye yazıyorum . internette ebru ceylanın doğurganlık masajı var onu yaptım 4 ay ve şu anda ALLAHIN da izinyle hamileyim
Aa tosbii çok uğraştın hatırlıyorum kuzum, Allah nasip etti çok şükürmerhaba kızlar nasılsınız. ben normal yolla hamile kaldım çok şükür . 4 haftalık şu anda . burdaki hamile kalamayan arkadaşlara belki yardımım dokunur diye yazıyorum . internette ebru ceylanın doğurganlık masajı var onu yaptım 4 ay ve şu anda ALLAHIN da izinyle hamileyim
canım benim çok sağol . amin inş hayırlısıyla olsunda başka birşey istemiyorumMaşallah maşallah rabbim tamamına erdirsin
aynen ne uğraşma bir bilsen . çok şükür inş sonuna kadar sağlıkla devam ederim. sagol canım benim çok tşk ederim.Aa tosbii çok uğraştın hatırlıyorum kuzum, Allah nasip etti çok şükürSağlıkla gelsin yavrucun canım benim çok sevindim
Ayyy maşallah süper olmuş darısı tüm isteyenlere gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin ne güzel böyle haberler duymakmerhaba kızlar nasılsınız. ben normal yolla hamile kaldım çok şükür . 4 haftalık şu anda . burdaki hamile kalamayan arkadaşlara belki yardımım dokunur diye yazıyorum . internette ebru ceylanın doğurganlık masajı var onu yaptım 4 ay ve şu anda ALLAHIN da izinyle hamileyim
Ya peki eşinde veya sende herhangi bi sebep var mıydı hamile kalmaya sorun oluşturabilecekmerhaba kızlar nasılsınız. ben normal yolla hamile kaldım çok şükür . 4 haftalık şu anda . burdaki hamile kalamayan arkadaşlara belki yardımım dokunur diye yazıyorum . internette ebru ceylanın doğurganlık masajı var onu yaptım 4 ay ve şu anda ALLAHIN da izinyle hamileyim
İnşallah zamanı gelmiştir senin için.kac çıktı betan?canım benim çok sağol . amin inş hayırlısıyla olsunda başka birşey istemiyorum
eşimin ileri hareket %2 di. benimde amh 0,70 ve yaşım 40 oldu olacak.Ya peki eşinde veya sende herhangi bi sebep var mıydı hamile kalmaya sorun oluşturabilecek
amin inş. canım ilk betam 20. ydi . 2. gün sonra 80 olmuştuİnşallah zamanı gelmiştir senin için.kac çıktı betan?
Anladım canım çok çok sevindimeşimin ileri hareket %2 di. benimde amh 0,70 ve yaşım 40 oldu olacak.
teşekkür ederim canım sağolAnladım canım çok çok sevindim
bizde de ileri hareket sayı sorunu vardı ondan sordum
Canim ben hamileyimUmut_bebek
son yazışmalarınızda senin canını sıkan bir olay yaşadığını okudum. istersen sende dene bu masajı. sayfasına girip bak istersen faydasını göreceğine yürekten inanıyorum
ay pardon ya yanlış kişiyemi yazdım acaba :)Canim ben hamileyim
Hamileyken yeyin yiyebildiginizi kiloyu falan düşünmeyin. Doğumdan sonra her sey gaz yapıyor bi kuru ekmek yiyebiliyorumAy olabilir heee bende hep hamur işi istiyodu canım. Bir de bi kaç hafta oluyor canıl ev yapımı kek istiyor ama böyle mozaik gibi birazı sade birazı kakaolu başka türlüsü yok yanikalkıp yapmıştım
Yok canım benimdir belki Şubat'ta düşük yapmıştım belki odur okuduklarin.cok sağol dusundugun ve tavsiye verdiğin için bir gebenin günlüğü olan kadın demi gördüm ben onun hem adet getirme hem yumurtlama masajı var hiç yapmadım ama sana iyi gelmesi e çok sevindim.ay pardon ya yanlış kişiyemi yazdım acaba :)
çok şükür hamileymişsin çok seindim. ALLAH sağlıkla devamını getirsin inş.Yok canım benimdir belki Şubat'ta düşük yapmıştım belki odur okuduklarin.cok sağol dusundugun ve tavsiye verdiğin için bir gebenin günlüğü olan kadın demi gördüm ben onun hem adet getirme hem yumurtlama masajı var hiç yapmadım ama sana iyi gelmesi e çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?