Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

O vantilatör fena bir şey bende çarpıldım ertesi gün sancıdan doğuruyorum sandım sadece gazmış ama .

Onlara ileri haftalarda bakılıyor benim idrar testim ilk 33. Haftada bakıldı . Tansiyonu da 30dan sonra filan ölçtüler . Şekere ama rutin kanda bakıyorlardı , yani gebeliğim boyunca ona da 2.3 kez ancak bakıldı .

El pervanesi çarpmaz mi diyosun valla hepsinden korkar oldum canim bid3 ben Istanbulda yaşıyorum burdaki sivrisinek istilasini duymuşundur balkonda oturuyorum akşamları ama onda da birsürü sivrisinek ısırıyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Anladım maricim, artık türkiye’de devam edeceğim Allah izin verirse 2 hafta sonra kontrolüm var, doktor yönlendirir artık

En azından biraz yüzüne biraz kol altlarına biraz ayaklarına tutarsın, kontrol sende olur. Bi de artık Vantilatör yerine tavan pervanesini öneriyorlar, hem doğal serinlik veriyor hem de çarpmıyor, bunu da bi araştır istersen

Geçmiş olsun yavrum. Hepimiz zorlanıyoruz. Gece uykusu diye birşey kalmadı. Ama bugünleri çok bekledik be canım hepsi anı olarak kalıcak. Az bişey kaldı zaten. Kocan uyuyo diye mi kavga ettin? Çok alemsin ya

Geçmiş olsun yavrum. Hepimiz zorlanıyoruz. Gece uykusu diye birşey kalmadı. Ama bugünleri çok bekledik be canım hepsi anı olarak kalıcak. Az bişey kaldı zaten. Kocan uyuyo diye mi kavga ettin? Çok alemsin ya
Çok gaz ağrım oldu kofi dayanılmayacak gibiydi aman dikat et sende çarpılma sakın vantilatöruñ önünde ama şimdi daha iyiyim şükür.. Aynen çok bekledik bu günleri kahrı da hoş lütfu da hoş aslinda
Evetya her gece deliksiz uyuyor sinir oluyorum artik Tabi ona bu yüzden kavga ettigimi belli etmedim başka.bi bahane buldum o öyle biliyo garibim gonlumu almak içinde çiçek yollamış hem sucluyum hem güçlü Yaşasın hamilelik tripleri

Sorma ya hamilelik süper bir silah. Her ne olsa ben hamileyim diyorum doğurduktan sonra da lohusayım, ondan sonra da sütüm kaçar var sırada

Yani aslında ayirtda edemiyorum gaz mi sanci mi myom var onun ağrısı mi karma oldu inşallah benimkide gazdır yarın muayenem var zaten bakalim dr ne dicek
Nst girince belli olur , ama ben doğuruyorum diye kaç kere gitttiysem sancılarım hep düşük ve düzensiz çıktı

Anladım maricim, artık türkiye’de devam edeceğim Allah izin verirse 2 hafta sonra kontrolüm var, doktor yönlendirir artık
Esas bu hafta da bakılması gereken büyük bir kan testi var adı neydi unuttum , çok detaylı bakıyorlar antikorlara filan da bakılan , toxoplazma? Hepatit vs hepsi araştırılan onu yaptır, eğer yaptırmadıysan . Doktorun belki ister ama istemezse hatırlat .

Bende öyle diyordum geçen gece doğuruyorum sandım oysaki ishal ve gaz sancısı mide bulantısıymış evet hala doğurmadım
Bişeyler yazdığını görünce doğurdun sandım hakkat ya vantili gaz ve ishal bağlantısını bi türlü kuramıyorum ben yaa herkesde de olmuş şoktayım dr ne dedi? Sana da şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…