• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tamam canım hemen kaydediyorum listeme madem en iyisiymis.aynen iyi yapmışsın çok lazım birşeyse alirsin
Kaydet kaydet listene almaya başlıyınca liste iyi oluyor 😊Ben kıyafetlere 15. Haftada falan başlamıştım 😁 bu tarz ürünleri de daha geçen gün aldım . Şimdi yıka ütüle kısmına geçmem lazım ama yerimde sayıyom 😅

merhaba kızlar nasılsınız. ben normal yolla hamile kaldım çok şükür . 4 haftalık şu anda . burdaki hamile kalamayan arkadaşlara belki yardımım dokunur diye yazıyorum . internette ebru ceylanın doğurganlık masajı var onu yaptım 4 ay ve şu anda ALLAHIN da izinyle hamileyim

merhaba kızlar nasılsınız. ben normal yolla hamile kaldım çok şükür . 4 haftalık şu anda . burdaki hamile kalamayan arkadaşlara belki yardımım dokunur diye yazıyorum . internette ebru ceylanın doğurganlık masajı var onu yaptım 4 ay ve şu anda ALLAHIN da izinyle hamileyim
Maşallah maşallah rabbim tamamına erdirsin 🤲

Aa tosbii çok uğraştın hatırlıyorum kuzum, Allah nasip etti çok şükür🙏🏻 Sağlıkla gelsin yavrucun canım benim çok sevindim🥰💕🙏🏻

Ayyy maşallah süper olmuş darısı tüm isteyenlere gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin ne güzel böyle haberler duymak 🥰🤲🏻🧿

Ya peki eşinde veya sende herhangi bi sebep var mıydı hamile kalmaya sorun oluşturabilecek

Umut_bebek Umut_bebek

son yazışmalarınızda senin canını sıkan bir olay yaşadığını okudum. istersen sende dene bu masajı. sayfasına girip bak istersen faydasını göreceğine yürekten inanıyorum

Ay olabilir heee bende hep hamur işi istiyodu canım. Bir de bi kaç hafta oluyor canıl ev yapımı kek istiyor ama böyle mozaik gibi birazı sade birazı kakaolu başka türlüsü yok yani 😅 kalkıp yapmıştım
Hamileyken yeyin yiyebildiginizi kiloyu falan düşünmeyin. Doğumdan sonra her sey gaz yapıyor bi kuru ekmek yiyebiliyorum🤣

ay pardon ya yanlış kişiyemi yazdım acaba :)
Yok canım benimdir belki Şubat'ta düşük yapmıştım belki odur okuduklarin.cok sağol dusundugun ve tavsiye verdiğin için bir gebenin günlüğü olan kadın demi gördüm ben onun hem adet getirme hem yumurtlama masajı var hiç yapmadım ama sana iyi gelmesi e çok sevindim.

Yok canım benimdir belki Şubat'ta düşük yapmıştım belki odur okuduklarin.cok sağol dusundugun ve tavsiye verdiğin için bir gebenin günlüğü olan kadın demi gördüm ben onun hem adet getirme hem yumurtlama masajı var hiç yapmadım ama sana iyi gelmesi e çok sevindim.
çok şükür hamileymişsin çok seindim. ALLAH sağlıkla devamını getirsin inş.

Back