Bende kuramıyorum ama oldu abla cidden. Gelmiyor bu kızBişeyler yazdığını görünce doğurdun sandım hakkatya vantili gaz ve ishal bağlantısını bi türlü kuramıyorum ben yaa herkesde de olmuş şoktayım dr ne dedi? Sana da şoktayım
Onu yaptırdım evet, troide falan hepsine ayrıntılı bakıldıEsas bu hafta da bakılması gereken büyük bir kan testi var adı neydi unuttum , çok detaylı bakıyorlar antikorlara filan da bakılan , toxoplazma? Hepatit vs hepsi araştırılan onu yaptır, eğer yaptırmadıysan . Doktorun belki ister ama istemezse hatırlat .
Vaktini bekliyor canım hiç telaş yapmaBende kuramıyorum ama oldu abla cidden. Gelmiyor bu kız
At bakım kese usg ni karından mı vajinal mi onu da yazKeseden cinsiyet tahmini yapan bir bayan vardı bilen varmı arkadaşlar?yada siz yorumlayabilirmisiniz
Kızlar dün böyle bir yazı yazmıştım. Bugün embriologu aradık. Ben fikirlerimi tam ifade edemem diye görümceme kendi dilimizde söyledim, o rusça konuştu embriologla. Embriolog bana bizim karıştırtırdığımızı, 2 tane lider embriyo lafını kullanmadığını söyledi, evet bana transfer edilen a kaliteymiş, ama başka diğerleri b miş, ve içi boş olduğu için 1 güne kötüleşmiş ve c olmuş, o yüzden dondurmanın anlamı yokmuş, hemen çöpe atmışlar. Bizde 2 tane a yokmuş güya. Ama yemin ederim öyle söyledi. Ama ispat edilemez bu. Çünkü orda jinekolog embriolog ve karnıma ultrason yapan hemşireden başka kimse yoktu ve tabi ki onlar onun tarafını tutar, ben sadece bir hastayım. 5 embriyodan 2 tane lider dedi, ama diğerleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Belki de onlar da A kaliteydi. Sadece 2 tanesini söyledi,çünkü maksimum 2 tanesinin transferini isteyebilirdi doktor, ama 1 tanesini transfer etti. Kısaca yani gördüğüm gibi 2 tane a değil de 1 tane transferi edilenin a olduğunu söylemesi bile yalan söylediğini apaçık belli ediyor. Hem içi boş olan yumurtaları dölleyemezdi bile, döllese bile 4.güne kadar gelip, 5ci gün içi boş denilemezdiKızlar merhaba. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar.
Benimki hepsi vajinal bakıldı canım karnım yagliymisAt bakım kese usg ni karından mı vajinal mi onu da yaz
Baktı abla suyu güzel kalp atışları güzel plesanta güzel dedi. Nst istedi sancı 40 görmüş 1 kez o kadar yok sancı dedi. Ağrın olur suyun gelr kanama olur acile başvur dedi bu kadarVaktini bekliyor canım hiç telaş yapmadün dr'a gidicektin yanılıyor muyum? Dr ne diyor?
Bu hafta artık mutlaka gelir. Haftası da tamı tamına doldu maşallahBaktı abla suyu güzel kalp atışları güzel plesanta güzel dedi. Nst istedi sancı 40 görmüş 1 kez o kadar yok sancı dedi. Ağrın olur suyun gelr kanama olur acile başvur dedi bu kadar
Bugun kendim rica edeceğim abla açıklık ve çatı muaynesi yapmalarını belki doğumu tetiklerBu hafta artık mutlaka gelir. Haftası da tamı tamına doldu maşallah
Bu zamana kadar niye yapmadılar ya. Belki hiç müsait değilsindir normal doğumaBugun kendim rica edeceğim abla açıklık ve çatı muaynesi yapmalarını belki doğumu tetikler
Sanki solda duruyor bebişler vajinalde solda görününce kız oluyordu sanki aklımda öyle kalmış yanlış hatırlamıyorsamBenimki hepsi vajinal bakıldı canım karnım yagliymisöncekinin kese görüntüsü yok elektrik kesilince
Hhhah aynen yaa böyle böyle derken bi de 2. Bebiş yapsak onda da bunları uygulasak tamam işte adamlar emeklilik zamanına gelir o zamana da zaten pamuk gibi oluyolarSorma ya hamilelik süper bir silah. Her ne olsa ben hamileyim diyorumdoğurduktan sonra da lohusayım, ondan sonra da sütüm kaçar var sırada
Ha evet Ikra meyraydi yorumlayan ona bı göndereyim.hic Dr falan birşey demedi nasıl yani şimdi sol kasık tarafimdani olmuş oluyor?yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek diyorlar falan merak etimSanki solda duruyor bebişler vajinalde solda görününce kız oluyordu sanki aklımda öyle kalmış yanlış hatırlamıyorsamikisi de kız diyorum bu durumda kira meyra var ona atsana o beni hem keseden hem de 10-11. Haftalarda usgden bebişten anlamıştı . Cevaplarsa bize de söyle ne diyor
Senin ki hepten katmış karıştırmışHhhah aynen yaa böyle böyle derken bi de 2. Bebiş yapsak onda da bunları uygulasak tamam işte adamlar emeklilik zamanına gelir o zamana da zaten pamuk gibi oluyolar
Geçen bende kızdım bişeye bana gelmiş diyoki anlıyorum lohusasın ama yeter diyo daha lohusa değilim kikarıştırmış sonra lohusa olmadan başladın diyo bunlrda gizliden internetten okuyolar heralde lohusa depresyonu bilmem ne falan diye
Kese şekli değilde kesenin içinde bebeğin ilk konum aldığı yere göre oluyormuş. Doktor bişey demez zaten sorsan sana kızar bu saçmalık ne diyeHa evet Ikra meyraydi yorumlayan ona bı göndereyim.hic Dr falan birşey demedi nasıl yani şimdi sol kasık tarafimdani olmuş oluyor?yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek diyorlar falan merak etim
Napalım çekecekler öyle bedavadan baba olmak yokSenin ki hepten katmış karıştırmışiyi iyi alıştırsın kendini
Tabiki canım kesin sonuç değil ön tahmin.e sen şimdi ikiside kız dedin yani bakalım tutacakmiKese şekli değilde kesenin içinde bebeğin ilk konum aldığı yere göre oluyormuş. Doktor bişey demez zaten sorsan sana kızar bu saçmalık ne diyesok kasığında değil . Kesenin içinde sol da görünüyor vajinal usg ye göre. Benim karından usgydi sağda görünüyordu vajinalde tam tersi oluyor. Herkeste doğru tutacak diye birşey yok tabi. Sadece teori
Doktorum bana 12 haftalıkken 2 Li testi yaparken ben sormadan %90 kız dedi. Ama ondan 1 hafta önce başka bi doktora gitmiştim öylesine ona cinsiyet sormuştum belli olmadığını ama erkeğe benzettiğini 1-2 hafta sonra daha iyi belli olur demişti . 1 hafta sonra kendi doktorum kesinlik vermişti koz olduğuna dair diğer doktor yanıldıTabiki canım kesin sonuç değil ön tahmin.e sen şimdi ikiside kız dedin yani bakalım tutacakmisana net kaçıncı haftada dedi cinsiyetini?kız ben oturmaya bile korkuyorum birşey olur diye rahme falan baskı olurmu oturunca hep yatistayim sen9 haftalıkken ne durumdaydin
Demekki Dr tecrubrliymis 12.haftada bildiğine göre.13.haftalara gelsem bende biraz daha rahat edeceğim de işte ana yüreğiDoktorum bana 12 haftalıkken 2 Li testi yaparken ben sormadan %90 kız dedi. Ama ondan 1 hafta önce başka bi doktora gitmiştim öylesine ona cinsiyet sormuştum belli olmadığını ama erkeğe benzettiğini 1-2 hafta sonra daha iyi belli olur demişti . 1 hafta sonra kendi doktorum kesinlik vermişti koz olduğuna dair diğer doktor yanıldıya 9 haftalıkken evet biraz daha dikkat ediyordum bu Halime göre ama devamlı yatmıyodum oturuyodum bişey olmaz otur tabi kendini yorma sadece. 13 haftalıkken ben uçakla yolculuk yaptım tek başıma .ailemin yanına gittim gezdim valla
Bugun baktı abla açılık 2 cm dedİ şuan için normal doğuma engel birşey yok dediBu zamana kadar niye yapmadılar ya. Belki hiç müsait değilsindir normal doğumatam bir saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?